Google aan de EV’s, zuinige BMW’s met korting en Tesla krijgt een update #Groen7

Auteur: , 9 Reacties

Terwijl Google aan zelfdenkende auto's werkt die de mensheid nog verder overbodig zal maken mag het personeel rondzoemen in elektrische auto's. Zoals deze eerste Ford Focus Electric ter wereld en een Mitsubishi I-MiEV. Die auto's komen goed tot hun recht in Estland, want daar wordt even een netwerk van 200 (!) snelladers uit de grond gestampt. En hij mag dan bijna dood zijn, de Tesla Roadster is gemodificeerd voor 2012. Tot slot doet Tata iets met een conceptuele EV voor weinig roepies en zijn BMW's met achttraps automaten in de aanbiedingen. Shit!9 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Premiumsegment ,dus dat zijn auto’s die als prijs wegegeven worden?
@norge: Kop hem er maar weer in Norge :D
Stop met die groen-bazaar op Autoblog zeg! Auw auw auw… Diegenen “die zo zijn” hebben dat toch allang als hun homepage én favoriet gecodeerd in hun systeempjes ondertussen, bovendien kan je bovenaan al doorklikken naar die brol :-)
@temptation: beter dan elke scheet van elke tuner die op Autoblog voorbij komt. Dat is pas auw auw auw (voor het netvlies)
De mensheid overbodig, hehehe
Ik wacht op de groen7 iPad app…
Doe mij de tesla maar…zelfs het gebrek aan stuurbekrachtiging is n pluspunt te noemen ;)
Hoe zit dat btw met die EV’s van Renault. Komt in 1x een dikke reclamecampagne (wel grappig btw) op tv. Ken die kleine Renault EV helemaal niet. Heb ik die gemist op AB? Of heeft mijn gematigde interesse in Renault een blinde vlek op mn oog gecreëerd :p.
@visconty

bedoelt u de twizzy ?
volgens mij is dat concept al meer dan een jaar niet meer op autoblog geweest

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).