Hamilton-Massa crash: Epic reactie van Rowan Atkinson

Auteur: , 43 Reacties

Het was vanochtend weer eens raak tussen Felipe Massa en Lewis Hamilton. Deze coureurs lijken elkaar aan te trekken als magneten. Maar het meest grappige aan deze crash is misschien nog wel de reactie van McLaren fanboy Rowan Atkinson.

De grappenmaker die eigenlijk geen woorden nodig heeft liet weer eens zien dat hij ook in het ‘normale’ leven niet te beroerd is om zich nog uitbundig uit te drukken. Voor de zoveelste keer dit seizoen kwamen Lewis Hamilton en Felipe Massa met elkaar in aanraking.

Deze keer was het echter niet Hamilton die de schuld kreeg, maar de kleine Braziliaan. Overigens konden beide coureurs hun race na de touche weer vervolgen. De race werd uiteindelijk gewonnen door Schumacher Junior aka Sebastian Vettel.

Mr Bean reactie43 reacties

die man is geniaal :P zal hem trouwens ook nog op de iaa :)
*zal –> zag :$
hahaha, was geniaal idd :lol: zag het live :) wel leuk te vermelden, dat Massa later alsnog uit viel, omdat hij weer over het oranje blokje van de curve reed, net zoals hij in in de kwalificatie deed en toen reed ie al een vleugel stuk, dus hij heeft hem niet uitgereden vandaag :)
@dennisr:

In de qualificatie verloor Massa z´n voorwielophanging door die curb, en niet z´n voorvleugel.
@carmasterr: oh beide keren zijn voorophanging ? in de race namelijk ook, en ze hadden het er over dat hij ook al een vleugel gesloopt had, dus dacht dat dat in de kwalificatie was, maar 2 keer ophanging dus.. nog dommer :)
laatste tijd komt’ie wel vaak in beeld: zijn film, iaa, top gear en nu f1 :P
-edit: nutteloze bijdrage-
geweldig! was laatst naar Johny english reborn geweest en lag weer de halve film gevouwen.
hij is ook bij top gear geweest ook leuk filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=iqzOh4H3iHc
@lambo4all: ernstig slechte film….en voor het beetje humor hoef je deze keer niet naar hem te kijken. Aanfluiting voor het genre van komische films. Voorspelbaar, saai, gezocht.
echt briljant ..
hij doet dit truukje al 20 jaar ..

en kan het nog steeds verkopen ..
-edit: nutteloze bijdrage-
@bowie: Ben het met je eens, het is juist bijzonder en hartstikke knap van Rowan dat mensen het nu nog leuk vinden terwijl (daar heeft Lincoln gelijk in) het niet zo origineel meer is en hij dit al heel lang doet.
@bowie:

