Heerlijke supercargarage met plek voor drie schoonheden

Auteur: , 52 Reacties

Van die mancaves om jezelf even helemaal in terug te trekken met een aantal van je favoriete auto's. Prettig. Erg prettig.

In onze zoektocht naar smulgarages stuitten we -wederom- op een fotoverzameling van Jason Thorgalsen, de fotograaf die ons laatst een kijkje gaf in een garage loods met modern spul en liet zien hoeveel brute auto’s deze verzamelaar dagelijks op de staart kan trappen. Types met een ongekende verzameldrang, in tegenstelling tot de eigenaar van deze garage.

CO2-compensatie

Dit bouwwerk staat ergens in Connecticut en oogt van buiten als een rustiek onderkomen, verhullend dat binnenin een opslaghemeltje is gecreëerd voor drie beauty’s. We noemen twee old school Covette’s – waarvan één Stingray – en een Ferrari 458 Italia. Een combo van oud en nieuw die toch wel erg geslaagd is. Brullende en koppelrijke V8’s van vroeger, en een hoogtoerige achtcilinder uit Maranello die het prima vindt om tot 9.500 rpm opgejaagd te worden.

Interieur van hout en een Ferrari. Wie maakt de grap?

Na een dag zwoegen, brandstof omzetten in een glimlach van oor tot oor en rubbersporen achterlaten kan het drietal bijkomen in hun eigen hok, uitgerust met twee vierkolomns hefbruggen, vintage pompinstallaties en een paar stoelen. Gooi er nog een gereedschaps- en poetskar bij en je bent er, qua optimaal genot.

Voor de luie zondag: KLIK & bladeren maar!52 reacties

Wat is eigenlijk de reden dat de app niet wordt geupdate voor bv. Iphone 5 @autoblog ?
@amg65:
Misschien ligt het probleem wel bij Apple, die weigeren NLallert vooralsnog ook te ondersteunen.
@jrk68: dat heeft een technische reden (geen ondersteuning cell broadcast). Heeft niets met acceptatie van apps te maken.
Die 458 ziet er verbazend goed uit in ‘saai grijs’.
Hier ben ik best een beetje jaloers op, zeer stijlvol onderkomen in een mooie omgeving.
Dat moet toch relaxed sleutelen zijn.
kleur ziet er goed uit op de 458
@MAB: vind ik ook!
Meneer heeft een garage en 3 mooie auto’s en dat komt op de site..?
@fernie: dat zie je goed.
@fernie: Ja dit is toch een auto site of niet dan?
@bofkont: Dit is toch geen nieuws… beetje hetzelfde als hier een foto maken van de R8, GT-R of Bentley in de straat en dat op het net gooien.
@fernie: wauw, dat heeft deze AUTOsite ook nog. Onder het kopje dat ze spots noemen
@fernie: Dat kan en vinden wij allemaal interessant hier op deze AUTOsite. Je kan ze zetten op autojunk en misschien krijg je wel een artikeltje ;-)
@ErikkNL: Kan ik hier bijna een dagtaak aan hebben… nee bedankt ;)
@fernie: Heb jij zoveel garages met drie auto’s dan? ;-)
Die Corvette’s zijn inderdaad mooie auto’s. De derde schoonheid zie ik persoonlijk niet staan…
@ej20g: moet je nog een keer goed op de foto’s kijken ik geef een hint hij is grijs
@rickvandeven: niks mooi aan een 458. Next!
@ej20g: So true! doe dan een F430 of een 599 als het een Ferrari moet zijn, de andere moderne Ferrari’s zijn me toch een partij lelijk.
@smoked: Haha 599 of 430???? Eerder F355 en 550/575 dat zijn/worden klassiekers
@Barnato: mee eens. De F355 was in mijn ogen de laatste extreem mooie Ferrari met middenmotor en de 575 de laatste extreem mooie Ferrari met de motor voorin. De 360, F430, 599 en 612 vind ik zeker niet lelijk maar halen het bij lange na niet bij de F355 en 575.
@smoked: vergeleken met de 458 kunnen die er inderdaad héél goed mee door!
@ej20g: De 430 vind ik persoonlijk stukken mooier dan een 458, een 458 doet mij te modern aan. Maar de specs zijn ultra fenomenaal.
@bofkont: de specificaties zijn ook niet te negeren. Alleen jammer dat het pak eromheen wat minder is in mijn ogen.
Das toch best wel link…… Een Ferrari in een houten blokhut.
Als ik toch eens geld had….
En ja de autoblog app moet geupdate worden, NU zeg maar.
Ziet er in ieder geval heel Amerikaans uit!
Tussen kunst & kitsch…
Damn!!!!! Wat is dat toch een mooie auto die stingray!!!
3 gelijksoortige auto’s dan zal er nog wel meer zijn…
Deze eigenaar heeft SMAAK! En toch weer niet! Die Corvette C2 is een favoriet van mij, zowel de convertible als de coupe. Maar die Ferrari lijkt te zijn aangeschaft om ‘college-girls’ te imponeren?!

