Gespot: Lamborghini Aventador van Mansory

Auteur: , 19 Reacties

'Subtiel' zou niet het eerste woord zijn waar we aan denken als we creaties van Mansory moesten omschrijven (stuitend voorbeeld). Eén van hun nieuwste werken is echter niet eens zo uitbundig aangepakt. Sterker nog, ze hebben de uiterlijke aanpassingen bij deze Aventador zelfs functioneel gemaakt. Subtiel!

Mocht je denken dat je hier naar een persplaat van Mansory’s Aventador zit te kijken: neen. Dit is het werk van ons aller Mike Crawat, die de Autojunks gisteravond laat kwam pimpen met deze foto’s van de kersrode Aventador, gemaakt bij een rijtest van GTspirit. Erg netjes!

Resumerend: deze dikbil van Mansory heeft 754 pk & 750 Nm aan koppel dankzij een uitlaat- en ECU-tweak. De aanpassingen aan de koelopeningen moeten voor een betere airflow naar de remmen en motor zorgen, terwijl de vleugel op de achterkant meer druk op de achterbanden rondom de Mansory-velgen genereren.19 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Beauty :D
Zie je wel dat Mansory het ook subtiel kan doen!
Zeer mooie foto’s :)
holy sh*t,dit is zekers netjes, nice pic!
uhm, die cd-speler aan de zijkant van de middenconsole had ik nog niet eerder gezien. Maar die zit blijkbaar standaard ook zo. ziet er helaas niet uit, doe gewoon een usb aansluiting of een HD…
Vind dit er goed uitzien, een subtiele aanpak van mansory kan best mooi zijn. Ik vind alleen die 3 hoekige lucht-uitlaten niet zo mooi. Zou het toch niet bij mijn eigen Aventador doen als ik die had.
@mrB:
CD-speler, lekker retro hoor.
Wat een gave bak zeg, nice!! Ook wel het enige van smart dat er.mooi uitziet
Wouw, dit ziet er echt wel vet uit!
Het enige wat niet zo subtiel is, is het kleurverschil tussen bumper en motorkap (ofja, eigenlijk is dat hier dus de koffeldeksel). Dat is wel een hele grote Fail.

Voor de rest, lekkere kleur, en die wielen zouden op elke andere auto misstaan, behalve hier. Me gusta!
Ben ik dan de enige die hem niet geslaagd vindt?
Nee ik vind t ook bagger, veel te overdreven
Prachtige rode kleur!
zo, ik klikte op dat voorbeeld, en m’n eten kwam ineens een stuk omhoog!
Ik begrijp waarom er geen foto van de achterkant is…

http://carreviewsline.com/wp-content/uploads/2012/04/2012-Mansory-Lamborghini-Aventador-rearside-angle-img-2.jpg
@Carreza: ik nu wel. Blergh.
Ze gaan afkicken? Het is ze bijna gelukt, jammer van de velgen!
Mn favorite superauto op deze moment, prachtig!!
verry nice
Geef mij maar de standaard aventador met dit kleurtje damn, mansory begint nog “ok” te worden als ik ook de Q7 van bovenste artikel zie.
De kersrode kleur van het post-plaatje vind ik wel erg tof! Verder mag Mansory er vanaf blijven, hij is al lelijk genoeg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).