Is dit de onvriendelijkste BMW-rijder ter wereld? [video]

Auteur: , 73 Reacties

Een onderzoek waaruit blijkt dat BMW-rijders de allerliefste weggebruikers zijn. Nee, ook wij zien dat niet snel gebeuren. Maar wat als je het stigma van een niet zo vriendelijke BMW-meneer combineert met een doorgeslagen Rus? Dan krijg je dit.

Rusland, het domein van de dash-cam. Als je lijf, leden en voertuig je lief is, en je graag wat bewijsmateriaal achter hand houdt indien het misgaat, monteer dan een cameraatje op het dashboard. Het helpt je in verzekeringskwesties. En helemaal in een rechtszaak tegen die dude van 2,2 meter lang & breed die Badr Hari op je ass ging omdat je iets te hard remde. Maar weet je wat nog leuker is dan een dash-cam? Precies, de helm-cam.

In dit filmpje volgen we vanaf de helm een motorrijder die rechts langs een BMW glijdt. De BMW-rus zag dit niet, er ontstond een bijna-botsing, maar de frustratie was al té hoog voor de laagvoorhoofdige achter het stuur. De BMW-rus kon het niet laten even een tikje uit te delen met zijn auto, waardoor de helmcamdrager onderuit ging. Serieus, wat bezielt zo’n tokkie? Video!

Niet zo aardige meneer

Een transcript van het gesprek, van Russisch naar Engels.

Helmcamdrager: Have you lost your fucking mind, asshole?
BMW-rus: You were overtaking me on the right!
Helmcamdrager: What? Look at the mirrors, while driving, motherfucker!
BMW-rus: How… (onderbroken)
Helmcamdrager: What are you fucking doing, I ask you?
Helmcamdrager: Get out of the car, I’m calling police.

Even tussen ons: hoe zou jij reageren op een dergelijke aanval op je tweewieler? En voor de avondploeg: leesvoer over het hoe en waarom van de Russische dash-cam.73 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Tjah russen……
Nee een normale. ….:.. Trollolo
Dit gaat helemaal nergends om.
Arresteren en opsluiten die handel , hebben ze weer een asociaale vetzak met agressieproblemen minder….
@subaru4ever:
het is in eerste instantie wel de motor die rechts voorbij wil steken he..
Motherfucker!
Ik zou hem van Badr Hari geven met mijn carbonknokkelmotorhandschoenen :)
Ik had hem zo voor z’n kop geslagen wat een sjap zeg haha
Zoo als je met een vriend ben en je schat in m aan te kunnen dan zet je je brommer weg en dan wordt die bmw nog kleiner dan 1serie. Ff uit geheugen.. Was een 5 of 7..
Ik had m toch echt een flinke tik verkocht.
wat ik zou doen? wel ik zou naar hem toe lopen (als ik een helmcam heb) en eerst roepen tegen hem en dan efkes de flikken bellen. en als ik geen cam zou hebben zou eerst iets sneuvelen en eventueel gaan er klappen worden uitgedeeld worden.
Ik wilde zeggen. Ach een Bm……………..
Maar dat is te makkelijk.
Bij het filmpje met de driftende BMW die een journalist om drift zeg ik typische BMW rijder, en wat gebeurd er mijn reactie word verwijderd en er staat NUTTELOZE BIJDRAGE en dan een paar dagen later deze titel. Sorry autoblog maar ik snap er niks meer van mijn reactie word verwijderd en jullie vinden dit meer nuttig????
@pimmp: haha!
Een eersteklas lul. Had dus een Audi moeten hebben :P
Leuk linkje naar de dashcam verklaring .
Eerst was de motorrijder verkeerd, verboden links in te halen! Daarna wel de fout van de BMW!
@Fidenza: wie is hij om de motorrijder te straffen?
@Fidenza: niet in elk land geld die regel hoor, het is geen f*cking nederland regelland
@Fidenza: Links is waar je duim rechts zit en rechts is waar je duim links zit! een tip voor de volgende keer ;)
had hem zeker een patat verkocht..
@KaCh1ng: tsssssk!! Frietboer!! ;-)
Een Rus die de politie belt? Wat klopt hier niet? Een beetje Rus lost dit met zijn vuisten op!
@Vanquish: ja een Rus die belt wel maar niet naar de politie !
Typische BMW rijder idd. Ik doe dit ook dagelijks……
@E34M5Touring: Haha +1
Tsja, afslaan zonder richtingaanwijzer, op straathoeken parkeren zodat ik met mijn kinderen geen overzicht over de kruising meer heb, door rood rijden, het zijn in meerderheid BMW-rijders. En dan krijg je er motorrijders bij die langs alle kanten inhalen. Laat ze het zelf maar oplossen.
Toevallig vandaag ook een dashcam gekocht. Rijden mij iets te veel tokkies rond.
Ik denk dat de gemiddelde bmw-rijders geen goede automobilisten zijn, mijn vriendin is het perfecte voorbeeld….
@urtarget1992: dat ligt aan het geslacht niet aan het merk.
@urtarget1992: mn moeder rijd een E46 330i en kan echt wel goed rijden hoor :)
Ik had ‘m uit z’n BMW getrokken en z’n kop op m’n uitlaatbocht gedrukt.
@jdmfan:

