Heerlijke BMW 1M Coupe is giftig

Auteur: , 30 Reacties

Groen, geel, fel. Een typische kleur die moeder natuur ooit bedacht heeft om duidelijk te maken dat je er af moet blijven. Dodelijk, giftig of Best lekker?

Weer een BMW 1M CoupĂ© in een iets ander smaakje. Gewoon omdat het een van de aller leukste speel-auto’s is van dit moment. Gemaakt door en voor mensen die van rijden, spelen en achterwielaandrijving houden. Geen auto die je rationeel koopt, wel een auto waar je heel blij van wordt als je hem eenmaal hebt.

Als je dan eenmaal een 1M hebt maak je hem uniek, jouw auto. Geen opzichtige tuning, wel een leuk kleurtje en in dit geval bijpassende velgen.

Irie Green lijkt een soort fluo-geel-groen combinatie. Naast deze wrap zijn er nieuwe Bilstein schokdempers gemonteerd. Vermogensmetingen wijzen bij deze 1M meer richting de 370 pk dan 340 pk. De spoorbreedte achter is iets vergroot en er hangt een titanium uitlaat onder. Yannik Holler maakte een prachtige fotoserie, een video van dit giftige zescilinder torretje staat op VIMEO. (bron: veight.de, via 1addicts.com)30 reacties

Wauw, geef mij dat gifbommetje maar, lekkere kleur!
Kleur geeft de ziel van deze BMW perfect weer.
Mooie kleur lelijke auto, ook de nieuwe 1 serie vind ik 3x niks.
-edit: nutteloze bijdrage-
@bmwfreak: nou nou jochie zo heeft jouw moeder je vast niet opgevoed, zorg eerst dat je borsthaar krijgt voordat je zulke taal uitslaat.
Dat is nu een moderne versie van de klassieke M3
@mout: uuhhh… nee
Ja.Ik wil!
Slechtste vluchtauto ooit in ieder geval, maar wel het leukste wat BMW te bieden heeft, nou nog een grote schoenlepel vinden.
Worden zwarte velgen met randje in carrosoriekleur de nieuwe trend? Ik zag het ook al bij de post over de 911 gulf “sport classic” zondag
@kangoohater: Trent !!!!! Dat doen ze al zeker een jaar of 3
Foute velgen zijn fout
Prachtige foto’s. Gifgroen steekt heel mooi af. Blijf de 1M echter te gedrongen ogen. Lijkt op een te heet gewassen M3. Als deze foto’s met een gifgroene M3 waren gemaakt… Can I get a tissue???
Mooie kleur, prachtige wagen! Niet te veel poespas maar gewoon een echte rijders-auto. Binnen enkele jaren 2de handsje voor erbij? Een 3 liter valt nog mee van jaarlijkse taks.
Echt een klassieker in wording a la e30 m3 als je het mij vraagt. Heb helaas geen 1m munten, maar anders wist ik het wel: in gifgroen alstublieft!
Alleen dat kenteken al. Betekend dat swaffelfolie ofzo?
Leuke kleur maar de auto zelf wordt er helaas niet mooier op. Het is en blijft een “lillik” ding.
Volgende keer NSFW waarschuwing, dit is porno!
Als je in de buurt bekend wilt staan als “de doperwt” dan helemaal jouw ding.
gedwongenleaser via iPhone app
Dus daar deed die achterbumper van de nieuwe A klasse mij aan denken…
Wow, dat ziet er echt wel goed uit, veel beter dan ik oorspronkelijk had verwacht. Nieuwe favo kleurtje voor dit stukje speelgoed? Ik dacht het wel!
Hoe verneuk ik een mooie auto. Zo dus. Wat een wansmaak!
Bij deze auto past elke kleur. Echt een vet karretje.
Prachtige kleur. Vind de 1-serie niet echt mooi maar deze versie wil ik hem wel hebben.
Heerlijke kleur!
heerlijk wagentje maar maar deze kleur…. nee dankje.

op een LP570 Superleggera vind ik het geweldig!
Prachtige kleur ….. voor in een oud verlaten fabrieksgebouw.
Ben alleen bang dat menig buurman in een onbedaarlijke lachbui zal schieten wanneer je hiermee je vinex wijkje binnen komt rijden…
Leuke auto en leuke kleur. Zou alleen wel iets meer mogen glimmen, op sommige foto’s lijkt de kleur bijna mat?
Shiiit! Hoe heet deze kleur?
foto 1 en 2 lijken precies uit een racegame :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).