Hoe zou jij reageren als je een Aventador tegenkomt?

Auteur: , 109 Reacties

Wat zou jouw reactie zijn als je plotseling een knalgele, gloednieuwe Lamborghini Aventador LP700-4 tegen zou komen? De eigenaar van deze auto leek het wel leuk om de reacties van wat mensen op video vast te leggen.

En dus reed de eigenaar met zijn Giallo Orion gespoten Aventador door het centrum van Pittsburgh met in zijn kielzog een enigszins getunede witte BMW Z4M. En ze hebben de nodige leuke reacties op video vast kunnen leggen.

De meeste mensen reageren enthousiast, maar er zitten ook een paar mensen tussen die niet zo onder de indruk zijn. Wellicht zien die liever een Ferrari? Of hebben ze liever een Prius voor de deur staan. (via: gtspirit.com)109 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Ik zou wel ff kijken. Ik trek alleen voor een 911 me’n broek uit! :D
@euro95: Kijk maar uit dan….knalt zo een vliegtuig in!
@bowie: Wat precies begrijp je niet van EEN 911? Ik vind dat die gebeurtenis waar jij naar refereert een beetje te veel emoties losmaakt bij mensen. Dus, nee ik vind je niet grappig..
@euro95: pfffff je weet zelf dat dit soort reacties gepost worden dus stel je niet zo aan en maak er dan gewoon nog een grap over, als we het over de tweede wereld oorlog hebben ga je toch ook niet huilen?
@mightymike: Neen, Ik ga ook niet huilen als het over de tweede wereldoorlog gaat, maar ik heb wel respect voor de slachtoffers.
@euro95: Nou, ik hoop dat ik je niet te veel van streek heb gemaakt. Ga dan nu maar slapen en niet over gaan dromen he….
@euro95: Ik vond ‘m wel leuk gevonden^^. Betekent verder ook niet dat ik geen respect voor de slachtoffers heb.
@Vanquish: Niet bot bedoeld: Leuk voor je, dat je het leuk vond. Ik kan zulke opmerkingen niet waarderen, en mijn mening is dat veel volwassen personen dit niet zo grappig vinden als bowie. En daarom heb ik ervoor gekozen niet gelinkt te willen worden aan zijn reactie. En idd, mss vind iedereen dit helemaal geweldig. Ik vind het alleen jammer dat er op AB een soort van 14-jarig-dominantie-cultuurtje ontstaat. ;)
@euro95: Iedereen ziet toch dat jij het niet hebt gezegd? Een 14-jarig dominantie-cultuurtje, kom op zeg, ga dan naar dat humorloze autoweek toe.
@euro95: Dan kan je beter zonder broek door het leven gaan ;-) Die dingen zie je op elke hoek van de straat staan :D
@xilver: haha, idd! Mss maar nudist worden ? :D
@euro95: Trouwens je bent een vies ventje…zomaar je broek uittrekken…(je zit dan toch echt op de verkeerde site!)
@bowie: *ignore*
@euro95: wat een sexy auto!!
Tsja Pittsburgh……….?
Hoe ik zou reageren ? Kijken of de sleutel van mijn Caddy ook op zo’n Advent dinges werkt
@norge:

is immers ook VAG, dus waarom niet ….
@rechercheur: Precies mijn gedachte. Even de VAG er speciaal voor Norge bijhalen :lol:
@kliko:

Lamborghini is eigendom van Audi, het favoriete merk van norge … :-)
@rechercheur: weet ik, en weet ik ;) :lol:
haha, wel leuk bedacht :P
deze wagen is een van dè ultieme wagens. alleen vind ik de kleur afschuwelijk. liever in het wit, of liever: in het (mat)zwart :D .
Beetje zielig om te kijken hoe anderen op jouw auto reageren.
Ga gewoon lekker een eindje rijden, in plaats van te cruisen langs de stoep.
@Hubert: Vaak zijn het juist niet de eigenaren die dit soort fratsen uithalen. Juist mensen die om wat voor reden dan ook een dag in het bezit zijn van zo’n wagen rijden 20x hetzelfde rondje door de stad.

Anyway, een Lambo hoort niet in Amerika. Het is gewoon geen porem…
@fiatsco: uhm hij is eigenlijk de eigenaar….naast zijn aventador heeft hij ook nog een LP560-4 spider en daarvoor had hij een gallardo superleggera!
@Hubert: Is toch lachen voor een keer. Ik zelf kan ook niet normaal tanken zonder dat er iemand op me af komt en me aanspreekt. Denk dat dit met de Aventador x100 is en dat ze zodoende op het idee gekomen zijn om eens een filmpje te maken met reacties.

