Huur eens een Bugatti Veyron voor €19.000 per dag

Auteur: , 55 Reacties

Tsss, daarvoor kun je ook met 19 man 24 uur lang rondkarren in MP4-12C's.

Het verhuren van supercars, dat kan een lucratieve business zijn mits je in steden als Monte Carlo actief bent. En laat AAA Luxury & Sport Car Rental daar nu net zijn huurauto’s hebben staan. Rijke jachtbezitters, steneschuivers, sjeikjurken of andere oliedollarbezitters die geen zin hebben een Veyronnetje aan te schaffen, maar wel af en toe goede sier willen maken in de 1.001 pk sterke hypercar kunnen zich nu voor 19.000 euro per dag uitleven in hun nieuwste rental. Toch blijven we ons afvragen: spoor je wel helemaal als je 19k per dag wilt uitgeven aan een huurauto? Er zullen vast goedkopere manieren zijn om verticale glimlachen onder de indruk te brengen.

AAA Luxury kan de tweekleurige Veyron op verzoek bij hun vestigingen in Monaco, Cannes of Parijs droppen. Trek je de knip iets verder open, dan bezorgen ze de Bugatti op elke plek in Europa die mogelijk is. De eerste 250 km krijg je cadeau, daarna komt er 100 euro per kilometer bij. En nu maar hopen dat deze huurauto voor posers niet ‘geplukt‘ wordt.

Andere automotive huuralternatieven? Wat dacht je van een Aventador of de meest solide optie: een Dartz.55 reacties

Vraag me af welke waarborg je daarop moet geven…
Mag je gelijk €10.000,- klaarleggen voor de benzine die je moet gaan betalen.
Blijf het toch gek vinden dat dit een winstgevende business is. Gelukkig zijn er altijd wel zakenmensen en bedrijven.
@adyton: Ik weet niet hoe het hier zit maar stel je hebt veel auto’s staan kun je ze best in bruikleen geven of zelf verhuren en is elke Euro meegenomen!
@The360box: Dat is met jachten zo en dat snap ik. Meestal kan je er toch maar 3 weken mee uitvaren elk jaar. Mr met auto’s vind ik dat echt wel belachelijk als je dat zou doen. Dan moet je maar zoveel auto’s niet kopen.
Neen ik verwonder me niet dat het aanbod er is, maar dat de vraag er voldoende voor is om effectief winst te maken. 19000€ is veel, maar trek daar eens de kosten van af!
@adyton: Vaak is het wel zo dat er nog belasting, verzekering en andere kosten bij komen. Ook zit er vaak een limiet aan van bijvoorbeeld 100 kilometer en betaal je een paar euro extra voor iedere kilometer die je extra rijdt.

Verder verbaas ik me er wel over dat je hiermee winst kan maken. Ik woon in zuid-Florida en hier zitten tientallen bedrijven die Lambo’s en Ferrari’s verhuren. Begrijp echt niet dat dit een winstgevende business is, vooral niet met zoveel concurrentie.
@kennybep: Oh hier komt er zelfs €100 per km bij. Duur grapje haha.
@kennybep: Nemen ze daar euro’s aan dan?
Nee, flauw grapje, sorry :P
Ik vraag me ook vaak af of zoiets winstgevend is, maar het zal dan wel zeker? Er zijn er zo veel die het doen.. Ofwel zijn het allemaal dekmanteltjes en witwasbedrijfjes :P
Ze zullen wel aardig wat klantjes moeten krijge voorat ze er winst op maken dunkt me.
Sjezus wat een bizarre prijzen . Die slaan echt nergens op
@deferrariman: Wat verwacht je dan voor deze auto. Dat moet wel
@deferrariman: Procentueel zal het niet veel schalen met een Twingo denk ik..
Moet niet nog gekker worden! Voor 19 rooien heb je bijv. Een mooie e46 M3!
@isobmw: Iemand die 19.000 kan betalen voor een dagje Veyron rijden wil toch absoluut niet in een e46 M3 gezien worden. Vergelijking slaat als een lul op een drumstel.
baap via Android app
@Donstil: Zo zegt ie het toch ook niet? Voor dat geld kan ie een M3 e46 kopen! Heeft niets met een vergelijking te maken!! Beter lezen..
In theorie zou hij binnen 100 dagen of 100 x ‘terugverdient’ zijn als hij al nieuw is maar sinds wanneer heeft de standaard Veyron van die Grand Sport koplampen?
@The360box: Die koplampen zijn ook op de gewone Veyron gekomen als facelift.
@The360box: op RM auctions zijn er verkocht (bij meerdere veilingen trouwens) voor 600-800K dus dan hebben ze hem nog smeller terugverdient…
Voordat geld kun je een hoop andere leuke dingen doen.
je hoeft toch niet perse met een veyron indruk te maken?
ik zou eerder kiezen voor een aventador of een 599
Ach, ik denk dat dit een vrij redelijke prijs is.
1) Er zijn er niet erg veel van, dus je moet al wat geluk hebben om er eentje te kunnen kopen.
2) Het is de ultieme auto om indruk te maken. Iedereen weet wat het is, hoeveel hij kost, etc. Iets wat je bvb. met een Pagani niet zou hebben.
3) Waarom zou je ongelofelijk veel geld neertellen voor iets waarvan je zeker weet dat je het niet erg veel zou gebruiken. Dan heb ik het dus over de groep niet-petrolheads. Die zien zoiets veel goedkoper dan 1 miljoen betalen + de absurd hoge lopende kosten (onderhoud, verzekering..). Daarbovenop heb je er ook nog eens “last” mee, je moet hem ergens kunnen zetten bvb.
Vergelijk het met een jacht. Er jaarlijks eentje huren voor 1 of 2 weken komt ook stukken goedkoper uit dan er een kopen en het hele jaar onderhouden.
@Revvji: 2: Dat is toch wel de meest trieste reden om een auto te kopen. Om te showen voor andere mensen. Maar je hebt gelijk. Een veyron koop je enkel als je stoer wilt doen. iets als een pagani koop je als je van leuk rijden houdt.
@jeffreym3: Ik vermoed dat een derde van de supercarmarkt bestaat uit posers.. Maar het wordt écht triest als je bezuinigt op andere dingen om een dikke auto te kunnen kopen zodat je ermee kan showen.
Ik kan me goed voorstellen dat ik ook wel af en toe eens decadent zou kunnen doen, mocht ik genoeg geld verdienen om een Veyron te kopen. Maar dan met andere dingen, die andere mensen dan weer triest zouden vinden. Ik stoor me er maar weinig aan, zolang ze er niet continu over opscheppen, niet pretenderen dat ze petrolheads zijn en geen auto’s die uit productie zijn (of limited editions) in de prak rijden door onkunde..
ding huren. Met een paar man flink doorsleutelen om deze w16 om te ruilen met een tweedehandse V8 uit een audi.

