Heeft Valentino Rossi een hekel aan Audi?

Auteur: , 48 Reacties

Een levende legende op twee wielen, dat is Valentino Rossi. De MotoGP-racer komt nu nog uit voor Ducati, maar vandaag, vlak na de overname door Audi, werd bekend dat hij daar aan het eind van het seizoen vertrekt. Toeval?

Ja, waarschijnlijk wel. Rossi worstelde al sinds het begin met de Duc, en kon in droge weersomstandigheden nooit vooraan meedoen. Eigenlijk was Casey Stoner (die nu voor Honda rijdt) de enige die de Italiaanse fiets fatsoenlijk kon temmen.

Gaat Il Dottore dan naar Ferrari om Felipe Massa uit zijn lijden te verlossen? Nope, hij tekent voor 2 jaar bij Yamaha, het team waar hij vandaan kwam, en waarmee hij veel succes oogste.

Hoe het Ducati zal vergaan hangt af van de strategie van zijn nieuwe eigenaar, dat is even afwachten. Rossi zelf nam overigens in juni tijdens de World Ducati Week al even plaats in een R8 LMS; of dit zijn keuze om zijn biezen te pakken heeft beïnvloed weten we niet, maar het lijkt ons sterk.48 reacties

Even in miereneuk-mode maar strikt genomen is de overname is gedaan door Lambo, niet door Audi
@rikkon:

En Lamborghini S.p.A. is in eigendom van Audi AG.
@pietjepuk: em Volkswagen is weer de eigenaar van Audi AG…
@robbie: Dus alles is eigenlijk van Merkel…
@svenska_aeroplan_ab: hahaha 1
Hij was boos dat hij nu een lease-Lambo kreeg i.p.v. een lease-Ducatti voor woon-werkverkeer ?
Wel apart dat Yamaha hem terug aanneemt. Ze hebben met Lorenzo en Spies toch al erg goede rijders in huis. Benieuwd of Rossi er dan als 1ste rijder komt of dat Lorenzo nu de hogere positie krijgt.
@quincy: Laat Spies nou net aan het einde van het jaar bij Yamaha weg gaam… ;)
@quincy: Lorenzo heeft zich al voldoende bewezen bij Yamaha, die gaat echt niet meer tweede viool spelen.

In Rossi’s laatste seizoen bij Yamaha waren ze al gelijkwaardig. Ik vraag me af wie er naast Hayden komt, ik gok zelf op Dovizioso.
@quincy: Lorenzo blijft hun NR1, Dat weet Rossi ook wel.
@quincy: De podium plaatsen van Spies in die 2 jaar tijd zijn op 1 hand te tellen, hij deed het goed in de superbikes maar de motogp vielen zijn resultaten erg tegen.
@civicfk3: Afgelopen seizoen heeft hij ongeveer dezelfde resultaten gereden als Rossi voor Ducati deed. Maar geef toe dat Spies geen toprijder als Lorenzo of Stoner is.

Wat ik mij wel afvraag is of Rossi gewoon zijn ding kwijt is of dat het echt aan Ducati ligt. We zullen het volgend seizoen dus zien. Hopelijk wordt het dan weer wat spannender met mogelijke winners van het kampioenschap. 2011 en 2012 is toch voornamelijk Stoner en Lorenzo. En dat vind ik niet echt spannend meer te noemen.
@quincy:

Als je voor het Yamaha fabrieks team rijd dan is een 12de plaats onacceptabel. Ik denk wel dat het aan Ducati ligt, Hayden kan er immers ook weinig mee terwijl die voor Honda wereldkampioen is geworden.
@civicfk3:
Nu was dat ook het enige jaar dat Haydon een deuk in een pakje boter reed. Nicky is ook geen echte topper.
Hier heb ik op gewacht. Het moment dat Rossi terug zou komen waar hij thuishoort. Vanaf het moment dat Rossi bij Ducati kwam ben ik gestopt met kijken, vond het niet leuk meer. Maar nu, nu wordt het tijd dat ik maar weer eens een zender ga zoeken waar het op wordt uitgezonden!
@ej20g:
Nu maar hopen dat het ook weer uitgezonden gaat worden.
@jrk68: BBC 2
@quincy:
Bedankt voor de tip.
@jrk68: inderdaad. Vind het nog steeds erg zonde dat RTL GP gestopt is met het uitzenden van de MotoGP. Sinds die tijd jammer genoeg ook niet meer naar de TT in Assen geweest…
Liesbeth Spies?

