Het strand omploegen met een BMW M5 doe je zo

Auteur: , 43 Reacties

Men neme: 1 Beiers pk-pakhuis met 560 paarden, 680 Nm en achterwielaandrijving. Zet deze op een leeg strand in Wales en bedenk er een of andere marketing-plug voor de aankomende Olympische Spelen bij. Dan heb je toch excuus genoeg om flink wat donuts te draaien?

BMW Engeland pakte de handschoen op, want BMW is ook officieel partner van de OS 2012. Dit zijn ze geworden omdat ze zo’n groen wagenpark hebben, en dan is het natuurlijk volstrekt logisch om ter compensatie de lucht met CO2’s uit je dikke V8 vol te blaffen. Maar ja, het is Wales, dus wat is daar nou helemaal, behalve Swansea? Eric Cartman zei het al: I don’t give 2 shits about W(h)ales (@2:15) :)

Wouter deed het in Spanje, the Stig deed het in zwart-wit, en nu doet een piloot van BMW UK het op een strandje. Maar ga dan niet zeuren als die die meeuwen daarna je witte M5 openklauwen en onderschijten. Moet je ze maar met rust laten.

Klik!43 reacties

0:08 – zo pak je toch geen versnellingspook vast, kom op zeg.
@CasperH: het is dan ook een klein lullig pookje… Nu vind ik ook wel dat je een auto als deze met een lekkere automaat moet kopen, maar een M3 e.d. dient al-roerend bedwongen te worden.

Btw, de beamert haalt de aventador in met de AB-auto van het jaar poll!
@CasperH: Hahaha, misschien is ‘ie ’n beetje bescheiden.. :lol:
@CasperH: het is ook geen versnellingspook.
Het is een selector, tussen manueel rijden (flippers achter het stuur) en automaat.
@g40freak: Waar je ook nog eventueel een ram aan kan geven om te schakelen. Maar inderdaad, hij duwt hem zijwaarts, waardoor ik die manier van vasthouden niet eens zo gek vind. We hebben ook een sequentiële stand op onze automaat, die moet ik dan naar links duwen.
@jzaero: Topsysteem is dat, laatst weer effe in een 530D Touring E60 lekker zitten schakelen met zo’n bak.
@kaasboerin: Ik vind wel dat ie voor het gevoel langzaam reageert bij het schakelen. Bij voluit optrekken en opschakelen zit er toch wel eventjes tussen actie en reactie. Het is dan ook wel een oudere automaat, maar in de E39 was het volgens mij directer! Desalniettemin een erg fijne functie die soms erg leuk is om te gebruiken ;) Dan pas merk je hoe direct die BMW’s op het gas gaan wanneer je hem lekker in zijn 2 en 3 laat hangen in bochten!
@jzaero: Durfde het bijna niet te zeggen maar dat is inderdaad zo, af en toe duurt het wel even.. Dat zal ongetwijfeld verholpen zijn in de nieuwere.. Maar ja, af en toe.. Heerlijk, omdat het kán. :)
@kaasboerin: Klopt, in de nieuwe 5 schakelt het al een stuk soepeler met die 8 traps automaat. Wanneer je rustig rijd, is zo’n 6 traps in een E60 heerlijk, maar zodra je pushed, merk je dat de automaat zelf ook tijd nodig heeft om van verzet te wisselen. Kijk hier maar eens, filmpje van de 525i van voordat hij ingeruild werd. Tussen het schakelen door zit toch wel enige tijd. Handmatig is sneller te schakelen ;) Dit was wel in ‘D’, want anders kon ik de cam niet vasthouden. Blijft wel heerlijke auto’s natuurlijk.

https://www.youtube.com/watch?v=lryLfAIVC2s&list=UUT0UG6Oys0xY5n4sKvjoohg&feature=plcp
Heerlijk, gewoon omdat het kan
Dramatische anti reclame voor “De Auto”.


Als je als autoliefhebber graag steeds meer hindernissen wilt organiseren in de vorm van drempels, verboden en belastingen dan moet je dit soort beelden presenteren.
Moeilijk hoor, kwestie van gas geven en je stuur los laten….
@Benjamin1: Vind je?
@Benjamin1: Jaja…. Jouw beschrijving van driften klopt niet, dat is geen driften….
@masterstig: Jij vindt dit gecontroleerd eruit zien?

