Gumball 3000 – Rock & Roll [video]

Auteur: , 30 Reacties

De Gumball 3000 is misschien wel het hardste autofeestje ter wereld. Dit jaar ging de tour van Londen naar Istanbul door heel Europa, langs heel wat mooie dames, bemmende DJ's en grote steden. Alle gekheid is nu samengevat in een officiële trailer van de 2011-editie.

Alles wat het vermelden waard was van de editie van dit jaar is terug te vinden in het Grote Autoblog Gumball Archief. Zie dit filmpje maar als de afsluiter van dit jaar, want we moeten doorrr voor de 2012-editie. BEELDEN!

Gumball 3.000 - Number 13

De 2012-editie begint op 25 mei en heeft een Amerikaanse bijsmaak. De start is in New York en in acht dagen moeten de 120 deelnemers via Toronto, Detroit, de Indy 500 race, St.Louis, Kansas City, New Mexico en een episch feestje Las Vegas het eindpunt bereiken in… Las Vegas. Wordt vervolgd…30 reacties

Fuckin vette trailer!
hoe maken zulke douchebags geld? Sport, muziek maar voral door cocaine $$$….
@Fidenza: who cares. Als ik zo veel geld had, had ik ook zeker mee willen doen. Rich man’s carnaval
@Fidenza: ongeacht wat ze doen, 99% van hen heeft er keihard voor gewerkt en ik heb niets anders dan respect voor deze mensen dat ze genieten van hun fortuin!
@bassie: Zou dat? Je komt niet zomaar aan zoveel geld hoor….
@masterstig: Niet zomaar nee.. sommigen kunnen het in een jaar, anderen in 50 jaar. Is echt niet onmogelijk en hoeft inderdaad niet alleen cocaïne te zijn zoals @fidenza stelt. Bovendien ben ik het met @bassie 100% eens.
@bmwmaaktrijdengeweldig: Ik zie op dit filmpje (en ook in echt echt) veel jonge gozers hoor, en die sparen dus nog niet zo lang. Jongen, als jij denkt dat je zomaar even een paar ton verdient en je het kunt veroorloven om even een Ferrari te kopen, dan heb je het echt mis. De meeste mensen verdienen niet zo veel, dus je moet of geniaal zijn/iets geniaals hebben gevonden (super ontdekking/uitvinding) of je haalt je geld binnen via andere wegen…. Als je eens op AJ gekeken hebt naar die Russen (de rijke dan), hoe komen die aan al dat geld?
@masterstig: veel van die gasten zijn redelijke bekend, zijn sporters, producers, muziekgasten, gasten uit de tv wereld en jonge knapen die het hebben gedurfd om iets vernieuwends te doen. Entertainment pays, dus daar zijn heel veel rijk van geworden. Daarbij zitten ook veel jonge kerels bij die rijk zijn van papa en zullen er ongetwijfeld ook bij zitten die op minder nette manier dollars hebben verdiend. Maar lang niet zo extreem als jij stelt.
@censored: Ik geef toe dat er zeker ook gozers bijzitten die wel eerlijk hun centen verdiend hebben.
@masterstig: Ook door een ontdekking of uitvinding kun je inderdaad rijk worden. Via andere wegen ga jij uit van ‘maffia’ zaken, niet? Je mist dan wel heel veel wegen. Ik zal me verder niet met jou denken bemoeien, jongen ;). @Megakix, klopt, maar het hangt er natuurlijk wel vanaf hoe je het bekijkt. Als iets al bestaat waar je zo inrolt dan verdien je zomaar geld. Maar zomaar ontstaat het wat bestaat niet. Leg dat meer eens uit..
@bmwmaaktrijdengeweldig: Ik ben erg benieuwd naar alle andere wegen, of je hebt je geld eerlijk verdient of niet. Meer wegen zijn er toch niet?
@masterstig: je hebt toch verschillende soorten werk.. maffia is toch ook werk of niet? Volgens mij praten we nu allebei over iets anders.. jij over eerlijk en niet en ik over verschillende wegen om geld te verdienen. Laten we dan maar kappen :P
@masterstig: dat jij nou niet over die capaciteiten beschikt…
@mrbones: toch heeft @masterstig hierin wel gelijk…zóveel geld verdien je nooit ‘zomaar’…
@Megakix:

