Gespot: exclusief Ferrari-duo op Spa Francorchamps

Auteur: , 18 Reacties

Op 11 en 12 juni werden op Spa Francorchamps de jaarlijkse Ferrari Owners Days georganiseerd door Ferrari West-Europe. Een autojunker was in de pitstraat aanwezig, en schoot daar een paar fraaie platen, waaronder deze 430 Scuderia - 599-combo.

Een natte bedoening, dat was het op Spa, maar dat mocht het enthousiasme van de deelnemers niet temperen (het enthousiasme van hun rechtervoet werd daarentegen wijselijk wél beteugeld). Allerhande moderne Ferrari’s deden er hun kunstje, en kwamen voor de gelegenheid ook even voor de camera poseren.

Rammiejaudi schoot deze plaat, met daarop heel prominent een schitterend blauwe 430 Scuderia en op de achtergrond, maar ook duidelijk aanwezig, een 599. Misschien is het het regenachtige decor, of misschien gewoon de lekkere combo, maar ik vind het een zeer geslaagde foto. Bekijk de rest van de serie op autojunk!

Uiteraard is er ook videomateriaal beschikbaar van het evenement, in de vorm van beelden langs de zijlijn en onboard-beelden. We pikten er twee uit het aanbod voor jullie:
18 reacties

De chinezen doen het toch beter.
Mooi mooi
Lekket contrast. Maar die 430 staat er wel vaker. Laatst was ik op Spa voor een Lotus dagje en toen stond die er ook al. Is een reguliere bezoeker dus.
Doe mij maar de :D
@jasperd: ‘gto’
Ziet er niet uit dat blauwe kleurtje. Die 458 italia blijft ook een mooie bak. In het echt mooier dan op de foto’s.
Ik vind het wel mooie foto’s, en die blauwe Ferrari is eens wat anders dan dat standaard rood-met-grijze-streep of geel-met-zwarte-streep.
Mooie kleur voor een 430 Scuderia! En die 599 is wel een beetje anoniem.
Ligt het aan mij of kan dat stukken harder in beide video’s?
@vale46: Zou jij vol gas geven op een nat wegdek met je Ferrari? Het is toch meer dan logisch dat die gasten “rustig” aan doen. Je wilt zonder brokken weer naar huis na een dagje spelen.
@rubenpriest: Ja, die gast die onboard door Eau rouge aant het rijden is heeft pas gas als hij op het rechte stuk is, terwijl je al vol op het gas kan rijden als je nog maar net boven komt.
Ik zeg niet dat ik het kan, want ik heb geen ervaring met supercars, maar het moet toch mogelijk zijn?
@vale46:
Ik zou ook lekker rustig aan doen. Je wilt immers je paardje weer veilig en ongedeerd in de schuur kunnen zetten als je thuis komt. Het is het allemaal niet waard om je auto, gezondheid en banden op het spel te zetten om 10 seconden sneller te zijn.
@vale46:

De wagen kan meer, de chauffeur daarom niet. Veel minder schande aan dan ver over je limiet te rijden en overal brokken (en slachtoffers) te maken.
Die blauwe Scud is hemels. Staat precies zo in mijn vitrine. Wat een droom auto. Voor de liefhebbers, het is de Hotwheels Elite serie 430 scuderia. Zal rond de 75 euri kosten.
http://www.diecastxchange.com/forum1/uploads/1263595895/gallery_4119_31_79955.jpg
Een klant van ons heeft ook zo’n blauwe scuderia het is echt een mooie kleur hoor maar ik ging toch voor de rood metallic met grijze strepen en velgen de zelfde man heeft trouwens ook een zwarte 360 cs
Misschien een mooie foto voor foto van de maand??
Wat leuk dat mijn foto’s uitgelicht worden!
-=edit: is gefikst!=-
Dankjewel voor de reacties.
@ bijna iedereen: De auto’s zijn tot veel meer in staat, maar het regende echt enorm hard die dag. Een man in een 458 voelde zich iets te groot en crashte de 458 in de regen. Veiligheid voor alles !
Hier een video van deze lichtblauwe (kleur: Azzurro California) Ferrari 430 Scuderia!

https://www.youtube.com/watch?v=h5s0CMLvCmc

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).