Inden Design zet een meisje in de SLS AMG

Auteur: , 14 Reacties

Mooi jurkje en dito pornohoefjes, en bovendien stukken minder skanky dan de dame in de MP4-12C. Ja, deze brunette voegt paradoxaal genoeg een beetje stijl toe aan de (juist ordinairder geworden) SLS AMG van Inden.

De SLS AMG in kwestie hebben we al eens uitgelicht: hij heeft 623 pk onder de kap en staat op zwarte 20-inchers. Maar wie is het model? Katja Runiello, naar eigen zeggen ‘fotomodel, danseres en actrice’ (daar kan je nog alle kanten mee op), maar in Duitsland met name bekend als finaliste van The Bachelor en als covermodel van de Penthouse (NSFW).

Op de onderstaande foto’s houdt ze haar jurkje gewoon aan, in een fotoshoot die Inden als Haute Couture meets Tuning typeert. Je kijkt o zo zuur naar mijn Haute Couture?
14 reacties

De witte ziet er gelikt uit!
Die witte ziet er inderdaad erg lekker uit!
Last van een kriebel op haar benen?
’t Is inderdaad wel een meisje. Ik zie liever een vrouw in de SLS AMG.
@rotarypowah: Maar dat wel zonder de sleutels…
Ik hou het liever natuurlijk…
Foto12: Help, mn hak zit vast in de gepefforeerde remschijf! De SLS ziet er best lekker uit zo.
Ziet er goed uit maar af en toe vraag ik me, als fervent autoliefhebster, af wat het toch is met auto’s en naakte vrouwen. Jammer dat het meisje waar naar gerefereerd wordt, zo skanky op de foto staat. Zie er liever een meisje bij staan die wel kleren aan heeft, bijv. Een stoer racepakje. Maar in je blote kont? Getuigt van geen klasse. Erg jammer. Maar hulde voor het meisje met het zwarte jurkje en dr pumps, dat is wel classy!
@911meisje: ben ik zeker met je eens, zwarte jurkje echt time to get classy :)
@911meisje: zo’n jurk tot over de knietjes kun je toch geen blote kont noemen. Je ziet ze wel es anders staan bij autoshows. Afijn, nu weer de 911 in.
Mooie foto’s. Dit is tenminste niet zon sletje.
Mooi meisje, jammer van die velgen, kan ik niet mooi vinden
Mooi meisje.Zou nog mooier voor een Aston Martin staan.
ik ga langzaam wennen aan die SLS…zelfs zonder het geluid

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).