Ik zie het ze graag doen tussen een paar betonnen palen.
@Benjamin1: Ik zeg niet dat dit gecontroleerd is, ik zeg alleen dat jouw definitie van driften niet helemaal klopt….
Waarom een witte auto. Dan zie je helemaaaaal snel dat ie onder de bagger zit… :p
Wel komische reclame, voor een strandbuggy.

Wie gaat er ooit in zijn leven verzinnen om met een M5 een strand om te gaan ploegen? Daar is die auto toch helemaal niet voor gemaakt joh. Laat ‘em lekker het asfalt opvreten…
@kliko: Niet alles hoeft een reële meerwaarde te hebben. Ze promoten hier een auto en hun atleten. Wat je kan doen is de auto laten racen tegen een sprinter bijvoorbeeld (wat ook eigenlijk niet heel reëel is), maar dit is toch veel leuker? Art, drifting, met een BMW M5 als tekentool.
@jzaero: nja, nja, nja… Nee, je hebt me niet overtuigt. Het is niet dat ik niet geniet van deze reclame ofzo hoor. begrijp me niet verkeerd. Ik snap alleen niet het nut van een M5 in de bagger. Da’s gewoon m’n punt. Art driften kan ook op asfalt. Geeft mooier effect vind ik!
@kliko: Helaas is het niet mogelijk om een asfaltveld van 10 voetbalvelden groot zonder enige storende objecten om het asfalt heen te vinden. Ik snap dat asfalt ook gaaf is, maar dit is een meer ‘cleaner’ omgeving. Net zoals je bij fotografie óf naar een clean omgeving zoekt, of naar een repetitieve omgeving zoekt. Aangezien je zo’n grote tekening wilt neerleggen zonder dat er teveel mis gaat, is zand een logische keuze denk ik. Als je een keer foutje maakt op asfalt is dat niet zomaar uit te gummen ;)
BMW is lekker bezig laatste tijd met al dat nieuws. Inderdaad spannende poll, M5 vs Aventador.
@jzaero: nee hoor, autoblog is gewoon BMW geil, vandaar al dat (dagelijkse) BMW nieuws/filmpjes..
@integraturbo: Vind ik niet erg als BMW liefhebber ;)
@jzaero: ich auch nicht! BMW rules
Junior Strous stylo JONGUH!
@kaasboerin: je mag ook best soms trots zijn op jezelf hoor…ipv andere badmutsjes te bejubelen… zucht :lol:
@kaasboerin: Jonguh dit is op een nat strand. Hij is gewoon betahh als die Strousvogel YO. Dus niet bitchahhh
Gaaf gedaan…incluis een paar zeemeeuwtjes aan gort geragd…
Is dit niet kapotslecht voor de remmen e.d. ??
@VWTouran75: strand = zand = zout, dus zowieso slecht voor je auto ;) Ik denk niet dat je zo een stunt uithaalt omdat je bang bent voor je auto ;)
@VWTouran75: Die auto heeft echt wel onmiddellijk na de opnamen een warm wax hoge druk bad gehad hoor. Dat snapt BMW toch ook.
Ik had op zijn minst verwacht greenpeace huilend in de verte met een rubberbootje aan te komen zien scheuren
De video’s op autoblog doen het niet in Ubuntu… :(
Blijft een kut-geluid… zo jammer… :(
kut geluid?! heerlijk geluid!!!

doei E63 AMG en RS6!!!

wat een auto! <3
@jrmpower24: Ook als bmw liefhebber, moet ik wel toegeven dat die Rs6 héérlijk klinkt.. en die benz ook wel hoor!
Al dat zout………. zonde..
@bmwmaaktrijdengeweldig: en dan daarna,te koop: directie auto met weinig km, zoals nieuw

(hij is wel gepekeld)
Vraag me af hoe vaak ze vast gestaan hebben tijdens het filmen.
Duidelijk een auto van BMW zelf, anders ga je er niet mee in het zoute water stoeien.
Zo kan ik ook driften! Gewoon een dot(je) gas en sturen maar, zeer vergevingsgezinde ondergrond en veel te veel power voor op een strand, eitje!
Zieke poep
Hoef je iig niet te wachten tot er sneeuw ligt. Dit kan iedere dag.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).