Jeep Wrangler is prima te gebruiken als bankje

Auteur: , 6 Reacties

Als beursbabe heb je het ook wel eens helemaal gehad. De hele dag op je benen staan is voor niemand fijn. Je hebt dan geluk als je bij Jeep op de stand staat, want daar hebben ze gelukkig nog auto's met échte bumpers. Stevig en groot genoeg om even op te gaan zitten.

Echt nieuws had Jeep verder niet. Ze hadden wat ‘speciale’ uitvoeringen staan zoals deze Wrangler Moab en de Grand Cherokee SRT Limited Edition. Of laten we het zo zeggen: Het persbericht is 2,5 kantje lang.

Een kantje gaat over “speciale” uitvoeringen, 1 fucking kantje gaat over hoe ‘mooi & bijzonder’ de stand is en tot slot is er nog dik een half kantje over “het merk Jeep”. Stuur dan geen persbericht.

De belangrijkste info uit het persbericht vatten we even samen. De Wrangler Moab is gespoten in een kleur die de naam Rock Lobster heeft en de 468 pk sterke Grand Cherokee SRT Limited Edition is gespoten in Bright White. En dan vergeten we bijna nog het belangrijkste nieuws van Jeep: De nieuwe auto-configurator voor Europa maakt op de stand van Jeep zijn debuut.

*facepalm*

6 reacties

Ik denk dat de stoelen binnenin toch comfortabeler zitten.
Zou voor mij in ieder geval geen meerwaarde hebben.
@alcantara: je gaat serieus op de vraag in?
cool…
Doe mij de cherokee maar. Meer een patsermobiel.
Is er toch 1 ding waar hij goed voor is, het onding.
Bumperklever?
Is die vrouw een extra optie?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).