PS: Ik heb geen getuned hok met dubbele pijp maar een knalgele (met zwarte striping) Duitse achterwielaangedreven auto uit 1976 met 2 zitplaatsen in volledig originele staat.
@pininfarina: Nou, nu merk, model en type motor. we zitten allemaal op het puntje van onze stoel!
@kliko: http://forums.pelicanparts.com/uploads10/Jurgen+Lt+yellow+Carrera+11176589375.jpg

Zo één dus.
@pininfarina:

impressive dude ..

komt bij dat je zelf ook een aardig bekkie werk aan deze auto hebt verricht ..
en dat is een applausje en aandacht waard ..

niet zo,n nieuwe lambo ..
die is afgerekend en klaar ..
niet echt een prestatie zal maar zeggen ..
@lincoln: Niet echt een prestatie? Een dikke prestatie zul je bedoelen, of komt geld tegenwoordig uit de lucht vallen? Lol..
@kaasboerin:

nope .. kopen kan een aap ook ..
leuk voor aap-achtige soortgenoten ..

een prestatie van lik me ballen ..
@lincoln: Blijf jij maar lekker in je diepe grot niks doen en mensen afzeiken die wel wat doen.. Beetje respect voor vermogende mensen verdomme.. :lol:
@kaasboerin:

“dure” auto kopen heeft nix met vermogen te maken ..
des temeer met armoede ..

Bijlmer loopt er vol mee ..
@pininfarina: Leuk hoor! Wees er zuinig op! :)
@kliko: Ik gok een 1.6 gli C Kadett
@kliko: Nou toch bijna goed, qua wegligging iig vergelijkbaar.
@E34M5Touring: Heb hem geërfd van m’n opa (deze heeft de Porsche destijds nieuw gekocht en heeft ‘m altijd gehouden). Als klein kind vond ik het altijd al een supermooie auto en ging ik graag een stukje mee. Als enige mannelijke kleinkind en met een vader die anti Porsche is heb ik ‘m nu. Dat is het verhaal erachter, dus de wegligging zou mij echt een zorg zijn, daar heb ik hem niet voor. Hij staat veilig binnen en word alleen op mooie zondagen gereden.
@pininfarina: Beauty! Mooi onderhouden en genieten van die Porsche :)
@pininfarina: Wow! Knappe auto heb je daar dude. Idd zuinig op zijn, en lekker van genieten! :) En goed onderhouden natuurlijk ;) Doe je zelf daar aan sleutelen? :P
@euro95: Nee, komt zelden voor dat er aan gesleuteld moet worden maar beurten en zo krijgt ‘ie gewoon bij de garage ;)
@pininfarina: mooi verhaal! Nooit meer wegdoen he!
@Svenska_Aeroplan_AB: Een blijvertje inderdaad. Als dagelijks vervoer heb ik een fiets aangezien ik student ben ;) En hij is belastingvrij dus geen reden tot verkoop oid.
@pininfarina: Hey nobody’s trashing your car. Toegegeven ik heb weinig met 911 porsche’s maar kan een klassieker met een goed verhaal altijd wel waarderen. Het was een gokje op de voorgaande reactie (grappig bedoeld that’s it). Keep it alive and running!!
@E34M5Touring: Zal wel lukken ja :P
baap via Android app
@pininfarina: Een Opel GT? Want die is koning! :)
@baap: Hoezo? Heb je liever een go-kart dan een echte auto? ;)
baap via Android app
@euro95: Uhm moeilijk moeilijk..go-kart of echte auto? Ach doe ze beide maar, heb wel enige sympathie voor de schitterende Opel GT! Een Porsche daarentegen uit die periode is ook blafblaf! ;)
@baap: hehe, ik heb op een oldtimer meeting een Opel GT gezien. Prachtige dingen, begrijp me niet verkeerd ;) Alleen ben ik meer porsche fanboy ;) :D
baap via Android app
@euro95: Geen probleem toch!! Er is voor ieder wat wils!! en das een mooi iets.. ‘K heb vorig jaar zomer in een Porsche 997 911 Carrera 4S mogen rijden!! Super ervaring..en wat een wegligging! Daarentegen de oude auto’s hebben net even wat meer emotie en “bite”!! Maar das personal natuurlijk..
baap via Android app
@baap: ah haha duidelijk, een Porsche!
kaasboerin via iPhone app
@Hubert: Jealousy is a MF.. ;)
een VAG lease je tenslotte altijd voor de buurman ..
@lincoln: ik ga even off topic om je te vertellen, dat ik vandaag een Lincoln Town Car heb gespot :D prachtig ding, zag er gewoon perfect uit.. stond bij de McDonalds :lol: toen we later weer bij de auto kwamen had iemand zijn Jeep er lichtjes tegenaan geparkeerd :o die Lincoln stak namelijk met zn neus door naar het volgende parkeervak :lol: maar was echt een prachtig ding :)
baap via Android app
@dennisr: Heb vandaag ook een Lincoln Town Car gezien, het rare was wel dat ik dat moment moest kakken..ennuh nou ja, vul het zelf maar in..
@baap: LOL hahaha.
@baap:

