Jaguar F-Type klinkt goed! [video]

Auteur: , 13 Reacties

Een klein stapje naar een lager segment, een grote stap voor Jaguar. Het is bijna tijd voor de nieuwe kleine cabrio. De F-Type moet al het speelse weer terug brengen bij Jaguar.

Die suffe ouwe sokken XJ is de deur uit, de XKR-S heeft de uitstraling van een paar Nike Air Max en de F-Type moet speelse betaalbaarheid bij Jaguar terug brengen. Niet enkel de grote sedans, coupés en GT’s maar ook een cabrio speelgoedapparaat. Heel erg ‘2.0’ teast Jaguar al een tijdje spyshots en in social media zijn ze vrij actief.

We hoorden hem al eens starten. Nu mag de Jaguar F-Type plankgas brullen begeleid door beelden van mijmerende woestijnwegen. Een splinternieuwe zescilinder die schreeuwt als de besten maar de 5.0 V8 met supercharger past er ook in. Vanaf komende donderdag vertelt Jaguar meer, de F-Type staat namelijk op het Goodwood festival. Bekijk de video op autojunk.nl.13 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
En waar blijft deze nou? Beter gaat het toch niet worden:
http://www.autoblog.nl/jaguar-c-x16-is-wit-gespoten-en-gaat-in-productie
@alcantara: De C X16 was het concept voor de F-type. iedereen die hier maar zit te wachten op de C-X16, DIT IS HEM. maar met een andere nomenclatuur.
Hij klinkt zeker goed! Hopelijk komt ie er snel
I like!
Maar ik wacht ook nog steeds op de C X16..
Ok, maar waarom niet een stukje driften aanbieden straks in de nieuwe F-type? :)
Leuk. Maar die c-x16 daar zit ik op te wachten. Wat een ongelofelijk mooie concept was dat. In het wit ook nog erg mooi maar vond grijs mooier. Hoop dat ze er zo goed als niks aan veranderen en hem zo makens als de conceptcar.
Klinkt als een V configuratie zes cilinder. Wel lekker rauw maar heeft wat Japans (350Z) in het geluid zitten. Ben wel erg benieuwd naar het eindproduct.
bij deze ben ik volledig overtuigd
jaguar is hun inspiratie kwijt en kopieren nu van aston martin
serieus, als ik alleen de foto zou zien:
vernieuwing van de DBS roadster
@Kuifje: Ik ben het hier niet met je eens. De XJ is absoluut een unieke auto, net als de XF. Die zijn echt anders ontworpen dan wat er verder op de weg rijd. De XK(R) heeft dan toevallig veel overeenkomsten met Astin Martin, maar zijn in de zelfde periode ontworpen, naar wat ik mij kan herinneren de zelfde ontwerper. Dit is een kleine versie daarvan en gezien het C-CX16 concept toch wel een totaal ander karakter dan een v8 vantage. Daarbij ook nog dat er andere motoren in gaan.

Over die motoren gesproken: Een supercharged V8 hier in? Denk dat dat mischien een uitzwaai model word over 10 jaar…
Eerst afwachten wat het wordt zonder verpakking, maar zoals velen hoop ik dat er heel wat C-X 16 in zit.
Teaser op https://f-type.jaguar.com/gl/en/three.aspx

maakt meer los bij mij, geen gelul maar geluid.
Geluidje klinkt goed, laat maar snel komen,
Hey hey hey, m’n suffe oude sokken XJ rijdt nog wel een quattroporte zoek :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).