Het nieuwste tuningproject van Hamann is een…

Auteur: , 16 Reacties

Waar heeft Hamann zijn Tycoon Evo-bodykit dit keer opgezet? Hint: het is een iconische auto, ouder dan de G-Klasse, die bovendien erg veel op de weg te vinden is.

Hamann-bodykit voor een klassieker

De ietwat vierkante vormen verraden al dat het niet de modernste auto is: iemand heeft een Lada voorzien van Hamann-plastic. Ergens in Rusland is iemand heel erg de pimp, met zijn zwarte grille, luchthappers, en eyeliner rond de koplampen van deze Lada 2107. Nou ok, die zwarte randen rond de lampen zijn standaard.

Suck my tailpipe(s)

Helaas hebben we geen foto van de zijkant, dus het is de vraag om wat voor lichtmetaal de lekker brede banden gelegd zijn. Toch zeker, 17, 18 inch denken we?

Best een stoer pakketje, voor als je nog even niet aan je volgende auto toe bent, hoewel we vermoeden dat hier iemand met photoshop-skills aan het werk is geweest. Hou hem wel heel, hè? Meer foto’s op autojunk.16 reacties

meer foto’s op autojunk….oh ? Ook daar maar 2 foto’s …

OT: buhroert…..
@Megakix: Das er ééntje meer. AJ heeft traffic nodig zeker, anders konden ze de voorkant ook gewoon hier bij zetten…
Op t eerste gezicht niet heel slecht passend. Maar dan neemt t verstand over en zegt: Kijk die uitlaten, in verhouding tot de achterlampen. Reutel Reutel: Jup, daar rol je zo en tennisbal naar binnen. via de waarschijnlijk demperloze uitlaat zo tegen de kleppen van die brute 1.5 liter 50 pk machine
Opnames van Taxi V Russia?
x6 bodykit op een lada?? :s
Waarom zou je the worlds best car willen willen verbeteren?
@moveyourmind: Worlds best car is nog altijd de Lada Niva, maar deze Lada komt zeker op de 2e plaats
@bullgod76: Slordig van me, de Niva is natuurlijk the best car by far.
Lijkt me een photoshop!?
Haha best wel een vette bak.
Zoals ik op Autojunk al zei, ik vind hem dik. Zou hem zo rijden. Je lacht je toch de knikkers uit je jeans als je met zo’n ding op pad bent. Bovendien zag de afwerking er nog best redelijk uit, Photoshop of niet.
@E34M5Touring: En vergeet niet, onder de kap van deze Lada hebben we genoeg ruimte over zodat Hamann (als ze hem werkelijk zouden ‘beetpakken’) een lekkere Small block V8 kunnen plaatsen. Vroegâh reeder al iemand in Den Haag met een dergelijke 2105.
Donker blauw (geen metallic natuurlijk), verbrede stalen wielen en een enkele dikke uitlaatpijp. Mooi spul. Liet toen al menig GTI/Vtec/GSI/etc.rijder verschrikt achter bij het stoplicht.
@popoff: Ik weet niet of je toevallig die aflevering van Top Gear kent (echt een hele oude) waarbij ze ook zo’n Lada laten aanpakken door Lotus. Die krijgt een flink opgefokte Fiat Twin Cam in het vooronder. Glijden dat ding, net zo vet. Vond ik ook erg gaaf. Dat ding klonk wel zo bruut. Met een Small Block zal het inderdaad helemaal een feest zijn.
Eigenlijk nog niet mis…
Komt deze ook in Fast&Furious 6? Please?
Dat is nog eens een leuke uitvoering. Knap gesjopt. Een echte Lada met zulke strak passende carrosseriedelen bestaat immers niet :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).