goedzo knul .. lekker schijten met je kickbox gay vriendjes ..
baap via Android app
@lincoln: Jeetje Lincoln, dat was toch maar een grapje!
Of ben je nu op je pikje getrapt omdat ik op je favoriete wagen heb gepoept!! Heb mn kont trouwens afgeveegd aan de achterlichten, die konden wel wat meer emotie hebben!!
beetje stijve pik meter… not impressed.
In ieder geval een reden om er geen te kopen.
reageren op auto,s is veruit de domste tijdsbesteding ever ..
@lincoln: … Zei de trouwe autoblog reageerder… ;)
baap via Android app
@Svenska_Aeroplan_AB: +1 vind ik te weinig, dus ik zeg +4!
hmm… beetje suf.

ik zou ook gewoon een mooi stukje asfalt opzoeken in plaats van file rijden door een studentenstad….
Wat een *****… Je gaat toch niet patsen en kijken hoe mensen daar op reageren en dat dan ook nog filmen zodat je je er later lekker bij af kunt *****! En dat dan ook nog op internet zetten haha ******! Ik heb er maar wat woorden uitgehaald, anders wordt dit geedit
@dotternetta: ***** = piem0l?
Als je weet dat het geedit wordt, doe dan ook geen sterretjes schrijven.. ;) En alsof jij de eerste bent die grof doet schrijven. :D
@dotternetta:

idd schandalig .. gewoon allemaal een beige Lada ..
Als eerste mun mobiel pakken en filmen en tegelijkertijd mijn mond openen en ooh en aaah roepen!!!
Waarom denkt bijna iedereen in het filmpje dat de Aventador een Gallardo is?
Verder beetje belachelijk om zo door de straten te rijden om reactie uit te lokken…
Wel leuk voor die man dat hij een Aventador heeft, maar valt op sommige momenten toch wel duidelijk op dat ie gewoon aandacht zoekt…
Tja, ik zou flippen als ik er een tegen kwam…
Maar meestal willen de mensen die zulke dingen kopen stijlvol overkomen, alsof zo’n wagen ‘normaal’ voor hun is. En ja, dit …
Damn, iemand enig ervaring met groene vlekken op video’s als ik eender welke clip bekijk. Ik kan niks zien van die video’s.
@4991:

spinazie van je bril vegen werkt over het algemeen vrij goed ..
@lincoln: das een goeie, maar draag geen bril :mrgreen:
@4991:
rechtermuisknop filmpje
Instellingen
Beeld (1e icoon).
Hardwareversnelling inschakelen (uitvinken).
Pagina refreshen.

@Joel_D: Thanx, werkt. Weet je mischien hoe dat komt?
@4991: Omdat Joel heel goed is met computers.
@bozewolf: Ik wou gewoon vragen of het een fout is, indien het zo is kan ik de pc opsturen voor reparatie. Die is ondertussen al 2 keer uitgevallen tijdens een portie voetbal.
@4991: Geen idee, man…ik deed ook alleen maar flauw..

Je pc die uitvalt hoeft niet meteen gerelateerd te zijn aan dit video probleempje. Je kan em voor reperatie sturen, maar als je in je sociale omgeving iemand met verstand van computers hebt rondlopen, zou ik aan diegene vragen er es naar te kijken. Kun je em ook makkelijker vertellen wat er wel es foutloopt e.d.
@bozewolf: Ik zal da wel aan die pipo’s van Photohall vragen aangezien ik niemand in mijn omgeving heb die echt verstandig is met computers.
ik kan me voorstellen dat het leuk is om te zien hoe een ander reageert op je bolide.. maar om dat te filmen en op internet te zetten is toch wel een beetje zielig..
Is deze auto misschien van rapper Wiz Khalifa? aangezien hij blijkbaar een soort fetish heeft voor de kleuren zwart en geel en ook uit Pittsbrugh komt.
Ik snap niet waarom dit zielig is, ik vind ‘m wel cool.
Dat je een filmpje maakt van je nieuwe supercar en dat op internet plempt daar kan ik me wel wat bij voorstellen. Maar als je dan een filmpje gaat maken over hoe het volk op straat reageerd op je langs rijdende bolide vind ik wel erg triest. Deze gast zal zijn lambo wel hebben als compensatie van…
@jippie: ik zal me lul wel laten verkleinen hoor als ik dan een auto van dit kaliber zou krijgen ofzo (geen lambo wel iets anders)
@jippie: Zijn uithoudingsvermogen? Anders was hij immers wel met de fiets naar zijn werk gegaan :)
Behoorlijk zielig gedrag om te filmen hoeveel aandacht je wel niet krijgt om je kar. Dat sommige meiden zich geen enkele vraag stellen hoe zo’n knul aan zo’n bolide komt, valt me ook tegen. Eerlijk verdiend of met crimineel geld, dat is de vraag altijd bij mij.Al draagt een aap een gouden ring.Sorry, heb de video niet uitgekeken,ik zou m’n hoofd wel omdraaien, maar niet overdreven….doe ik ook niet bij mooie passerende vrouwen.
Batman auto doe mij de lp670-4 sv maar
Hier heb je het bewijs, het is een pussymagnet/autofreak magnet.
dit lijkt me fantastisch!!! mijn droom is om met een Pagani Zonda(een Aventador is ook wel goed) door een drukke straat te rijden, een beetje gas geven en dan te kijken naar de reactie van de mensen!!! dat lijkt me stiekum wel gaaf! LEUK FILMPJE!
Wat leuk om te zien hoe de mensen in The United States voornamelijk positief en leuk reageren!
In Nederland zou je meteen worden uitgemaakt voor patser en zou men jaloers zijn. (Dit is ook op te maken uit veel reacties hierboven).

