Google manager levert ultiem bewijs droomgarage

Auteur: , 52 Reacties

Werken bij Google verdient goed en je kan de hele dag op internet trollen. Zeker als Vice President of Engineering. Die houdt er een indrukwekkende verzameling supercars op na maar niet iedereen geloofde zijn claims.

Benjamin Sloss Treynor houdt van auto’s, Ferrari’s in het bijzonder. Een Ferrari 599XX, GMC Sierra Denali HD, Mercedes SL65 AMG, Ferrari 430 Scuderia 16M, Ferrari 458 Italia, Ferrari 458 Spider, Ferrari 599, McLaren MP4-12C Spider en Ford F-150 SVT Raptor. De Ferrari 599XX kocht hij afgelopen september op een veiling in Italië die geld ophaalde voor aardbeving slachtoffers.

Simpelweg ‘claimen’ dat je deze auto’s hebt werkt natuurlijk niet. Internet fora knikken net zo lang nee tot je met stuitend bewijs komt. Na enige tijd komt ford_racer met een verzoek voor dit bewijs:

I don’t think you’re real. I request a picture of your new 12C Spyder with a piece of bread on the hood

Broodje McLaren

Een ultiem bewijs natuurlijk. Nergens op het internet ooit is eerder een plaatje gepost van een McLaren MP4-12C Spider met een stuk brood op de voorklep. Zo geschiedde.

Treynor post in een trio nu al legendarische reacties foto’s van zijn 12C Spider, 458 Spider én Raptor met hompen brood voorop. Hij gaat zelfs nog een stapje verder, alle broden zijn passend bij de auto gekozen. Een ruige ‘New York Rye’ voor de F-150 Raptor, ‘Italian bread’ voor de 458 en heuse Britse ‘crumpets’ voor de McLaren.

Niemand trekt de beweringen van Treynor nog in twijfel en wij hebben een mooie verzameling plaatjes om naar te kijken. Dit is de supercar verzameling van een succesvol Google medewerker. (bron: svtperformance.com via jalopnik.com)52 reacties

hij kan wel mooie plaatjes schieten, en ook wel een bazige actie en collectie
Broodje aap?
@benzinehoofd: nee, broodje P1
@luukvdb: oh MP4-12C, foutje
@luukvdb: ik mis echt een edit knop…
Nee, baas boven baas sh*t
Haha wat een held!
Doe mij die raptor maar.
Wanne klets, nie?!
Waarom zou je op verzoek van een forumlid je auto met brood fotograferen om te bewijzen dat hij toch écht van jou is?
Wat boeit het of iemand dat gelooft of niet, zo’n wagen koop je voor jezelf maar toch niet om mee te patsen?
@alcantara: omdat het kan
@alcantara: Ik snap het toch wel hoor. Het gaat niet om patsen volgens mij, maar gewoon om mensen je te laten geloven als je er iets over zegt. Een forum draait toch om iets waardevols toe te voegen aan een discussie? Maar als ze denken dat je alles uit je duim zuigt, dan heeft je inbreng geen enkele waarde. Wat natuurlijk jammer is als het gaat over dagdagelijkse ervaringen met dergelijke wagens, want die kom je veel minder tegen dan de dagdagelijkse miserie met een Astra, Corolla, Micra, 116i, weet ik veel…
@alcantara: pfffff, doe niet zo braaf joh..
@alcantara: er zijn fora waar het gewoon een vereiste is. Op NFSCars.net moet je, voornamelijk bij wat bijzondere auto’s, kunnen laten zien dat de auto van jou is (zoals een papiertje met specifieke geschreven tekst op de pook van de Diablo geprikt). Als je het bewijs niet levert gaat je topic gewoon op slot.
@HDM: Gezellig zeg, zo’n forum..
@HDM:
Loser forum?
Small dick forum?
Gestapo forum?
@HDM: is knap vervelend, ga je een serieuze discussie aan met iemand neemt diegene je niet serieus. ik heb ook zo 1 keer (tegen mijn wil in) gelijk moeten krijgen. http://www.autojunk.nl/2012/03/911-sport-classic-2
@alcantara: Lees nog even na welke auto’s de man in z’n garage heeft. Kijk hierna welke kleuren zijn auto’s hebben.. Die koop je -juist- om de patser uit te hangen. (Als ik de centen zou hebben zou ik het zelfde doen waarschijnlijk) En patsen gaat in het geval van een Google medemerker zeker verder op het internet en vind je het zéker wél belangrijk dat mensen je geloven. Een heel begrijpelijk actie van deze Google “baas”
Als ik zo’n collectie had dan hoefde ik helemaal niks te bewijzen! Rot op, als mensen het niet geloven lig je daar toch niet wakker van? Alleen je buurman als die 599xx ’s ochtends laat ontwaken…
@straatpiraat: tenzij het je echt goed voor elkaar hebt en op een gigantisch landhuis woont. Dan word de buurman niet wakker of je tuin is te klein ;)
heerlijk als je dan toch kan bewijzen dat het van jou is op die manier, meteen een f*ck u naar de haters :)
@spykerboy:
Of zielig dat je dit überhaupt wilt bewijzen.
Leuke collectie.
stop alsjeblieft met mailen en bellen, ik ga echt geen foto maken van mijn Escortje met een kleffe boterham op de motorkap…
Knikken nee? En daarna ja schudden zeker..? Andersom dus ;)

OT:
NONDEJU!
Doet die raptor en GTO maar de rest is niet veel boeiends in mijn ogen, typisch ‘liefhebber met geld’ en geen smaak
Haha, vreemd.

