Gespot: Ferrari 458 Italia van Royston Drenthe

Auteur: , 33 Reacties

Toen Royston Drenthe nog werkte voetbalde reed hij in een Seat Ibiza. Momenteel is hij werkloos en heeft hij een dikke Ferrari 458 Italia onder zijn kont. Doet hij dat goed of doet hij dat goed?

De carriere van Drenthe begon voortvarend (van Feyenoord naar Real Madrid), maar sinds het begin van dit seizoen zit hij zonder club. Niemand zit op Drenthe te wachten en zijn oude club Feyenoord en PSV hadden ook al geen interesse in deze hardrijder.

Qua auto’s is Drenthe een nogal apart verhaal. In 2010 kwam hij in het nieuws toen hij met een Audi Q7 maar liefst 6x door rood zijn gereden met een snelheid van 180 km/u. Daarna ruilde hij zijn enorme Audi maar in voor een iets minder opvallende Seat Ibiza.

Tegenwoordig schijnt hij zich dus te verplaatsen in deze zwarte Ferrari 458 Italia. De velgen zijn ook zwart en afgewerkt met een geel biesje. Ook spotten we nog de letters TKO op deze auto. Dat schijnt de naam te zijn van een tuner/handelaar die we vaker tegenkomen op de auto’s van voetballers.

Misschien moet Royston zich maar wat meer focussen op zijn muziekcarrière ipv zijn voetbalcarrière.

Met dank aan carspottingrotterdam voor het uploaden van de foto’s!33 reacties

Misschien moet Royston zich eens wat minder verslapen en wat discipline krijgen .Maar hey, als je met zo’n attitude ook al je zakken kunt vullen bij Everton, waarom ook niet. Werken is voor sukkels.

Oh ja, dat andere Everton-kanon zit vanavond bij VI :)
@sir_smokalot: hoezo? Jij bent blijkbaar liefhebber van voetbal dus betaal jij ook mee aan de schofterige salarissen van voetballers. Voetbal is allang geen voetbal meer maar het zijn een stel overbetaalde verwaande acteurs
@mightymike: Zie voetballers als een beleggingsproduct.
De prijs wordt gevormd door vraag en aanbod.
@mightymike: Dat doe jij anders ook, hoor. Veel producten die je koopt of diensten die je gebruikt komen van bedrijven die clubs sponsoren.
Ja, want alle voetballers zijn hetzelfde, en hebben dezelfde instelling.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Zijn er geen verhalen van autoliefhebbers ?
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Hij stond gisteren bij de Laan op Zuid in R’Dam. Ik spotte ‘m toevallig vanuit de tram.
@sciffaz: Woensdagnacht stond ie ook al op dezelfde spot als op de foto. Ik verwonderde me al dat je zo’n wagen daar op straat achter laat.
Als hij in de auto zit en de koplampen uit zijn, zijn ze beide in stealth modus
@ErikkNL: Bolle
Deze heeft hij al een tijdje, net als een Hamann Panamera. Hij heeft het dus goed voor elkaar, alleen geen werk. Komt ook omdat dat hij veel clubs heeft afgewezen, bijv in rusland.
En ik maar werken elke dag, elke avond.

Wat ben ik toch een sukkel.
Werkloos en een ferrari 458 onder je kont, ik doe echt wat verkeerd…
Glashelder,wees blij dat je werk hebt tegenwoordig.Ik ben door reorganisatie ontslagen.46jr en kom niet meer aan de bak.Kan alleen lening krijgen op overwaarde van huis.Heb nu hulp van instanties.Laatste tijd alleen gedacht over hoe ik mezelf van het leven kan beroven.Werk krijgen is net zoiets als de lotto winnen tegenwoordig.Dus zo’n sukkel ben jij niet.
@Alfarobert:

Valt wel mee, alleen jij hebt alleen gewoon de pech dat je een fuck leeftijd hebt en waarschijnlijk in de verkeerde branche zit. Overigens zonder contract kun je nooit een lening krijgen bij de bank, zelfs niet met een 1 jarig. (deze tijden)
@Alfarobert:
yep
sterkte, en de zon gaat ook voor jou weer schijnen.
geloof me
maar lullig is het wel.
en van het nieuws wordt je ook absoluut niet vrolijk.
soms heb ik het gevoel dat we elkaar de put in lullen
@Alfarobert: keep it up, dude ! Ken er ook een paar, die geen werk kunnen vinden..en al helemaal niet in hun vertrouwde branche. In Spanje worden PER DAG 500 gezinnen uit hun huis gezet…Maakt het voor jou niet minder treurig, maar geeft wel duidelijk aan hoe het ´onder de exportoppervlakte´ gesteld is met de landen. Brr…
Zag hem laatst ook rijden op de A20 om 07:00 richting Rdam, hij is dus wel vroeg uit de veren onze voetbal vriend.
@maurits123: op laat naar huis…
Dit wordt geheid een gevalletje Bogarde: schatrijk op je 30e, straatarm op je 40e
@maurits123

7.00u Vroeg uit de veren? Gewoon een beetje laat geworden.
Overigens toen hij nog bij Real Madrid voetbalde reed hij een Techart Cayenne. Zal nog even kijken of ik een foto heb!
@FlorisVanRooij: nah..laat maar joh… ^^
Deze ferrari of zijn witte porsche staat elke dag bij mij voor mijn deur… blijkbaar heeft hij famillie wonen bij mij in de straat?

Reed altijd een donkere (jonge) jongen in.. nu weet ik dus wie het is :) grappig.
@ferio: Wonen wij zeker in dezelfde straat?!
Aan één kant is het goed voor de economie, want waar donkere mensen zijn daar wordt altijd veel geld in 1x uitgegeven integenstelling tot het blanke volk. Aan de andere kant is wel dom dat je niks spaart voor noodgevallen enz.
Deze ferrari heeft hij inderdaad al een tijdje net als de Porsche (waar zijn vriendin in rijdt). Hij staat altijd bij mij in de straat. Zijn schoonouders wonen er blijkbaar :).
@Allard86: Blijkbaar wel.. leidscheveen? :)
@ferio: Blonde vriendin toch? die zag ik ook al in die ferrari rijden.
Heb ik al lang een keer in Rotterdam gespot!
ff off-topic, maar weet iemand welke “deuntjes” Wouter afspeelt in die Mitsubishi Outlander Challenge rond 1min40? (niet dat ik naar zo’n muziek luister hoor, maar gewoon uit euh… nostalgische overwegingen :))

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).