Nederlanders (en wellicht de Nederlandse staat) hebben een rare mentaliteit wat betreft hard werkende mensen. Zodra je hard werkt, en veel geld gaat verdienen, en je daar de vruchten van wilt plukken wordt je daarop afgekeurd.

In de sociale zin: Mensen worden jaloers, ze reageren kinderachtig, en je moet je haast verstoppen als je mooie dingen hebt.
In de financiële zin: De staat casht lekker BTW, BPM, Slurptax, CO2 tax, “ik verdien veel” Tax enz…

Mja, waarschijnlijk ben ik hier in de minderheid.
@testpiloot: heeft niet zoveel met de overheid te maken hoor. Is de volksaard he! Google Calvijn er maar eens op na…
Wat leuk om te zien hoe de mensen in The United States voornamelijk positief en leuk reageren!
In Nederland zou je meteen worden uitgemaakt voor patser en zou men jaloers zijn. (Dit is ook op te maken uit veel reacties hierboven).

Nederlanders (en wellicht de Nederlandse staat) hebben een rare mentaliteit wat betreft hard werkende mensen. Zodra je hard werkt, en veel geld gaat verdienen, en je daar de vruchten van wilt plukken wordt je daarop afgekeurd. (Afgezien van het feit hoe de bestuurder in dit geval aan deze Aventador komt).

In de sociale zin: Mensen worden jaloers, ze reageren kinderachtig, en je moet je haast verstoppen als je mooie dingen hebt.
In de financiële zin: De staat casht lekker BTW, BPM, Slurptax, CO2 tax, “ik verdien veel” Tax enz…

Mja, waarschijnlijk ben ik hier in de minderheid.
@testpiloot: mee eens!
@testpiloot: Mooi gezegd, helemaal mee eens.. Bezit is een last in NL. Je hoort er niet meer bij als men weet dat je vermogender bent dan zij. Dat terwijl je wel harder werkt en vele malen meer belasting betaald, maar dat vergeten zij dan weer plots.. ;)
De man heeft blijkbaar een beetje aandacht te kort. Het is leuk zo’n auto, en respect dat je het bij elkaar verdiend krijgt. Maar filmen hoe mensen reageren en dat ook weer op internet plempen??

Die auto koop je voor je eigen plezier toch, althans dat zou mijn insteek zijn.
@knalfa: Dat is toch lache voor een keer en hij moet er mee doen wat die wil is het niet? Aan de reactie van de mensen te zien vind niemand het echt vervelend.
@testpiloot: zo is het maar net, vaak is het pure jaloezie.
Ik zou flauwvallen
Tsjah Pittsburgh, daar val je met een VW Jetta al op. What a sh*thole.
nog een reden om een auto van dat kaliber te kopen… iedereen die lekker naar je kijkt en foto’s etc wilt nemen… geeft je toch wel een goed gevoel :D
Ik zou gaan vissen, en een huisje op de canarische eilanden kopen.
Lloll!! :)
ik weet waT IK GA DOEN ALS IK DE LOTTERIJ WIN…
HAAL ME EEN AVENTADOR !maar kom op geel?
Het is wel een enorme chick/babe-magnet. Om eerlijk te zijn. Ik had hetzelfde gedaan. Gewoon 1 dag huren en lekker rondjes rijden in de binnenstad.
Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat ze in een Aventador kunnen rijden, laat staan bezitten. Als je alleen maar afgeeft ipv geniet heb je ook niks aan je leven. ;)
toch prachtig dat je met zoiets een enorme glimlach bij iedereen kan maken. geweldig
Pittsburgh ziet er nog wel een chille stad uit!
Dat is waarom vele Ferrari en Lambo eigenaren hun auto snel weer inruilen voor een 911, kan je weer gewoon ongehinderd over straat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).