Heerlijke Kahn Range Rover met extra dikke kussens

Auteur: , 13 Reacties

De beste stoelen in een Range Rover ooit ever? Dat moet natuurlijk lekker zitten, exterieur van deze Range Rover is trouwens ook prima.

Officieel is dit de “Range Rover Harris Tweed edition by A. Kahn”. Een Range Rover gemaakt ter ere van het wollige, vaak grijze stofje. Harris Tweed schijnt de beste soort te zijn en de stof is zelfs ‘beschermd’. Deze mogen ze alleen op bepaalde Schotse eilanden weven. Deze stof is dus terug te vinden in de bekleding van deze “RR”.

Het zijnde Afzal Kahn is het uiterlijk van de Range Rover natuurlijk ook niet ongemoeid gelaten. Quad RVS pijpen, veel zwart, grote velgen moeten er allemaal op. Oh, en nieuwe bumpers met LEDs voor overdag natuurlijk. Een beetje overbodig maar die tweed voegt zeker wat toe aan de Range Rover. Extra’s op getoond exemplaar kosten overigens een slordige €55k.13 reacties

Tis toch geen geld he?
De kleuren camera is bij kahn nog niet uitgevonden?
@meneersander: die remklauw ziet er aardig gekleurd uit naar mijn mening
@hahahi20: verf.
Velgen staan hem goed!
james125 via iPad app
Kijk, zo hoort het, stijlvol en comfortabel!
Hé, kijk nou eens! De stoelen uit Renaults van tot en met de Laguna I die iedereen “veel te zacht” vond en “te weinig steun” vond hebben zijn heruitgevonden! OT: Ziet er bruut en toch ook chique uit hoor.
@RRenault: Heerlijk die stoelen van eerdere renaults! Beste autostoel waar ik ooit in heb gezeten was in een renault 19. Ondersteuning was ook goed.
pfff hadden cadillac en lincoln al in de jaren zeventig, zwaar achterhaald dus.
@corvettez06:

idd een Cadillac flashback ..
sorry, but no…
velgen zijn zeer nice..
f*ckin’ lelijke zetels… Velgen zijn top.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).