En geen mens die het in de gaten krijgt.
iemand enig idee welke waarborg je moet neerleggen?
€100/km :o
Holy shit!
@vale46: Bezorgkosten na 250 Km, dat zou neerkomen(Amsterdam) op +/- €140.000 :lol:
@The360box: Ahh, gelukkig! :D
Met andere woorden, een Veyron is en blijft onbereikbaar voor de gemiddelde mens.
Ik neem aan als je die veyron huurt dat je geen 100 of 120km ga rijden op de snelweg
Voor dat bedrag koop ik liever een suzuki gsx-r 1000 en een hayabusa 1300r
Interessant, maar veel rijken kunnen de prijs toch niet boeien. Als ze maar een goede indruk maken, dat telt voor meer dan geld.
@masterstig: Gelijk hebben ze.

Was iemand dat kenteken al opgevallen? HH en dat in duitsland. Daar kan ik echt niet met mijn verstand bij.
@ferrari94tr: Ik vind het eerlijk gezegd een beetje zielig dat die mensen zich zo moeten bewijzen… Ik geef ze geen gelijk.
@ferrari94tr:

wie heeft er dan patent op HH ??
@lincoln: Dat slaat op een groet die een berucht duits staatshoofd introduceeerde.
@ferrari94tr: Blijf anders lekker in het verleden hangen.
Alle auto’s daar hebben HH.
HH = Hanzenstadt Hamburg (of zoiets) ;)
@ferrari94tr:

o,joh .. heil hitler bedoel je ..

ach .. ik kan er met mijn verstand niet bij dat mensen zich een oorlogstrauma laten aanpraten van een oorlog die ze niet hebben meegemaakt ..

Ave Caesar ..
@lincoln: Ik heb gelukkig geen trauma hoor. Maar ik vind het niet echt respectvol naar de slachtoffers toe. Ga maar eens een keertje in Auschwitz kijken.
@ferrari94tr:

ik ga eerst effe boodschappen doen bij AH ..
@lincoln: Eet smakelijk ;)
@ferrari94tr: Ik was aan het kijken voor een Camaro SS.. veel te duur natuurlijk dus werd eerder een Suzuki Swift.. om een beetje info over die Suzuki Swift te lezen heb ik even die Handige Handleiding doorgenomen, helaas werd die van me afgepakt door en groepje Hongerige Honden.. uiteindelijk met de trein weer terug gegaan..

rot dag gehad, eerst even douchen..
@ferrari94tr: neuh valt mee.. :)
@lincoln: hamburg
@Jeroen_F1:

dank u ..
19 ruggen. Weet je hoe lang je daarmee lol hebt bij Yab Yum. De glimlach is even groot denk ik.
@E34M5Touring:

er zijn dan waarschijnlijk ook luitjes die geilen op autospottertjes ..
Lijkt me een verrekte lastig businessmodel om je geld mee te verdienen.
Valt nog mee, meest idiote huurprijs dat ik ooit heb gezien was 100euro per kwartier voor een f430. Uiteraard was de prijs wel goedkoper als je hem voor een hele dag huurder, maar toch.
@Nv: Dan lijkt deze me toch idioter, je zou, als je echt voor ieder kwartier moest betalen tegen de 10k kwijt zijn aan die F430.
Wat zou het eigen risico zijn in geval van ongeval? En hoeveel zou je moeten betalen om dit op 0 euro te zetten?
Tja, ieder deftig hotel/casino/restaurant/upperclass society in Monte Carlo weet wel na een paar weken van: kijk terug ééntje die stoer komt doen in zijn gehuurde Veyron… Wil je echt meetellen dan sta je daar met je eigen opvallende Aventador, Mcclaren, Tesla die je liet overkomen…
Bij mij op werk kan je voor 54 dagen een E350 cabrio mat grijs huren
@vwr20: Wat maakt de kleur nou uit
@Jochempie: als die kleur niet uit maakt dan vergeet dat ik dat heb geschreven. Speciaal voor jou. Bij mij op werk kan je een E350 cabrio huren voor 54 dagen voor die prijs. Ben je nu blij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).