Infiniti LE Concept: een Nissan Leaf, maar dan luxe

Auteur: , 4 Reacties

Zo'n elektrische Nissan Leaf is natuurlijk leuk en aardig, maar erg premium komt het niet over. Als je als zakelijke rijder dus een beetje goed voor de dag wil komen ben je al snel aangewezen op een Tesla Model S of Fisker Karma. OF je wacht nog even tot Infiniti met haar elektrische sedan op de proppen komt.

Tijdens de autoshow van New York, begin dit jaar, beleefde de Infiniti LE zijn debuut en op dit moment is hij voor het eerst in Europa te bewonderen op de autoshow van Parijs.

Het ziet er allemaal lekker wild en glimmend uit, zoals we van Infiniti gewend zijn. Onderhuids schijnt de boel echter weinig te verschillen van een Nissan Leaf. Ach, uiteindelijk kijken de meeste mensen toch niet veel verder dan de buitenkant.
4 reacties

Er zitten een beetje té veel vouwen in de carroserie. Oogt veels te druk. Maar het idee is leuk, een luxere leaf zou denkik ook best aanslaan.
@lambo4all:
Mee eens, zelfs als ik de concept dingetjes weg denk kan het mij niet bekoren. Nu vind ik het nieuwe familie gezicht sowieso niet mooi, maar dit doet erg “vorige generatie” Koreaans aan.
mooi! Zo wil ik wel EV rijden
Mooi! Zo wil ik wel even rijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).