Imperium Audentia: als de Continental GTC te gewoon is

Auteur: , 8 Reacties

Imperium, de Schotse tuner die nog niet zo lang geleden zijn visie op de Continental GT liet zien, heeft afbeeldingen de deur uit gedaan van het nieuwste project. Ze frommelen wat aan het uiterlijk en noemen de cabrio 'Audentia'.

Er werd een lading koolstofvezel aan het exterieur toegevoegd in de vorm van een nieuwe voorbumper, zijskirts en een achterbumper waarbij ruimte is gelaten voor twee giga-uitlaten. De achterkant werd ook voorzien van een nieuwe diffuser. Vooraan is trouwens ook een andere grille geplaatst, en die wijkt inderdaad af van het standaard model dat op de gefacelifte Conti GTC zit die we in Frankfurt mochten bekijken.

De 575 pk sterke W12 wordt intact gelaten. Tenminste, als de klant daar genoegen mee neemt. Op verzoek willen ze namelijk best de ECU kietelen en een sportuitlaat monteren om extra vermogen te garanderen. Daarbij kunnen ook de ophanging & de remmen worden voorzien van een upgrade, maar in welke vorm is onbekend. Evenals het ongetwijfeld forse prijskaartje voor dit tuningpakket.

Zeg het maar: oogt deze Duits-Engelse gigacabrio onder leiding van Imperium beter dan het origineel?8 reacties

Wat mij betreft mag ie in Schotland blijven… Vind het weer zo’n typische voetballersauto, helaas. Een Bentley moet in mijn ogen statig en sjiek zijn :)
@magetwan: Ik zie inderdaad C. Ronaldo hier wel in rijden.
Die side-skirt ziet er heel nep uit.
Achterkant gaat nog wel, maar de voorkant ziet er gewoon niet uit. Dit is geen auto om een frontsplitter en skirts op te zetten…
Ach, dat ding is zovaak getuned.
Andere zijskirts aub en zie graag die aparte koplampen terug van de suv concept
De Bentley Continental is de Honda Civic/Opel Corsa onder de luxe automobielen geworden.
Vette bak. Beetje ordinair maar dat vond ik wel mooi.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).