Het nieuwe winterspeeltje van Jon Olsson

Auteur: , 41 Reacties

Freestyle-skiër Jon Olsson is weer helemaal klaar voor het nieuwe winterseizoen. Aangezien hij te lang moest wachten op de nieuwe Lamborghini Aventador LP700-4, heeft hij om het wachten wat dragelijker te maken een Gallardo aangeschaft. En uiteraard is daar direct een skibox opgezet.

Jon Olsson heeft de afgelopen jaren de leuke traditie bedacht, waarbij hij aan het begin van elk wintersportseizoen met een nieuwe supercar inclusief skibox op de proppen komt. Het afgelopen jaar reed hij rond in een matzwarte Nissan GT-R en daarvoor had hij een Lamborghini Murcielagop LP640.

Overigens had Olsson in 2008 ook al eens een Gallardo met skibox en wintercamouflage en hij reed eerder dit jaar de Gumball 3000 met een Murcielago LP670-4.

Verder heeft Olsson nog een zwaar getunede Ultima GTR in zijn garage staan en wacht hij dus op de nieuwe Aventador. Of wordt het toch een Koenigsegg?

En tot slot een woordje van Jon zelf:

As you all know I have been debating on winter cars for a quite a while. As the seems Aventador seems to taking a while and there has come a few other alternatives into the picture I decided to get something temporary. When I saw the “temporary car” I was actually stoked that the Aventador was running late! I think this this thing tuned out sick! Best of all, no more rental cars!!!! This thing is 100% ready to be driven 50 000km this winter! ;)

Lamborghini Gallardo Ski Transporter van Jon Olsson - Klik voor groot!41 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Dat ding is ziek.
Meer foto’s? :)
@BmwMPower: helaas nog niet ;)
Hij heeft het wel goed voor mekaar zeg
Die moet toch echt wel veel geld verdienen. De auto’s die hij al gekocht heeft.
De skiboxen zijn altijd wel mooi geplaatst, maar de kleuren zijn niet altijd even mooi. Hier is het niet echt mijn ding.
@adyton: Hij verkoopt ‘het merk Jon Olsson’ erg goed. Ik denk dat hij daar meer aan verdient dan aan het skieen zelf…
@Svenska_Aeroplan_AB: Hij pakt het zeker goed aan! Hoelang dat gaat duren zien we nog wel, maar hij geniet er alleszins van. En groot gelijk heeft hij :D
Levert dat skiën zoveel op joh?
@dutchcourage86: Hij is wel 1 van de betere en 1 van de meest bekende skiër. Dus gemiddeld zullen ze geen multimultimiljonair worden, maar als je het goed en goed kan verkopen verdien je er zeker goed mee
@joosthoeve: je zult wel multimiljonair moeten zijn om zo’n garage te kunnen kopen/onderhouden lijkt mij.
Als je niet meerdere miljoenen bezit is dit toch onmogelijk?!
is dit nou meer of minder gay dan de Cadillac van Justin Bieber ??
@lincoln: defineer het woord ‘gay’
@bloempot: kan een lambo eigenlijk wel gay zijn..
zo die is wel perfect gelukt, man die kleuren staan hem echt goed, wat een bruut ding :D
@tuning: vind het ook erg geslaagd! Die vlakken passen goed bij de scherpe vormen van de Gallardo.
Jon Olsson is een held!
@fone:

hij redt idd een hoop levens met dat skieen van hem ..
@lincoln: moet je levens redden om voor de titel held in aanmerking te komen dan? Tegenwoordig is 2 puntjes achter een zin zetten al voldoende..
@Benjamin1: niet per definitie levens redden, maar de definitie van held is: iets gevaarlijks doen wat goed afloopt of een dapper iemand, die anderen helpt!

is heus: http://www.encyclo.nl/begrip/held

ouwe held ;)
@dennisr: hij helpt ons aan mooie autodromen… Hence: een held!
Ik ken Jon Olssen niet, maar die Ultima GTR is bruut!
best of all no more rental cars zegt ie, die andere auto’s waren dus huur/lease auto’s? lijkt me inderdaad realistischer voor een ski-gast.
@Stopwearingpants: Denk dat ie na het inruilen van z’n laatste speeltje een periode tot aflevering van de Aventador moest overbruggen met huurwagens. Dat heeft iedereen wel eens die z’n auto inruilt en op een nieuwe moet wachten.
Met zo’n voorbumper is het volgens mij zelf een Lp570-4 SV….
@Dimglor: Je bedoelt Superleggera? Zou kunnen, maar kan ook zijn dat die voorbumper gewoon zwart gewraakt is. Het is moeilijk te zeggen he.
@adyton: gewrapt*… autocorrect
@adyton: Euhm ja idd… De Superleggera…
Niet enkel omdat ie zwart is, maar de gewone voorbumper steekt niet zo ver uit als die van de Superleggera ;-)
jaa rijk zijn is leuk, vooral als je het met je hobby kan verdienen.. ik verwacht toch wel dat hij een Koenigsegg Agera aanschaft..
@dennisr: Ik had echt verwacht dat die Agera R met skibox voor hem bedoeld was toen hij voorgesteld werd. Ben benieuwd of die Arabier (was het niet een Al-Thani?) hem ook effectief eens zal gebruiken om te gaan skiën.
@adyton: Volgens mij is hij zonder skiboks verkocht.
@norge: Ha echt? Dat wist ik niet. Dat was dan gewoon om de aandacht te trekken? Daar zijn ze zeker in geslaagd dan :) Alhoewel een Koenigsegg dat nu niet echt nodig heeft. Een supercar in sneeuwgebieden is sowieso al een bizar idee :) niet dat ik er tegen ben. Wat Jon Olssson doet is wel fijn.
Inspiratie:
http://4.bp.blogspot.com/_nHlE7SYtFYI/TDz3_d7kAmI/AAAAAAAACRg/aTFCYKq4hdI/s1600/camouflage-ship.jpg ??
@Sciurida: hé, grappig :D, lijkt best wel!
@Sciurida: Kan je het hem kwalijk nemen? Die Lambo ziet er verschrikkelijk goed uit!
Toch knap dat hij al z’n skispullen en bagage daarin kwijt kan, of laat hij nog iemand meerijden in een A6 avant oid en is die skibox op z’n Lambo gewoon voor de show?
Jon Olsson heeft ongeveer een maand geleden de SV verkocht, dus hij heeft geld zat over om die gallardo te kopen daarvan.
@juli4n: Voor deze Gallardo heeft hij heus niet moeten wachten op het geld van zijn SV ;-) Die jongen kan er gerust nog een setje bijkopen.
Heftig, daar zou ik wel een wallpapertje van willen hebben.
Camo scheme doet me denken aan Russische jachtvliegtuigen en idd! @Sciurida, ww2 destroyer camo!

Wel bruut, zeker voor de wintervakantie.
Dan heb ik liever de Koeningsegg AgeraR.
@peterbbos: Tja levertijd he. Die zal zelfs nog langer zijn dan de Aventador, dus dit is een prachtige tussenoplossing :) Ik ben benieuwd of hij er effectief één zal kopen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).