Is dit de Maserati Levante?

Auteur: , 24 Reacties

Zien we hier de productieversie van de Maserati Kubang? Je weet wel, die Jeep Grand Cherokee met een Italiaans sausje.

Maserati Levante

In eerste instantie was er sprake dat de Maserati Kubang Levante gebouwd zou worden in de VS, maar inmiddels is duidelijk geworden dat de SUV vanaf 2014 gebouwd gaat worden in Italië. Dat zal gebeuren in de Mirafiori fabriek in Turijn, waar ook een SUV van Alfa Romeo gebouwd gaat worden (vanaf 2015). Onder de motorkap van de Maserati zullen volgens Sergio Marchionne dikke motoren komen. Reken maar op de V8 en V6 motoren die we al kennen uit de nieuwe Quattroporte. Een dieselmotor zou ook voor de hand liggen en wellicht heeft Ferrari nog wel een V12 die past. (via: jokeforblog)

Maserati Levante24 reacties

nee, je ziet een tekening van een misschien ooit gebouwd te worden Maserati
@rsvbf1: Denk het wel. Vorig jaar kregen we foto’s van de nieuwe Quattroporte, maar een paar uur later werd dit geüpdate en gezegd dat het een photoshop was. Toch bleek dit daadwerkelijk de productie versie!

Maar is dit nu de Kubang (SUV) of de Levante (kleinere sedan)?
@zender: Kubang, Levante. Namen krijgen een Chinese tint.
@maxx1: uitstraling overigens ook :ooo
@maxx1: Beter een chinese tint dan chinese bouwkwaliteit
laat ons hopen van niet!
Duidelijk de productieversie van de Kubang
Ik hoop het toch niet…. Ik vind de nieuwe Quattroporte prachtig en ik ben er zeker van dat de Ghibli ook top wordt maar Maserati moet zich niet bezig houden met het maken van een SUV. Dit ziet er trouwens niet uit…… Ik hoop maar dat ze de opvolger van de GranTurismo maar niet verneuken want ooooo mijn god wat is de GT toch de mooooooiste auto ooooooiiit.
nooit doen .. Porsche is ook bijna failliet gegaan op zo,n modelletje ..
@lincoln: Wou net zeggen..
De markt opsmijten dat ding.
@kaasboerin: En dan Maserati falliet? Nooo…
@zender: sarcasme much?
@zender: ‘Cultureel’ failliet zeker. Maar commerciëel…
@mdemooistelettervanhetalfabet: @jonkie: Gelukkig iemand die ‘m snapt.
Zo slecht ziet dit er toch niet uit!?
Mazda levante
Als Porsche wegkomt met een omgekatte Touareg waarom zou Maserati dan geen Jeep mogen ombouwen. Maserati bouwt van oorsprong redelijk normale sportieve auto’s itt tot Porsche dat ooit een sportwagen merk was.
Als Ferrari nou met een suv zou komen zou ik het “not done” vinden.
@jrk68:

Een sportwagen merk was? Porsche bouwt nogsteeds 1 vd beste sportwagens die er ooit hebben bestaan. You don’t know? :)
@sbas:
Dat doet Nissan ook, en dat noem je toch ook geen sportwagen merk. Zoals de naam al zegt maakt een sportwagen merk alleen sportwagens en houdt zich verre van tractoren.
@jrk68

Precies!
Citroen c4 ???
Een dieselmotor in een Maserati? Doe normaal.
@kickass: Een Alfa op basis van een Opel Corsa, een Lancia die eigenlijk een gerebadgede Chrysler is, die dan eigenlijk weer een twintig jaar oude E klasse is, een Fiat 500 die eigenlijk een Ford van meer dan vier meter lang en 1.6 meter hoog is, straks nog eens een Alfa Spider die wordt ontworpen én gebouwd door Mazda… In de wereld van Sergio Marchionne is een dieselmotor in een Maserati een doodnormale zaak. Dat heb je nu eenmaal met gekken.

Het enige merk in de groep dat bij de zaak blijft en écht succesvol is, is het enige merk waar hij met zijn rattepootjes niet bij kan. Nog niet. Anders bouwden ze in Maranello softroaders.
@heidekonijn: Schitterend! Sorry zit even door de Maserati berichten te klikken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).