En dan nog even mee naar een bank om de schade te vergoeden.
@jdmfan:

Netjes. Dat zou wel een mooi begin zijn voor deze BMW-zeloot.
Aan de reactie’s kunnen we weer zien in welk land we wonen… Gelijk slaan of nog erger. Het grootste deel dat het roept doet niks en het andere deel heeft niet meer verstand.
Getuigen zat daar. Als de beste man niet in staat is fatsoenlijk te antwoorden noteer je kentekens en ga je gewoon naar de politie. Daar zijn ze voor…. Dat ze hun werk niet altijd serieus nemen is wat anders. Slaan lost geen enkel probleem op net zo min als het eigen rechter gedrag van deze Rus.
solmatje via iPhone app
@1981rs6: lekker verstandig, maar ik geef je gelijk!
@1981rs6:

Klets niet, natuurlijk lost een goede ram voor zijn bek wel wat op.
@kempenaer: Was ik maar zo cool als jij.
Ik word een beetje moe van dat anti bmw gedrag.. Smaak heeft niks met rijstijl te maken, en het is een premium merk, en vooral oudere modellen worden vaak verkocht aan die tokkies en sjonnies en ja die kunnen niet rijden.. Het merk heeft gewoon niks met rijstijl te maken, gewoon puur wie of wat voor een typ er achter het stuur zit.. Komop mensen. Hoezo vooroordeel..
@easygoingmartin: Ik denk dat jij geen of heel weinig kilometers maakt op asfalt.
Wij autoliefhebbers hebben over alles en nog wat een mening maar over bmw rijders zijn we het allemaal eens, kan geen toeval zijn.
@CL65: klopt, ben 17 en heb een paar maanden mn rijbewijs en maar iets van 1500km op de teller, maar heb wel 17 jaar mee gereden en ook opgelet op het verkeer. En aso’s zijn het probleem, als die dan toevallig in een bmw rijden..? Had ook een renault kunnen zijn.. Ze kiezen bmw omdat ze dan hoger(denken) te staan ofzo.. Een auto liefhebber weet dat bmw’s bijna het perfecte princiepe heeft, RWD, 6cil , sportief e/d…
@easygoingmartin: Tokkies/sjonnies kopen de ouwe bmw’s.. Juist ja, dat zegt eigenlijk al genoeg over jouw niveau.
@jeffreym3:
Nou dan weet ik jouw niveau niet maar ik weet toch zeker dat niet alle oude bimmers in het bezit zijn van tokkies.. Een auto liefhebber kan nou eenmaal ook van oude bimmers houden. En niet alle 17 jarige zij. Tokkies. Denk ff na..
@CL65: houd ‘wij’ autoliefhebbers er ff buiten wil je. Ik heb meer last van de Audi Q5, Volvo V70 en XC90. En ga zo maar door. Iedereen heeft altijd een mening over BMW rijders. En het is zo lekker makkelijk ook. Want vroeger wa het al zo en als opa en oma get zeggen MOET het wel zo zijn, daarom kunnen Amerikanen geen bochten om, roest een Italiaan al in de folder en start een Engelse auto alleen met een hamer. Toch???
@E34M5Touring:

BMW-petjes!!!
@kempenaer: Whahahaha ja man goeie……..
@E34M5Touring:

De realiteit is soms hard…
@kempenaer: Helaas niet erg origineel……
@easygoingmartin:

Toen ik in Hongarije was repliceerde iemand daar dat enkel foute mensen met BMW rijden daar, een beetje zakenmens met zelfrespect rijdt Audi, dat zijn letterlijk haar woorden.
Ik heb het tijdens mijn rit in Hongarije ook enkele keren mogen ondervinden, de bumperklevers daar waren geen toyota rijders hoor…
@easygoingmartin:

BMW is nu eenmaal een merk voor proleten, daar verander je niks aan.
Moest ik hem even aankunnen sleepte ik hem zo mee naar de dichtsbijzijnde bank automaat kon hij even pinnen voor m’n geleden schade wat zou je de politie bellen in zo’n situatie. Wat een smeerlap in die BMW. Zelfs al zou die motor hem de pas hebben afgesneden dan vloek je eens, je gaat toch niet beginnen met rammen da’s goed voor iemand te vermoorden of voor de rest van z’n leven in een rolstoel te steken.
Zou waarschijnlijk hetzelfde reageren als de motorrijder, vind het al “goed” dat ‘ie z’n handen niet laat wapperen na zo’n kutstreek.
@kaasboerin:
Idd.
Die motorfiets kan gerepareerd worden en is morgen weer mooi.
Maar dat lelijke wijf van die BMW rijder is morgen nog steeds lelijk.
En daarom reageert hij ook zo in het verkeer.
Kun je wel 10 BMW’s kopen, ze is en blijft lelijk.
Daar zou ik me maar mee troosten.
Slaan lost niks op nee! Maar eerste reactie is dat volgens mij wel door de schrik, ik had ook ff mijn handschoen door het raampje laten komen sorry hoor.
Wat een mafkees. Meteen de politie bellen zou ik doen.
Meteen slaan zou ik ook niet doen…maar wel even die BMW achtervolgen en dan dit doen:

http://www.youtube.com/watch?v=qE7hGZ7EHbw
@mopar: Wow wat een stoere bink hè! Respect hoor. Durfde ik dat maar zeg!
@pininfarina: Dus jij zou niets doen? Hij is teminste slim genoeg om te wachten todat ze uit de auto zijn…voordat ie omver gereden wordt.

Zeg toch ook niet dat ik zo’n actie goed keur? Zeg alleen dat dit een betere oplossing zou zijn.
@mopar: Nou dat was ook echt nodig idd. Die bestuurder maakt een fout in het verkeer. OMGWTF en dan alleen die spiegel beschadigen, hij/zij had terplekke kapotgeschoten moeten worden… Durven ze wel, een oprechte fout in het verkeer.
@E34M5Touring: Motorrijders hebben altijd een kort lontje…ze begrijpen niet dat een auto ze zo omver kan rijden. Dit is idd laf gedrag maar zulke mensen heb je helaas genoeg.
@mopar: Serieus, als ik een oprechte fout maak en zo’n brommerRossi met zijn SM pak komt mijn spiegel ff vernielen heeft ie wel een probleem. Die komt niet weg voor de politie er is, one way or the other.
@mopar: Dat is lafaard gedrag, wat je in NL jammer genoeg vaak ziet.
@e550: Idd, wel cool doen maar toch ff wachten tot hij/zij weg is. Wat een bink ben je dan in je leren pakkie.
@mopar: Wat en zielige flapdrol is dat dan. eerst wachten totdat de bestuurder weg is en dan een poging doen om de zijspiegel kapot te slaan. De auto had toch geen schade gemaakt bij de motor. WTF. Dit soort mensen hebben het recht niet om openbaar rond te lopen of te rijden. Hebben ze mooie celletjes voor met tralies-kozijnen.
Minder erg maar toch grappig:

http://www.youtube.com/watch?v=wA84sxeIsLA
Eeeen het is weer komkommertijd!! Wanneer zal er nu is echt belangrijk nieuw worden gepost?
Lekker typisch, meteen die anti-BMW onzin. Mensen, laat het lekker gaan. Vaak is het een kreet van afgunst dat BMW rijders altijd aso’s zouden zijn. (ook toepasbaar op audi, merc, etc etc) Slaat nergens op natuurlijk. Dat iedereen het daarna met zijn of haar *kuch* onomstotelijke bewijs wil onderbouwen is nog veel zieliger. Ja mensen, er rijden aso’s in ELK merk. En nu komen vast de kant-nog-wal reacties met: ja maar de meeste zitten in een BMW blabla. Wederom: onzin.
@Nerekop:

95% van de BMW rijders zijn proleten.

Ik kan er een paar procent onder zitten.
@kempenaer: *kuch* sterk argument. Goed onderbouwd ook. Zucht….
Ja.
Dan bezorg ik die BMW auto ook wat schade. Zo staan we quitte!
@siaram2:

Ja want daar wint iedereen bij en heb je je motor mee terug in nieuwstaat.
Weer zo’n gore BMW-pauper. Dikke speer erin.
Zo, ik hoop dat mijn punt duidelijk is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).