Honda Civic Wagon Concept toont haar bips

Auteur: , 19 Reacties

De aars van de Honda Civic Wagon Concept die we op de beursvloer van Genève gaan zien is hier.

Honda Civic Wagon Concept

De Civic kan wel wat extra kopers gebruiken en dus komt er een estate versie op de markt. Dit moet ons een indruk geven van hoe die Civic Wagon eruit komt te zien als straks daadwerkelijk rond rijdt. En dat is eigenlijk ook alles wat Honda erover kwijt wil dus daar moeten jullie het maar even mee doen. Lekker puh.

Nou ok, een klein beetje van onze eigen verzamelde intel dan nog: de Civic Wagon gaat waarschijnlijk eind dit jaar in de verkoop en gaat gebouwd worden in de Honda fabriek in Swindon, een stukje ten westen van Londen. Honda toont naast de Civic Wagon ook nog een CR-V met een nieuwe 1.6 i-DTEC dieselmotor in Genève, alsmede de opgefriste versie van de NSX Concept.19 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
‘anus of aars, de uitmonding van de endeldarm’

Lekkere benaming voor de achterzijde van een nieuwe auto…
@lemans96: 96, is dat jouw bouwjaar?
@nasty: Nope. Eerste Le Mans bezoek. ;-)
Tjonge, het enige wat ik zie is een omgekatte Ford Fiesta… Toch wel benieuwd
@toyotafortuner: Lijkt eerder een beetje op een Hyundai. Maar dat is geen belediging meer tegenwoordig…
niet gek. de gewone civic is ook al lekker ruim trouwens, met die ‘bioscoopstoelen’.
“een paar uur ten oosten van Londen.” Iets minder ver ten westen van London misschien, ten oosten is midden op de Noordzee.

Auto ziet er niet verkeerd uit.
@bungabungastig: Aardrijkskundeleraar? Of kan je het gewoon niet laten om bijdehand te zijn? Kijk als AB nou voor aardrijkskundeblog stond, dan had ik je groot gelijk gegeven. In dit geval gaat het om de auto, dus is die opmerking nutteloos, vind ik. Tja, wie ben ik? Een Aardrijkskundeleraar weet het toch beter, sorry!
@natos: Bungastig heeft wel gelijk… jij bent waarschijnlijk zo’n figuur die alleen de weg weet met een TomTom in de auto…. (of ben je daar nog te jong voor?)
@406_v6: Waarop baseer je jouw bevindingen? Daar ben ik wel benieuwd naar. Antwoord daar eerst maar even op, dan ‘praten’ we verder.
LOL! Is aangepast :)
@bungabungastig: kniesoor ;)
Ziet er niet verkeerd uit! Dat “zwevende” dakje door het ontbreken van de C stijl is ook erg gaaf. Hoop alleen dat ze die plastic wielkassen nu eens meespuiten of gewoon weglaten.
Ik ben benieuwd wat er overblijft van dit concept. Ik vrees dat het een saaie bak gaat worden, zoals bijvoorbeeld de Golf Variant.
Technisch waarschijnlijk top, uiterlijk waarschijnlijk flop. Net zoals de rest van het assortiment van Honda dus.
Eerst de studie voor de NSX en nu dit model, laat maar komen, allebei! Lekker sportief en onderscheidend, maar niet te extreem. Honda will be back!
Lijkt mooier dan de hatchback!

Trouwens, die NSX… Als de concept car al een facelift krijgt, hoe lang zal het productiemodel dan wel niet meegaan? Dat moet toch wel de 911/Corvette van Honda worden! ;-)
Tsja. Kennis van auto’s is nog altijd iets anders dan kennis van anatomie. CasperH schijnt met het aangeven van de aars onze aandacht te willen vestigen op de uitlaat van dit concept en niet op de achterkant. Eerlijk is eerlijk: Hij geeft hiermee duidelijk zijn voorkeur voor details weer.
Niet doen Honda..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).