Ja, de Toyota Verso is er op vooruit gegaan

Auteur: , 13 Reacties

MPV's een easy on the eyes-design meegeven, voor sommige automerken blijft het lastig, maar Toyota laat met de implementatie van een nieuw familiegezicht zien dat het best kan. Ze gaan de strakke kant op daar.

De nieuwe koplampen in de Verso zijn even scherp gelijnd als die in de vorige versie, maar samen met de gewijzigde voorbumper en vooral de nieuwe grille aan de onderkant lijkt het design weer te kloppen. Een neusje dat net zo spits danwel fris is vormgegeven als de Auris (Touring Sports). En aan de binnenkant is er gestrooid met zachtere materialen, hoewel we dat op de livepics nog even niet kunnen waarnemen.

Onder de kap komen we een 2.0 D-4D liter diesel met 126 pk tegen die nu 10 gram minder CO2 uitstoot (130 gram). Het topmodel blijft de 147 pk sterke 1.8, optioneel met CVT-bak, anders met zes handbediende versnellingen.

De opgewaardeerde zevenzitter kent volgens Toyota een toegenomen torsiestijfheid en aanpassingen aan de voorwielophanging maken ‘m comfortabeler. BEELD!
13 reacties

Zou deze auto ook even een afbrand artikel á la Paceman kunnen krijgen.. Bah bah Toyota wil geen auto’s meer verkopen in Europa. (Niet dat ik daar een minuut minder van ga slapen)
@eklasse:

Jaaa, dat zal het zijn. “Als we onze auto’s nou zo lelijk mogelijk maken, koopt vast niemand ze meer!”. U bent de snuggerste thuis? Houdt het dan vooral lekker bij u 90ies E-klasse…
http://toyotaw.com/wp-content/uploads/2011/11/toyota-2000gt2.jpg

Omdat het anders zo zielig is voor Toyota dat ze alleen witte magnetron auto’s verkopen.
@eklasse: http://i.imgur.com/5CfL7.jpg
@sdk16420: Vooruit… De mooiste Toyota in jaren. En ik vrees: voorlopig blijft deze t ook.
Ja, de Verso is gewoon een oke MPV en je krijgt wel waar voor je geld. Maar, in Azië heb je gewoon mooiere!
http://www.newcarreleasedates.net/wp-content/uploads/massupload/8642442012%20Toyota%20Alphard%20pic%204.jpg zoals een Alphard.
Dit is design jongens…
@norge: Koekblik design ja; met die driehoek in de A-stijl voor de spiegels, lelijke motorkap-grill naad, Halfords semi-transparente achterlichten (zo 1999 !) en gerecycled interieur. Niet lelijk, maar net zo ‘spannend’ als je geliefde VAG …

De ham-vraag blijft natuurlijk: waar is de leuke D4D versie met 177pk i.p.v. deze muesli-editie ?
Ik vind de nieuwe Verso niet echt zo bijzonder
@supercarwaar: In vergelijking met de vorige is het een parel!
Bovenste deel vd bumper, grille en koplampen vindt ik veel lijken op dat van de renault clio
ik vind die voorkant een gruwel..
Ze hadden de achter kant ook wel eens aan mogen pakken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).