Is dit de extra pittige Range Rover Evoque R?

Auteur: , 16 Reacties

Slechts 240 pk in zo'n kekke Evoque is een beetje aan de schrale kant natuurlijk. Daarom zou Land Rover broeden op een extra krachtige uitvoering van de Evoque.

Of dit moment is er slechts 1 benzinemotor leverbaar in de Evoque. Dat is een 2 liter turbomotor met 240 pk. Dat is leuk en aardig, maar niet extreem snel. De nieuwe 3.0 V6 met supercharger die binnenkort zijn weg zal vinden naar de Jaguar XF, XJ en F-Type is veel interessanter.

BMW levert immers (in de VS) ook al een dikke geblazen zescilinder in de X1 (306 pk), dus waarom zou Range Rover dat niet doen? De nieuwe V6 is er met 340 en 360 pk en aangezien 360 pk iets teveel van het goede is zetten we ons geld in op de versie met 340 pk/450 Nm.

Dat moet meer dan genoeg zijn om de Evoque R een stuk sneller en stoerder te maken. Een grote afbeelding van deze hete Evoque R kan je HIER bekijken.16 reacties

Als het zo is, laat maar komen
Liever een dikkere diesel!
Dus de plannen voor een vierpitter met 300 pk zijn alweer van de baan?
Die voorkant ziet er dik uit maar dan kom je bij de achterkant… die ziet er totaal niet uit.. klopt niet met de voorkant…
@The360box: precies! de voorkant is echt mooi. Van de achterkant is het net een chinees met spleetogen.
Doet me een beetje terugdenken aan Need for Speed Underground als je dan alle opties op maximaal zette. Hopelijk is dit gewoon het product van iemand die photoshop aan het leren is.
die motorisering staat me wel aan. of er dan gelijk ook zo’n bodykit bij moet… wat mij betreft niet
Afschuwelijk zo’n janetten wagen!
RR heeft juist gezegd enkel viercilinders in de Evoque te leveren (CO2 blabla). Dit is gewoon wat natte vingerwerk dus..
Wat moeten vrouwen op de P.C. Hoofdstraat met 340 pk?
@bsxc2: Een chauffeur.
waarom geen 500+ pk’s ???
Voorkant ziet er uit als dit:

http://cdn.walyou.com/wp-content/uploads//2012/03/Obama-not-bad-meme.jpg

Toch vind ik hem vreemd genoeg niet lelijk.
zag onlangs een 5deurs evoque, wat is dat ding mooi (was een bordeaux kleur met zwarte velgen) , als dat prijskaartje niet te hoog lag .. ( merc C-coupe / a5 prijsklasse) snel gekozen
Laat maar komen, dikke bak.
In de Gay-scene zitten ze hier echt niet op te wachten hoor…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).