Gespot: Ferrari SA Aperta combo

Auteur: , 18 Reacties

Een bijzonder zeldzame auto, gezellig naast zijn bijzonder zeldzame tweelingbroer.

De Ferrari SA Aperta wordt gebouwd in een beperkte oplage van slechts 80 stuks. Daarvan zal het overgrote deel verdwijnen richting donkere loodsen van mensen die daar privé collecties stallen die niet veel meer zien dan de laag stof op de motorkap. De kans dat je er ooit één tegen gaat komen anders dan op een evenement of beursvloer is dan ook zeer beperkt. Toch wisten de heren van KenD Producties er twee naast elkaar te spotten.

Een blauwe en een rode 599 cabrio gebroederlijk naast elkaar in een mooi straatje. Ook zo’n unieke Ferrari kopen? Vette pech joh, ze zijn al lang uitverkocht. Dat waren ze al voordat de auto officieel gelanceerd werd namelijk, zo rolt Ferrari. Alle info over de SA Aperta hier, plaatjes kijken kan hier. Welke kies jij? De blauwe of de rode?18 reacties

Rood natuurlijk,zolang er geen gele is.
masterstig via Android app
Echt een prachtige Ferrari, zoals een Ferrari hoort te zijn. Ik vind de huidige Ferrari’s steeds minder mooi worden… Doe mij maar een rode!
@masterstig: Goede deal, neem ik de blauwe, dat is mijn favo :)
@dawwg: Mooi! Wanneer halen we ze op? :)
Lekkere combo, de blauwe heeft velgen van de 599 GTO dus doe mij die maar.
wat is er nou zo Aperta aan deze auto’s?
Zo te zien zit het dak er nog op.
In de zomer zie je altijd weer van die figuren met 30 graden met de kap dicht rijden, nog nooit begrepen.
@JanJansen: dat zijn gewoon mietjes, gewoon altijd die kap opengooien. Als je maar hard genoeg rijdt heb je ook geen last van regen meer.
@kraakensmaak: Inderdaad, bij mijn Caterham duurt het 6 minuten om de kap op te zetten. Ding staat dus altijd open. Bij regen gewoon boven de 35-40km/uur blijven rijden om droog te blijven, vaak best een leuk spelletje.
Ik verdenk die figuren die met de kap dicht rijden altijd dat ze in de avond-uren de Douwe Echtberts punten van hun vrouw moeten tellen. Tenminste, als ze de poedel eerst een crèmespoeling hebben gegeven.
@JanJansen: Maar ze rijden niet? Ik weet zelf nou niet zo of ik mijn auto open achterlaat, zeker met een Ferrari.
@jzaero: Goed punt! waarom rijden ze eigenlijk niet?
Beetje mooi zijn op de boulevard. Die sport wordt vooral beoefend door figuren die enigste zeggen ipv enige, giegelen als ze iets stouts doen en een snor best sexy vinden.
De voornaamste reden dat het dak nog dicht zit, is dat ie nog niet uit de kast gekomen is.
@JanJansen: wat dacht je van uitstappen en een terrasje in de buurt opzoeken? Om maar een voorbeeld te noemen. Het blijft een voertuig, je woont er niet in immers. Jouw Caterham hoort ook in dit rijtje auto’s thuis. Purpose-built auto’s die je voor je plezier rijd en ik denk dat jij ook weleens uit je Caterham komt, nietwaar?
@jzaero: Schijnt nogtans de mode te zijn om in je auto te leven.
@JanJansen: En nog iets, op de foto’s staan nog meer Ferrari 599’s geparkeerd, misschien dus een meeting, dus zijn ze nu ergens even pauze nemen of iets dergelijke.
Doe ze maar allebei, lekker hoor
Dit is tijdens de Mille Miglia. Ze deden allebei mee aan de Ferrari Tribute.
Die blauwe, mooiere velgen en eens wat anders dan rood.
Wat een gave wagen! Geweldig dat ze niet staan te verstoffen in een privé museum. De blauwe is mijn favoriet, ik heb een zwak voor blauwe Ferrari’s.
Er is er een van in NL geleverd en dat was ook een blauwe. Ik ga voor rood.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).