Graag of niet: Nieuwe patas onder je Lexus LS?

Auteur: , 24 Reacties

Niet de meest voor de hand liggende auto om te 'tunen', toch gebeurt het wel. Of die grote luxe Japanner ook een setje sportief lichtmetaal verdient?

Bij ‘ons’ is de Lexus LS nog steeds een wat onderschatte auto als het om grote luxe sedans gaat. Zo snel stap je immers niet van je Duitse verslaving af. Waar men Lexus hier dikwijls als ‘oubollig’ wegzet is het in Amerika (steeds meer) een luxe en sportief merk. Bovendien zijn ze redelijk betaalbaar. Laat het dan ook nog Japans zijn (JDM ftw) en de tuningwereld laat de Lexus niet ongemoeid.

Dan begint het natuurlijk allemaal met velgen. Want niemand neemt jou en je Lexus LS460 serieus zonder een set glimmend lichtmetaal. Deze 22-inchers komen bij Vossen vandaan.

Wat vinden ‘wij’ van die glim op een ouwelullebak? Verdient dit slagschip best een wat jonger publiek of is Lexus tot het einde der tijden een merk voor de meer gerimpelden van onze samenleving? Als we de CT200h even vergeten maakt Lexus namelijk prima auto’s. Vossen-video op autojunk.nl.24 reacties

Graag, Ik wil 2 stuks 1 voor mij 1 voor mijn vrouw!!!
De velgen zijn niet de mooiste, maar de auto heeft het ook niet nodig want een Lexus LS is al mooi genoeg. Naar mijn mening is een LS vele malen toffer dan een A8. Alleen de S-Klasse en de 7-serie moet de LS voor zich dulden.
@agera: nee LS boven de 7-serie alleen de s-klasse blijft voor!!
@agera: De LS is inderdaad uit zichzelf al een hele prestigieuze auto! Zie ze hier veel te weinig rijden, maar als ik in Hong Kong ben, zie ik ze in overmaat. Alleen dan rijden de S klasses en 7 series je inderdaad ook om je oren.
Juist zo’n auto heeft zulke velgen nodig, aangezien ze bij lexus/toyota altijd de verhouding van wielen en wielkasten nog steeds niet begrijpen.
Er zijn mooiere velgen verkrijgbaar vind ik. Daarnaast zou airbagsuspension en wat camber ook niet gek staan op deze VIP bak :)
@nitroman: lijkt erop dat hij al wel wat camber heeft. niet veel maar precies genoeg.
wat hangt daar aan de spiegel of is dat voor het luiden van de klokken in deze kathedraal
@qoekje: Ahahahaa +10
Geraakt hier niet aan de straatstenen verkocht. Alleen de velgen vallen op om toch nog enige inspiratie te vinden. Dan nog liever 1 van de Duitse 3 of zelfs een Bentley.
Mooi hoor en het blijft klasse uitstralen….
@norge:

Voor ’t petjesvolk misschien wel ….
@rechercheur: En dat zeg jij, met je blauwe pet!
baap via Android app
@integraturbo: +1
@integraturbo: geen goede nickname… of verkeerde reacties.
Leuke pooierbak..
Ik denk dat de meeste mensen hier eerst maar eens zelf in een lexus moeten gaan rijden voor ze een oordeel geven. Ik zelf rij al jaren lexus eerst een is 200 en nu een is 250 . En een vriend van mij reed altijd een GS en die heeft hij een paar jaar geleden in geruild op een nieuwe ls 600 en dat is echt de auto.
baap via Android app
@tuonorijder: en wat is nu de inhoud van je verhaal, want zie alleen een opsomming!!?
@baap: Dat de Lexus in feite de beste auto is die je kan hebben als luxe-auto? LS600, dan toch :)
Gave wagen, dat zeker, die velgen iets minder maar ook zeker niet lelijk.
Typisch Amerikaanse velgen. Geef mij dan maar een setje met bronze Volk TE37.
@michelyman: niet onder een lexus.
Niks aan…
Aziatische auto’s worden op de een of andere manier bijna allemaal vetter als je ze gaat pimpen.
Ik vind dit in elk geval gewoon een dikke bak in plaats van gewoon een suffe Lexus LS.
En grote velgen zijn natuurlijk altijd lekker http://forums.civfanatics.com/images/smilies/yumyum.gif

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).