Leuk dat Rossi weer teruggaat naar Yamaha. Zou Fiat dan ook weer hoofdsponsor worden?
Heeft Valentino Rossi een hekel aan Audi?……Mijn held…
@norge:
Dat was hij al en nu maar hopen dat hij weer mee kan voor de titel. Ik kreeg zo langzamerhand het idee dat hij te lang doorgegaan was
Hè hè.. Ik dacht al jongens, waar blijven toch die Audi bashers…. Fokking hell wat een cliché. Get a life, in plaats van af te geven op een auto die je nooit kunt betalen, laat staan ervaring mee hebt…
@camber24:
Goede reactie.
Lekker simpel ook, ik kan hem makkelijk betalen maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om zo’n onbetrouwbaar saai stuk gebakkenlucht te kopen.
@jrk68: Lulkoek… Echt, je praat poep vriend.. Heb je er ervaring mee…? En laat me raden, je kan het makkelijk betalen, maar rijdt toch liever een Hyundai i20 ofzo zeker?? Ben je er zo een?
@camber24:
A ben ik je vriend niet.
B als je niet weet wat iemand rijdt is het niet slim om dit soort onzin uit te kramen.

Als je de moeite had genomen om na te kijken wat er hier privé gekocht wordt vindt je geen Audi’s bij de eerste 10.
Om je opweg te helpen VW heeft tot en met juli 3000 Up!s verkocht en dat is nr 10.
Dat je de waarheid niet kan hebben zegt nog niet dat het niet waar is.

Bovendien heb ik nog nooit in een Koreaanse gezeten laat staan gereden.
Ik zou zeggen zoek maar ff op wat een lotus kost en kom dan maar terug met je bewering of ik een Audi kan betalen of niet.
@jrk68: Ben je weer in de “stoere praatjes modus” geschoten ? …
@jrk68: Mijn vraag was, heb je er ervaring mee?? En inderdaad, veel stoer praat, VRIEND!!
lekker boeie zo n kut audi!
Mensen zeggen klote auto dit dat maar ze verkopen wel goed.
@melleauto:
Ze worden veel geleased dat is heel wat anders dan verkocht.
Als die lui hem zelf al konden betalen had het gros dat niet gedaan. Wat is er makkelijker dan pronken met andermans veren.
@jrk68: Leaserijders kunnen net zo makkelijk voor een BMW of Merc kiezen. Doen ze niet. En vwb onbetrouwbaarheid; als dit zo zou zijn, zou dit zich ook vertalen in een (veel) hogere leaseprijs, hetgeen niet het geval is. Dus lulkoek. Hou verder op met onzinnige off topic reacties om een merk te bashen. Dit gaat over Rossi, niet over jouw Audi haat… Get a life…
@camber24:
Sjesus wat ben jij een merkblind gebakje.
Juist ook BMW en Mercedes moeten het hebben van de lease.

De kop luid trouwens “heeft Valentino Rossi een hekel aan Audi” dus zo raar is het niet dat er dan ook Audi gerelateerde reacties komen.

Net als jij heb ik ook het recht om mijn mening te uiten.
Als je dat niet zint dan adviseer ik je om ze niet te lezen, dat is een stuk beter voor je hart.
@jrk68:

Jouw virtuele vriend norge verwijst graag naar de huisreglementen van dit blog, en dan specifiek naar deze passage; “Discussies over auto’s kunnen voor verhitte reacties zorgen, maar dat betekent niet dat men generaliserend, kwetsend, op-de-man, grof of stupide hoeft te reageren.”. Wellicht zou het zinvol zijn als norge je nog even extra uitleg geeft over fatsoensnormen. Kunnen jullie daar mooi een gezellige chatsessie aan spenderen. Is weer eens wat anders dan foto’s van Aziatische autootjes over en weer sturen via de digitale snelweg …
@pietjepuk:
Had zijn raad dan te baat genomen.
Als je werkelijk denkt dat je mij kan provoceren dan moet ik je helaas teleur stellen.
Weltruste knul en droom zacht.
@pietjepuk:
Heb je daarin vannacht over Audi’s liggen dromen…
@jrk68: Ik ben niet merkblind. Ik rij zelf BMW… Ik vind dit soort oeverloze gemopper door mensen die altijd maar afgeven op Audi gewoon volkomen kansloos… Zeker als dit werkelijk niets met het artikel te maken heeft… Maak je niet zo druk man… Ga in plaats daarvan lekker gummen met je Lotus, om je frustratie kwijt te raken…
@camber24:
Welke frustratie??
Ik lach me gek om figuren zoals jij en puk.
Bovendien kan ik niet de hele dag de zustertjes hier lastig vallen, dus wees gerust er komt een tijd dat ik minder tijd heb om jullie te voeren.
Iedereen kan een aude audi betalen kom op!

Maar ben bli dat Vale weer een fatsoenlijke fiets gaat berijden, wordt leuk! Zeker gezien Stoner stopt. Iemand moet Jorge laten rennen en wie beter dan de oude meester….
Mooi, vale kon gen niet overweg met de ducati. Dan snap ik wel dat die weggaat, hij wil natuurlijk nog wel voor het podium racen. Hopen dat die bij yamaha weer goed gaat rijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).