In welke AMG werd Badr Hari uit de bajes opgepikt?

Auteur: , 46 Reacties

De veelbesproken vechtsporter werd gisteren tegen de verwachting in vrijgelaten in afwachting van zijn proces. Helaas voor Badr; de Lamborghini Aventador van zijn maat stond niet met ronkende motor voor de gevangenispoort op hem te wachten. Maar welke auto dan wel? Antwoord na de klik!

Jep, dat was inderdaad een Mercedes E-Klasse, in de meest brute uitvoering denkbaar, een E63 AMG. (De échte autospotter had het natuurlijk al lang geraden.) Een model dat te pas en te onpas brute krachten kan loslaten, dus best wel passend. De brede meneer in trainingspak achter het stuur is trouwens een coach van Badr. De dame op de achterbank naast Badr is het welbekende nichtje van de eeuwige nummer 14.

Badr’s ride komt aanrijden bij de nor.

Het hek opent, waarop de 6.2-liter V8 onder de kap een roundhouse kick krijgt.

Badr verlaat de nor omringd door een horde foto- en filmmensen.

RTL heeft de beelden + geluid van een brute optrek-actie.46 reacties

Goeie deal, met een busje erin met een AMG er uit. Ik zeg kom me ook maar halen (niet te lang)!
@zanveld: Volgens mij heeft in de K1 wel het bedrag voor een E63 bij elkaar gemept/geschopt, zal dus wel zijn eigen bakkie wezen. Hij kon alleen zichzelf niet ophalen, dus mocht zn gap rijden.
@audicoupe84: nee, dit is de AMG van Ruud Gullit natuurlijk.. die is net ‘geplukt’ door Estelle..
@flippert: Ongeveer 2 weken voor t “incident” was Badr trali bij SternAuto met deze bak. Ben snel weg gegaan vanwege m’n grote bek.
-edit: nutteloze bijdrage-
Ik zag het gister op tv, en toch klinkt zon ding niet echt lekker.
@undifined1:
Volgensmij zijn er niet veel die die statement met je delen, als er nu 1 reden is om een AMG te verkiezen boven een M of S is het geluid van die AMG’s
@yerrie: Damn right! Wat hou ik toch van dat gebrul.
@okartal: Join the (big) club ( ;
@yerrie: Bigclub? ik ben van de partij! ;)
@bigcar: Om eventjes te genieten… we beginnen met een voorproevertje om daarna over te schakelen naar de kers op de taart
http://www.youtube.com/watch?v=SpClRYdGIWQ
http://www.youtube.com/watch?v=4C5hrOJqI08&feature=related
En van deze wordt je helemaal hard, alleen spijtig dat hij verlaagd is
http://www.youtube.com/watch?v=OMU8DMVM-k0&feature=related
@yerrie:
sorry, ik ben gewoon niet een fan v8 geluid in het algemeen, en in ik heb in het bijzonder een hekel aan het geluid van amerikaanse v8’en en andere v8’en die zo lopen.

Ik ben zelf meer van van 6 in lijn v10 en v12″:
-edit: wegens technische problemen links verwijderd-

Maar smaken verschillen natuurlijk
@undifined1: Je gevoelens omtrent de e28 m5 kan ik wel delen. Ik moet nog even sparen, maar die gaat er wel een keer komen. Jammer dat deze verpest is met die nieuwe uitlaat. Die extra brom is leuk voor GTI-tjes, maar is voor deze mooie heldere 6 in lijn niet nodig.
@jolig:
ja klopt origineel is het mooier maa rik kon geen goed filmpje vinden, origineel is het zoals het hoort, een geciviliseerde racemotor waar je in het geluid hoort dat het iets speciaals is, maar dan wel bescheidener, datzelfde heb ik ook met de s70 in de 850csi, je hoort dat het iets bijzonders is, maar toch klinkt het beschaafd.
@undifined1: Jij houd ook net als ik van subtiel ;)
@undifined1: zet je volgende keer de Porsche Carrera GT erbij ? (aaah…asjeblieft ! ;))
@undifined1: Je hebt gelijk, er is niks mooiers dan wat je kan horen op die filmpjes, maar desalniettemin is dit ook wel leuk om aan te horen :)
Install Microsoft Silverlight…. Fijne zo’n link met een apple gerelateerde app!
zoo check al die auto spotters dan. nie normaal. Zeker altijd zo druk bij de gevangenis. lekker auto’s spotten..
@rubenpriest: ‘de bunker’ is het nieuwe Laren?
@awesome: blijkbaar!
Echt een zeer bruut apparaat zo’n E63 AMG, zeer comfortabel en zeer snel, de perfecte combinatie zou het voor mij zijn.
Alleen jammer van het volk wat er in rijdt hierboven.
Hahaha! Probeert iemand aan het eind al rennend dat ding bij te houden!

