Je kenteken onherkenbaar maken, je doet het verkeerd

Auteur: , 28 Reacties

Misschien zitten er onder jullie motorrijders die hun kentekenplaat wel eens omklappen of volledig verwijderen voor een scheursessie. Met een auto is dit wat moeilijker, maar je kunt natuurlijk altijd proberen de politie te foppen. Deze Chinees doet dit echter wel heel knullig.

Er gaan heel wat fabeltjes rond over manieren om flitsbekeuringen te voorkomen: door bepaalde sprays op je kenteken te spuiten bijvoorbeeld. Iets efficiënter zijn valse platen, of, als je James Bond bent, roterende kentekenplaten.

De Chinese eigenaar van deze Boxster (?) had dat echter niet, maar wilde toch graag iets aan zijn kenteken doen. Zijn oplossing: een tube tandpasta. We houden je niet voor de gek, deze clown smeerde tandpasta op zijn nummerplaat. Helaas voor hem tuinde de Chinese 5-0 hier niet in.. Het kostte hem omgerekend 265 euro en 6 strafpunten (van de 12 maximaal) Watbenjedan.nl? (via Chinacartimes)

Maar misschien moeten we er niet zo hard om lachen, want ook Nederland kent genoeg niet-zo-grote-lichten. Zoals deze Brabo uit onze archieven.28 reacties

doet me denken aan transporter 1 :P
helaas kan ik die scene niet zo 1, 2, 3 op YT vinden :(
@bigcar: Deze wellicht?

http://www.youtube.com/watch?v=JLk4CJ7BTHw
@C220AMG: ja oke, maaar waar zie jij dat die kenteken verandert? dat deed hij volgens mij net nadat die bandieten uitstapte weet je ;) maar helaas kan ik die scene niet op yt vinden ..
@C220AMG: fuck.. ik ben blind, excuus, eerste seconden deed hij dat al.. niet gezien.. :oops:
the-budel-guy via iPhone app
Stinger DSI en je hebt nergens last van.
@the-budel-guy: Klopt, tenzij je echt hard rijdt want dan heb je er bijna niets aan.
@the-budel-guy: checken ze dat niet meer dan?
the-budel-guy via iPhone app
@amgpowerrr: binnen 2 tellen is je stinger van radar detector overgezet naar boordcomputer. Die je reis gegevens bij houd.
Hah tandpasta wtf
Hahahah,die link: Watbenjedan.nl :’)
Had ik al gezien op Tycho’s.

En voor iemand dan zegt: “Wij hadden dat nog niet gezien, dus is het goed dat AB het even hier overneemt,” er zijn veel interessantere dingen te vinden om over te nemen…

http://www.carnewschina.com/
@sir_smokalot: Natuurlijk is het een boxter, welk ander (sportief, laag) model van Porsche heeft er 2 pitjes in 1 lamp zitten?

OT: Chinezen doen toch enkel aan kopiëren? Er is er hem dus eentje voor geweest :D
Hahaha! Gekke Chinees. Je kan van een R geen L maken…
Hoe godsedom moet je zijn om te denken dat je daarmee wegkomt? En dan zeker in china. Vast een ehm “gaybooooy” met teveel coke (of tandpasta) in zn mik.
Die eerste zin klopt van geen kant.
Dit was iets slimmer geweest..
http://www.youtube.com/watch?v=0KcvhZAq9XI
En/of
http://www.youtube.com/watch?v=zDl6AUhcVrk
@993c: Als je levenslang wilt krijgen dan is het misschien handig.
Ok, een verhaal over een achterlijke chinees (er zijn er helaas ook zeer vele zeer slimme), maar in welke mate is dit nou relevant autonieuws? Ter info, als er volgende week ééntje een nieuwe spray gaat testen dan kan dat aan de échte autoblogger zijn (haar) reet roesten! Wij willen harde PK reportages :-)
@temptation: Ik vind het wel grappig om te lezen hoor ,dus als jij het niet wil lezen sla je deze topics toch gewoon over?
@temptation: Wrong!
Voor de motor zijn ook meer dan genoeg betaalbare wegflap alternatieven te vinden. Je kan ook bij een flitspaal een wheelie doen, dan zit je kentekenplaat ook onder een hoek die je kenteken onleesbaar maakt.
@lemster: Ik had gister in Amsterdam zo’n amateur Vale Rossi naast me staan, die wou ook ff cool met een wheelie weg rijden. Hij trekt op, ding komt omhoog, hij schrikt er zo van dat ie de gaskraan dicht draait, ding komt scheef neer en die gek bijna bij mij onder de auto. Dus misschien is dat ook geen goed idee……..
Ik heb er serieus over na zitten te denken om een ‘kentekenflipper’ in de auto te bouwen, zodat als je in ‘blaasmodus’ gaat, met 1 druk op de knop je kenteken veranderd naar een ander kenteken, en ja dit is mogelijk alleen kost het een godsvermogen en je moet een flink stuk zagen in je bumpers/kentekenhouder, en dit dan vervolgens weer zo netjes afwerken dat niemand het zal zien.

Dit zou ik echter ook alleen maar doen met serieus snelle auto’s, want het kenteken van je golfje omdraaien heeft natuurlijk niet zoveel zin, dan liever een paar boetes
@rijbewijzer: alle controles waar ze je aan de kant zetten ben je de sigaar, want dan willen ze je kentekenbewijs zien.

Dan krijg je nog een boete voor diefstal van dat andere kenteken… Neem je een buitenlands kenteken krijg je een bpm naheffing of je moet ook een buitenlands paspoort hebben… etc etc
Wat een sukel
Dom? Mmmmhhhh, hij rijdt wel een geinige Porsche. Ik vermoed dat hij ook dingen goed kan doen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).