Zoals hierboven gezegd vreemd dat die het nodig vind van te bewijzen. Misschien vond hij het gewoon heel grappig om te doen. Ik vind het alleszins grappig.
Zo’n Mclaren vind ik een stuk exclusiever dan een Ferrari. Wat chiquer ook.
Bijzonder, een droom? Zelf een auto ontwerpen en bouwen is bijzonder. Glickenhaus, Leno en Muller mogen zeggen dat ze een bijzondere collectie hebben.
Dit is ultiem pleb, patserig en fantasieloos. Iedereen met geld kan dit binnen een dag kopen. Ze hebben geen van allen een historische- of verzamelwaarde.
@JanJansen:

Klopt, nu zijn er nog wel meer mensen met leuke auto’s. En je moet ook al helemaal geen dure auto’s hebben zoals Glickenhaus, Leno en Muller om een bijzondere collectie te hebben.
@Hupke: Inderdaad, bijvoorbeeld die kerel met die hele lange baard, Magnus heet hij volgens mij, met z’n collectie oude porsches. Dat noem ik een baas!
Gewoon een bazenactie om de ongelovige de mond te snoeren.
Een 16M, een 458, een 458 Spider. Daarnaast bij je 599 EVO XX nog een normale 599. Keuzes zijn blijkbaar ook moeilijk.
@phaeton: Die 599 is ook een gelimiteerde versie. Namelijk de Alonso-uitgave met enkele stickertjes en een paar optie in het interieur.
Op de Mercedes kon toch een broodje “mit wurst und sauberkraut” liggen niet? En een halve liter bier ernaast!!!!
@ericc:
Alonso uitgave, wordt zeker altijd net tweede mee?
@desjonnies: Zit een speciaal computersysteem in wat, direct na het verliezen van een stoplichtsprint, een advocaat inlicht en een aanklacht naar je huis stuurt..
@E34M5Touring:
En niet eens schelden in het Engels met een Spaniish Accent?
@desjonnies: Daar kan je dan weer een update cd voor krijgen. Met Prada zonnebril voor extra pokerface.
@E34M5Touring:
Ik geloof niet dat jij egg wat hebt met deze Ferrari’s he?
Ik in ieder geval niet.
Liever een Daytona en er dan droevig bij kijken.
Of een BB 512.
Met Weltschmertz gevoel.
@desjonnies: Mehh, met de nieuwe sowieso niet. Liever een mooie Dino of 308. De laatste ‘moderne’ Ferrari die ik echt mooi vind is de F355. Vond ik de laatste, echt mooie Ferrari. De 512BB heb ik laatst gespot op de snelweg. Een echte originele NL’se auto. Dat is wel een plaatje en met een Boxer toch wel erg speciaal. The Gallery in Brummen had een plaatje van een 512BB staan. Een spierwitte met die gele koplampen. Wat een apparaat.
Ik meen zelfs ook nog een andere v12 mercedes te herkennen naast de sl65 op de foto. Misschien de s-klasse (?) achter de sierra? Toch ook niet verkeerd!
@kimi100: misschien was hij op bezoek bij vrienden?
@: Alwood,

Internet fora knikken net zo lang nee tot je met stuitend bewijs komt.

Volgens mij knikken we ja en schudden we nee.
M’n broertje krijgt altijd zo’n Denali mee als zijne voor onderhoud gaat. Wat een bazenbak is dat. Die McLaren doet me weinig. Niet echt mijn auto. Een Raptor is altijd goed. Die kanariegele XX is wel superkicke. Dan heb je wel een beest in de schuur.
Daar mist een Lambo en een Aston!
http://www.autoblog.nl/image-gallery?file=0_Divers/Supercar_Garage_Treynor/autoverzameling_google_VP_Engineering-01.jpg

Dat is toch echt een frans stokbrood hoor! De sneetjes zijn ongeveer 11cm/100G deeg. Dat is de wetgeving om aan de naam ‘frans stokbrood’ te mogen voldoen dacht ik. Italiaans brood is chiabatta.
@technopatat: De voorlaatste foto bedoel ik dan, die op de 458!
Ben ik potverdomme toch VP bij het verkeerde bedrijf geworden..
En wij in Nederland maar klagen als een topman een of twee miljoen per jaar verdient, die Googleman verdient waarschijnlijk minstens 10x zoveel en kan die auto’s ook nog eens veel goedkoper kopen in de VS dan wat ervoor in Nederland betaald zou moeten worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).