nou .. veel plezier met je humor dan ..
@lincoln: Nu wil ik weten wat hij gezegd heeft …Inderdaad wel scherp wat je zegt… Atkinson trekt al 20 jaar lang hetzelfde gezicht en daar verdient hij miljoenen mee. Mensen zijn simpel…
ahhahaahhaa ubervet hoe hij altijd van die rare bekken trekt, je moet het maar kunnen. Hij kan het zeker!
Prachtig om te zien hoe hij meeleeft. Je ziet hem helemaal meegaan in die wedstrijd. Maar ik denk dat we allemaal hetzelfde dachten… oh niet weer.
@raphael: ja indd, ik kijk altijd F1 en vanaf het moment dat je hoort, massa zit voor hamilton denk je: oojeeeee…
vond het trouwens van beiden niet slim, maar vooral van hamilton, hij of hij ernaast zat was twijfelachtig maar hij moest er niet per see dat rondje langs. dus had gewacht (zoals webber, vettel, button of alonso hadden gedaan). en zeker omdat het hamilton was wist hij dat massa niet ging toegeven. domme actie beiden.
@lambo4all: LOL ik dacht precies hetzelfde toen ik zag dat massa voor hamilton lag. Ik ben het met je eens over hamilton, maar massa had de deur niet moeten dichtgooien.
@lambo4all: zijn idd vaak die 2.. maar ik ben het niet met je eens over Hamilton, hij heeft punten nu hard nodig.. ergens anders inhalen was misschien slimmer geweest, maar hier kon het.. dus waarom wachten.. dat Massa dan ineens naar binnen stuurt is niet aan hem te verwijten.. Zodra Hamilton er naast zit MAG hij niet meer naar binnen sturen (bewezen door Penalty) en als hij dat dan wel doet, tja.. valt niks te verwijten aan Hamilton..
@dennisr: Niemand heeft punten hard nodig. Tweede wordt ie niet meer en kampioen is Vettel al twee races geleden geworden dus het gaat nergens meer om. Hoewel het stom was van beiden en waarschijnlijk een race incident is het toch opmerkelijk dat het altijd Hamilton is die erbij betrokken is. Hij wil teveel, te snel, te vaak. Hij rijdt niet met verstand. Dan kun je nog zo snel zijn, je bent daardoor een mindere coureur, zoals Jenson dit seizoen laat zien. Misschien iets minder snel maar veel slimmer en daardoor een completere en betere coureur.
@raphael: Jenson Button is dit seizoen sowieso beter dan Hamilton idd, waarschijnlijk wat slimmer :) bij race incident zijn er verder geen gevolgen toch ? Massa kreeg dit keer een Drive Trough Penalty, dus geen gewoon race incident :) en Hamilton kan theoretisch nog tweede worden toch ? begin van seizoen wel punten gepakt..
@lambo4all: Van beide domme actie, rondje wachten? Onbegrijpelijk dit. Als coureur wil je zo snel mogelijk er voorbij en de mogelijkheid bood zich hier zeer gemakkelijk aan. Massa is de enige die een fout maakt hier, hamilton had meer snelheid en zat goed ernaast aan de binnenkant. Massa had hier meer ruimte moeten geven en als die dat had gedaan had Hamilton een schitterende inhaalactie gedaan. Dat is toch eigenlijk wat we willen zien? Hamilton is zelf ook een paar keer de fout in gegaan maar nu is hij compleet onschuldig.
@Pordon: lees nou is goed, hamilton kan de punten goed gebruiken en hij kan weten dat massa echt niet gaat liften, massa zal nooit toegeven aan hamilton en het was nou niet dat massa vanuit een onmogenlijke situatie nog zijn plek probeerde te redden. als hamilton slim was geweest dan had ie gelift en massa op het rechte stuk 1 rondje later gepakt. nu kost het hem weer een extra pitstop. hij moeT gewoon is zn hoofd gebruiken zoals button.
@lambo4all: daar heb je gelijk, hij had verstandiger kunnen (moeten) kiezen en idd jouw strategie was beter geweest, maar los daarvan was hij niet echt ‘fout’ :) ach.. ze zijn het zelf vast al vergeten, en hier zitten wij dan :lol:
@lambo4all: Button is ook veel meer berekend en denkt ook meer na bij het racen, daarmee dat hij een betere driver is. Hamilton gaat puur uit van zijn talent en denkt niet verder na, waardoor hij een groot stuk verliest van zijn talent.
@Pordon: Haha ‘compleet onschuldig’? Weer zo iemand die denkt dat racen een wetenschap is. Ben jij ook zo een anaal typje dat uren op fora blijft nadiscussieren en uitpluizen wie er fout zat? Zo een beslissing maken coureurs in een ‘split-second’. Get over it.
@raphael: Nee Formule 1 is een sport en geen wetenschap (hoewel er bij de ontwikkeling van de auto blabla nja) Ik begrijp ook best dat zo’n beslissing in een split second gemaakt wordt maar dan kan die beslissing wel fout zijn. Heb zelf ook jaren topsport gedaan en heb zelf ook foute beslissingen gemaakt. Is kut, leer je van maar het excuus dat Hamilton had moeten liften en het een rondje later had moeten proberen is de grootste onzin natuurlijk. Toeslaan op het moment dat het kan en elk moment vechten om er voorbij te komen. Zonde dat massa hier in de fout ging anders was het een schitterende manouevre van Hamilton.
Hij is en blijft grappig. Punt uit. Trouwens, geen spelfouten kunnen vinden dit keer.
Was echt geniaal wat hij deed tijdens de crash. Nasty crash trouwens.
@Nico94: nasty crash ? stelde weinig voor..
heb helaas de race niet gezien :( wel gewild (laatste 5 races al niet meer omdat het hier niet word uitgezonden grrr)
@spykerboy: Volgende keer opnemen want het was wel een goede race ;-)
@xilver: helaas lukt dat niet omdat het hier niet word uitgezonden
@spykerboy: Ik kijk altijd op BBC 2. Dat wordt vrijwel overal ter wereld uitgezonden.
@xilver: keek ik het in nederland ook op. helaas hebben wij hier geen BBC 2 of wat dan ook….
Toch wel jammer dat dit het hoogtepunt van de race was.
ja terecht deze reactie, die massa was wel de megoool van de dag
@ariez: ach ook wel is leuk dat massa het nu is? kunnen we de volgende ronden weer lekker allemaal over hamilton heen pissen omdat hij iemand van de baan heeft geramd.
Erg spijtig voor Massa, ik vind hem wel sympathiek. Hamilton daarentegen kan ik niet luchten… beetje omhoog gevallen figuur die denkt dat hij zich alles kan permitteren… Maar regels zijn regels I guess.
Erg spijtig voor Hamilton, ik vind hem wel sympathiek! Massa daarentegen kan ik niet luchten… Beetje een zeurend sukkeltje met een steekje los geworden na die veer op z’n kop.
Terechte straf voor Massa, want hij WIST dat Hamilton daar zat (spiegels). Alleen de goden vonden dat niet genoeg straf dus zorgde zij ervoor dat Massa helemaal uit de race ging :lol:
En die Rowan haha… was zeker een lollig momentje :D
Engelse variant van die amerikaanse naked gun malloot, zeer bedroevende slapstick “humor”
Zonde van Hamilton’s (en Massa’s maar da’s een lul dus zo erg vind ik het niet voor hem) race.
Dit is weer een van die typische gevechtjes die die 2 hebben.
Naar mijn mening was het een race incident en moest er niemand gestraft worden al ben ik blij dat het voor de verandering hamilton eens niet was die tegen z’n voeten kreeg.

Rowan’s reactie was echt wel grappig, ik zou niet weten waarom maar die kerel blijft grappig.
blijft leuk om naar te kijken. maar ik kan me echt niet voorstellen dat die korte filmpjes die hij vroeger maakte zoveel geld voor die kerel hebben op gebracht

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).