Ik blijf er anders wel op hopen.
@Megakix: Ik heb wel vaker gelijk hoor ;)
@mrbones: Niet over dingen praten waar jij geen verstand van hebt hè.
@masterstig: dat bedoel ik juist! Ik begrijp niet dat zo veel jonge gasten zo rijk zijn! Het kan niet allemaal toeval zijn door een top idee op de markt te brengen….er is hier meer achter! Door naar hun personaliteit te zien(=tattoos, piercings etc.) lijken ze niet echt geniale mensen die een unif diploma hebben ofzo…
@Fidenza: Zeker weten! You know what I mean, I know what you mean :D
@Fidenza: Leuk dat je tattoos weer over 1 kam scheert. Ik zelf heb 5 stuks en wordt overal als een crimineel aangekeken, als ze zichtbaar zijn. terwijl ik gewoon bij de Albert Heijn werk en daar iedereen beleefd en goed help. de 2 gasten uit het begin stukje zijn van Dirty Sanchez stelletje mafketels eerste klas die met tv rijk zijn geworden en de rest heeft het vaak van papa zijn geld. Uitzonderingen zijn er ook hoor die wel gewoon ergens heel slim bezig zijn geweest zonder in de drugs te zitten.
@The_12oach:

Mensen met een diploma worden doorgaans personeel, als je voor jezelf wil gaan werken (= (in normale landen waar je daar niet voor op de brandstapel vliegt) echt geld verdienen) heb je helemaal geen bewijs nodig dat je iets kent.
Ik ken genoeg mensen die niet de moeite doen van zich in te schrijven op een unief maar een paar sabbatjaren nemen om dingen bij te leren zonder dat ze daar een bewijs van krijgen.
als je bij de maffia werkt heb je ‘slechts’ 25% kans om gepakt te worden.
maar let wel, in 98% van alle maffioze haalt de 60 niet..:P
[ wegens afrekeningen binnen het eigen circuit ;)
whahahaha
Wat een slechte trailer, die muziek verpest het.
Gumball 3000 is baas, de trailer gemaakt door een dwaas met een volkswagen t4 :|
Annoying clip…en die dikzak aan het einde mag ook wel n’s gestoempt worden…
http://www.youtube.com/watch?v=hxPyJvAtAeU

Dan vind ik deze gumball trailer toch veel leuker.

Ik zou graag eens een epische race als de gumball willen meedoen gewoon om eens gedaan te hebben maar die idiote figuren die zich daar voor de camera werken kan ik dan wel missen als de pest.
Zo gaaf als ik gumball jaren geleden vond, zo zielig vind ik het nu. Het is gewoon een beetje pauper.
Love Gumball!
hahaha mooie trailer ! Ben in 2004 bij de aftrap van de gumball geweest in Londen, elk jaar wordt het alleen maar gekker lijkt het :)

Voor wat betreft de zielige jaloerse opmerkingen hier:
Uiteraard doen er voornamelijk jonge rijke mensen mee, de CEO van Shell of Donald Trump zitten liever op hun jacht te rentenieren, dan de hooligan uit te hangen op de snelweg. Je moet een rijke rocker zijn, anders pas je er gewoon niet tussen.
Veel van die gasten zijn TV / muzieksterren, internet entrepreneurs etc.

De drugshandeleren rijden overigens niet IN de Gumball maar met bestelbusjes erachter !
(klein nuance verschil)
Iemand de film van 2010 al helemaal gezien. Hij schijnt al te koop te zijn, maar ik kan hem nergens ‘vinden’. ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).