Nee, dan had ik mijn geld liever besteed aan een GT-R of een Lotus Evora. Een beetje jammer die Ferrari.
@FrankypankyV8: of omdat het ook gewoon geweldige auto’s zijn, ferrari’s…
Erg mooie garage met prachtige auto’s… Die stingray is ook in het blauw prachtig
@darkpluisje:
Dat is jouw mening en dat mag…Maar ik ben geen fan van de huidige Ferrari’s. Ik neig meer naar de 308, 328, Mondial 8 of F40.
@FrankypankyV8: Ja heb je ze allemaal al gereden? Of beperk je je tot plaatjes kijken als een 6-jarige…
@seneca: moet hij erin gereden hebben dan? Hij geeft gewoon aan dat zijn gevoel meer behoort tot de 308, 328, Mondial 8 en F40. Dat kan met van alles te maken hebben, van erin gereden hebben tot de pure looks. Ik vind de 458 ook niet mooi, sterker nog, die doet mij helemaal niks. Heb ik erin gereden? Nee en dat zal ook niet snel gebeuren. Maar ik heb net zo min in een F40 of F50 gereden. En toch vind ik dat mooiere Ferrari’s dan de 458 en die doen me iets. Hoe ik het dan toch weet? Puur gevoel.
@ej20g:

Jij snapt het.

Overigens heb ik meerdere keren in een Ferrari 328 GTB gereden. En daarnaast jaren geleden bijna een Mondial 8 gekocht, maar het werd toch een Corvette C4 uit 1984. Daar kun je ook op leeglopen, maar bij een Ferrari ben je er ZEKER van dat je erop leegloopt…hahahaha!
@FrankypankyV8: en, hoe rijdt dat nou zo’n 328 GTB? Dat moet toch vrij spartaans zijn of is het minder dan het lijkt? Overigens een goede keuze, zo’n Corvette C4. De Mondial 8 vind ik mooi maar ik heb altijd al een zwak gehad voor de Corvette C4. In de wijk waar ik hiervoor woonde stond altijd een parelmoerkleurige C4. Daar zal het vast iets mee te maken hebben!
@ej20g: Twee keer met een model gereden voorzien van een Bosch K-Jetronic systeem. Die vond ik beter dan de Marelli variant, want die had een echte aan/uit-effect.

Accoord, de Bosch versie ook, maar minder IMHO. Maar dat zal wel een gevoelskwestie zijn geweest.

En of het Spartaans is /rijdt? Dat weet ik pas als ik in een moderne Ferrari zou rijden. Moet wel toegeven dat ik niet echt blij werd van de [bouw]kwaliteit van het interieur. Tenminste, in de auto waarin ik reed. De Testarossa was zo mogelijk een nog grotere teleurstelling. Een interieur wat totaal niet past bij zo’n dure wagen.

I.i.g. vond ik de Corvette C4 beter rijden en dat gaf voor mij, samen met de kosten, de doorslag om het te prevaleren boven een Ferrari Mondial 8.
@FrankypankyV8: dat is duidelijke taal! Lijkt mij toch best een ervaring, zo’n rauwe Ferrari tegenover het steriele gedoe van tegenwoordig (en dan niet alleen Ferrari’s). Ook zelf nooit een idee gehad van de kwaliteit van het interieur van de Testarossa, maar als ik ooit een Ferrari met 12-cilinder zou willen hebben dan wordt het toch een Testarossa. Hoe slecht het ook mag zijn, het uiterlijk en die prachtige V12 maken voor mij alles goed (net als bij mijn eigen droomauto overigens).

De keuze is dus wel duidelijk geweest en blijkbaar heb je er nog steeds veel plezier van. Laten “we” dat vooral zo houden!
@seneca: plaatjes kijken als een 6 jarige..? Jou opmerking neigt behoorlijk naar een 6 jarige.
@seneca: Moest je per sé zo dom reageren? Ik heb naar mijn mening niets verkeerds gezegd o.i.d.
Normaal vind ik de 458 bizar lelijk. Maar in deze ‘saaie’ kleurstelling… Laten we het er maar op houden dat hij prachtig is.
@jonkie: Vreemd dat een andere kleur jouw mening over een auto totaal verandert, je lijkt wel een vrouw.
Ik wil ook zo’n mancave!
En die zwarte vette zou ik ook wel willen.
De huizen er omheen zien er niet verkeerd uit, mooie omgeving om zulke auto’s te hebben.
Waarom die bruggen ? Alleen maar om de auto’s ook aan de onderkant te showen ? Of zou deze milionair echt zelf sleutelen?
@norge:

automonteur aan huis, misschien? Dan is het wel handig om een hefbrug te hebben. En mss. verwisseld deze miljonair wel zelf zijn eigen bandjes. Ook dan is een brug best handig…
@FrankypankyV8:

voor het wisselen van de bandjes heb je niets aan deze brug, dan moet je een schaarbrug oftewel poetsbrug hebben waarbij de wielen los komen te hangen…
@escort77: Goed gezien! Ik zag het later pas…
@norge: Gewoon omdat het kan!
Wie weet poetst hij de onderkant ook wel :)
Zou ik wel doen als ik zo’n prachtige garage zou hebben, damn ik ben jaloers.
Fantastisch zo’n garage. Elke autoliefhebber zou dit willen. En persoonlijk vind ik dat meneer een goed smaak heeft zowel auto’s als garage inrichting.
Heel mooie garage in het prachtige Connecticut!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).