Good luck with that, dude….
Typisch…
Hij werd opgehaald in de AMG sponsored by Gullit.
@bofkont, wat is er mis met dat ‘volk’ dan?
@jeanclaude:
Helemaal niks mis mee! Vooral met degene die afgehaald werd niet. “Gewoon” een paar handjes en voetjes die wat losjes zitten en iemand voor het leven invalide maken. Dus, volgens jou niks mis mee. Anders gezegd: Zeg me wie je vrienden zijn en ik zal je zeggen wie je bent.
Je ziet wel weer hoe zielig ze zijn, nog even natoeteren…
Kan het hele artikel op de app niet lezen omdat die kudt filmpjes van @undifined1 uitvergroot over het hele artikel staan…
Hier in Almere kwam zag ik ook zo’n indrukwekkende zwarte AMG63 staan, uit 2010,van nieuwe bewoners (eigenaar van een sloopwerkenbedrijf).Ineens en jammergenoeg was ie een maand geleden weg. Hield verband met zijn, ook nieuwe, opslagruimte in Buiten waar hij 6000 plantjes had.Auto’s in beslag genomen.
Kickboks trainer zijn verdient blijkbaar goed. Wellicht een slim idee om de belastingdienst ’t opgegeven inkomen van die crimineel naast de aanschafprijs van zo’n auto te leggen..tenzij een andere misdadiger eigenaar is natuurlijk.
sorry AB, de rtl video’s zuigen, ze werken nooit op mijn pc
voor degene die dat probleem herkennen: hier ééndezelfde waar die het wel doet:
http://www.zie.nl/video/achterklap/Badr-Hari-verlaat-gevangenis-Zoetermeer/m1nz352foij6
@bigcar:
1. Installeer de laatste versie van Microsoft Silverlight.
2. Installeer de laatste versie van Adobe Flash Plugin.
E klasse is voor taxichauffeurs, drugsdealers of kampers. En dus nu ook voor criminele kickboxers die mensen aftuigen.
waarom is hij er dan ingevlogen?
@9000cse Elk weekend word er iemand total loss geslagen/vermoordt/verkracht/gemolesteerd in het uitgaansleven (door de ‘normale’ nederlandse bevolking) dat deze jonge het doet is natuurlijk niet goed te praten, maar dat ze er zo’n heise van maken heeft denk ik meer te maken met zijn afkomst dan met wat tie heeft gedaan. En met alle respect, deze man word meer gehaat, dan die eikel die met zijn auto op 30 april 9 man doodreedt. Dat heeft dus echt te maken met afkomst, en nee ben geen allochtoon of pvda stemmer. En raar ook dat heel Nederland nu boe roept, maar als ze zelf getuige zijn van een vechtpartij in een discotheek, dat er er met 6 kilometer omheen lopen.
@jeanclaude:

Zeldzaam onnozele reactie.

Verder “vermoordt, jonge, heise, deze man word, doodreedt”…

Inhoudelijk gezien is het van een nog abominabeler niveau overigens.
@kempenaer: Dank voor je inhoudelijk reactie…MOT!
@jeanclaude: inderdaad als Sem Schilt (Nederlandse K1 vechter, die wel voor Nederland uitkomt) met Estelle Cruijff was gegaan en een rijke Marokkaan in de skybox bij Ajax inelkaar gepompt had was hij waarschijnlijk niet eens aangehouden door justitie… NOT!
Het heeft vast niets te maken dat hij een bekende Nederlander is met een voorbeeldfunctie. Ongeacht of er mensen zijn die ergere misdrijven plegen.
@jeanclaude: Wat zijn afkomst betreft: ja, die speelt zeker mee, omdat Nederlanders die Marokkanenterreur nu wel een beetje zat zijn. Hij doet zijn goedwillende landgenoten dan ook bepaald geen plezier met het bevestigen van vooroordelen. Verder heeft hij een reputatie opgebouwd in de loop der jaren van iemand die zijn vechtsportcapaciteiten misbruikt. Het is gewoon een gevaarlijke gek die opgesloten had moeten blijven. En dat mensen liever uit de buurt blijven bij gevechten is niet meer dan normaal, omdat je niet weet wat voor wapens die doorgesnoven idioten bij zich hebben.
Ik durf niets te schrijven over Badr Hari.
@kempenaer ja sorry voor de spelfouten, niet mijn sterkste punt, maar een reactie onnozel noemen vind ik wat ver gaan.
Ook leuk dat je die reactie zelf schreef met het besef, zelf geen spelfouten te kunnen maken omdat je er iemand anders op hebt betrapt.

@kempenaer goed lezen vriend, ik vertel nergens dat hij is aangehouden vanwege zijn afkomst, ik vertel dat er een heisa is ontstaan en dat lijkt me vanwege zijn afkomst, Sem Schilt in je voorbeeld was zeker ook aangehouden, maar niet zo afgepoeierd door de bevolking en in de media.
oeps tweede gedeelte @SpoonM5

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).