Video: Honden gaan van bil achterin een pickup

Auteur: , 24 Reacties

Kijk die teef daar even aangeduwd worden. Schande!

Behalve ijsberen hebben de meeste dieren gewoon schijt aan wat er om hun heen gebeurt. Als ze een potje willen doppen dan doen ze dat gewoon, of er nou mensen toekijken of niet. We zagen dit schaamteloze gedrag al eens bij een stel apen, maar ook viervoeters kunnen er wat van.

Deze twee honden verveelden zich kennelijk achterin een pickup en besloten hun tijd eens een wat plezieriger invulling te geven. “And the first thing that flashed into my gulliver was that I’d like to have her right down there on the floor with the old in-out, real savage“, aldus hond Alex. En zo geschiedde.

Bekijk het resultaat, aanbevolen door animalpr0n-lover autoblogger, hieronder. Of niet, dat zullen we u niet kwalijk nemen. Welterusten *plop*. (mirror via autojunk)24 reacties

Come on and join the joyride!!!
Vrouw met hond kan ik nog waarderen maar hond met hond gaat me te ver. Ranzigheid!
@alcantara: vrouw met hond is keihard illegaal en verschrikkelijk ranzig, dat je dat kan waarderen gatverdamme…

Dit is een misverstand, belgische honden en het baasje zei: poepen!
@Benjamin1: zolang ze de liefde niet bedrijven is er niets illegaals aan een vrouw met hond.
@alcantara: haha wtf
@alcantara: hahahahaha
Heb geen zin om dat soort filmpjes te kijken :oops:
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
single mannen krijgen bij lang alleen zijn een zieke geest, of niet @sir_smokalot
Uiteindelijk wil elke man een Lassie.
tja wat zou jij doen met zo’n lekkere teef in de achterbak?
relevant, heel relevant voor autoblog
Cynische, sarcastische zak dat je bent. Altijd leuk om mee wakker te worden.
Onbegrijpelijk, dat zo’n kerel met loszittende lading zo rond mag rijden.Eén keer hard rennen en de boel breekt af.
@willemseles: typo: rennen moest zijn remmen
Tering dat niveau op Autoblog de laatste tijd. En Smokalot begint ook een steeds irritantere geenstijl-schrijfstijl te krijgen ( wat overigens in groot contrast staat met hoe hij is in zijn rijtesten; makkelijk he achter je toetsenbord? )Ik moet er overigens wel om lachen, maar komop people, dit gaat echt nergens meer over :P
@MLTB: Inderdaad.. en dan beschuldigd Smoke Autoblogger er van dat die van dierenporno houdt.. terwijl hij zelf nog veel perverser is.. kom op hé.. hij kruipt zelf met kabouters in bed.. zie zijn laatste zin.. “Welterusten Plop”..
@MLTB: Don’t shoot the messenger. Volgens mij wil het ab-publiek juist seksende dieren zien, anders zouden die apen niet op 130.000 views staan :)

Er is kennelijk vraag naar, en wie zijn wij dan….enz enz

@Freewarefreak: sssst! Oh, enne, beschuldig*t*
@Freewarefreak
:P__!!
@sir_smokalot
Haha, hoog pubergehalte op AB dus.. Dat blijkt. Maar ok ok, ik heb m’n zegje gedaan. Maar onthoudt ook de meerdere mensen die onlangs aangaven dat ze soms weer naar de 2007/2008 tijd verlangden for example ( ben even betreffende nieuwsbericht incl. reacties kwijt ). Hou persoonlijk ook van nonsens maar het moet niet de boventoon gaan voeren op een leuke, informatieve automotive site zoals Autoblog.
Goed weekend peeps!
Jij ook een goed weekend! Enne, volgens mij hebben we nog zat informatieve, diepgravende bverichten, dus de mix is er nog wel.
Wellicht dat datgene waar je je aan ergert wat meer blijft hangen in de bovenkamer?
@sir_smokalot: Ik ga er niet om lopen jammeren dat er af en toe eens iets zoals dit artikel tussen zit, dat is best wel leuk. Ook om eens aan je vrienden te laten zien. Maar soms mag het voor mij ook iets technischer zijn.

Beschouw het als positieve commentaar!
@sir_smokalot: Sja, je had beloofd dat je wat positief nieuws zou zoeken als het om honden ging, na dat incident met het vastgebonden hondje aan de Porsche. Je komt je beloftes na en daarvoor een lekkere dikke pakkerd.
Hahaha, geniaal filmpje, vooral met die muziek erbij :)
Is het ziek dat ik niet eens op de auto heb gelet?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).