Jeremy Clarkson: ‘geen nieuwe Top Gear voor 2013’

Auteur: , 46 Reacties

Slecht nieuws voor de Top Gear-junkies die verwachten nog ergens dit jaar hun fix aan Brits auto-entertainment te krijgen. Volgens Jeremy Clarkson himself moeten we minimaal tot 2013 wachten eer er vers materiaal op de kijkbuis komt.

Jezza deed zijn uitspraken in een interview met een Zuid-Afrikaans radiostation (vanaf 8:10 te beluisteren in de onderstaande video). Wij vermoeden dat dit het een en ander te maken heeft met de Olympische Spelen, want het TG-zomerseizoen loopt normaalgesproken tussen juni en augustus. En dan wordt er dit jaar gesport.

Dus: even wat langer geduld graag, en als je dat niet op kunt brengen dan ga je maar oude afleveringen kijken of DVD’tjes kop0n. De heren vermaken zich ondertussen ongetwijfeld met schnabbels, scharrels, doctoraten ontvangen en/of eigen TV-projectjes. (via Jalopnik)46 reacties

Nou zegt Clarkson wel vaker rare dingen Smokey.
*Zucht* Dan maar wachten
http://okayface.com/okay-face.jpg
@Jokkebrok: oké die waanidee ;)
*was Nice :oops:
(..damm you autocorrect..)
*damn
Nu even heel erg hopen dat ze dit aangrijpen om de kwaliteit weer maximaal op te schroeven. Beetje meer auto er tussen, originaliteit en ‘improvisatie’ opschroeven. Kan er alleen maar beter van worden dan.
@Alwood: en meer afleveringen. Er zaten serieus goede afleveringen in de geschiedenis van Top Gear, die kwaliteit moet inderdaad weer flink omhoog!
Ik word er niet warm of koud van… Laatste afleveringen gingen toch amper over auto’s.
@fristie: klopt, om echt meer te weten te komen over auto’s kijk ik liever 5th Gear… Voor entertainment kijk ik Top Gear.
Jammer, dan komen er weer herhalingen van de herhalingen herhaling. Niet altijd even erg natuurlijk.
Weet iemand van welke top gear aflevering die foto komt?
@bicycle: Top Gear hermaakt ‘The Interceptors’. Veel plezier ;-)!
http://www.youtube.com/watch?v=qLp4FhDAfQk
@xilver: was ook zo’n aflevering die niet echt over auto’s ging
@bonkers: dat maakt topgear nou juist onderscheidend van andere auto programma’s. Dan moet je fifth gear ofzo kijken maar daar is geen hol aan!
Gelukkig hebben we de herhalingen nog, en voor echt goede recensies zijn er altijd nog Fifh Gear en Autoblog.
hebben ze tijd zat om leuke concepten te bedenken, krijgen we een geweldig seizoen.
Ik lig er niet meer wakker van. Er werd zoveel gescript dat het gewoon niet meer leuk was. Ik zit nu vrijwel dagelijks video’s van Drive (met Chris Harris) en EVOtv te zien en daar zitten juweeltjes tussen. Ik ga TG echt niet missen. Ik hoop alleen wel dat James May nog eens een serie gaat doen. Over klassieke auto’s of zo. Die man is echt boeiend en kan geweldige details opdiepen.
@midasracer: Jaa precies! en GRIP is ook altijd wel grappig met hun dikke Duitse bakken
@midasracer: cock!!!
@jesso88: Dat was wel grappig toen hij in zijn Panda aan kwam rijden en de Zonda moest gaan testen. Inderdaad cock! En daarna mocht hij een VW rijden.
http://www.youtube.com/watch?v=zyC3CWDlEzY
@midasracer: James May en Chris Harris in een nieuw programma. Holmaatjes Jeremy en Richard mogen wat voor zichzelf gaan doen. Hun ‘grappen’ hebben we nu wel gezien.
@midasracer: Wat een held is het toch! Van alle auto’s die hij kan kopen koopt ie een Panda! Heerlijk, mijn favo Presentator 4evah!
@tvrspeedsix: Ja maar hij heeft ook een ferrari 430. Heeft hij heel lang stil gehouden totdat JC het verklapte in het item over de 458.
kaasboerin via iPhone app
@midasracer: Ja, geweldig praten en verwoorden kan ‘ie. Erg leuk om te kijken.
@midasracer: inderdaad, Drive en EVOtv zijn erg goed. Nog meer kanalen die mooie dingen laten zien: Motortrend, Gripchannel, Autoexpress, de ‘turbo’ items op het SPORT1 kanaal, Carbuyer kan wel eens geinig zijn, en heel soms autocar.. Maar misschien ken je deze allemaal al.
Eensch met alwood. Alleen afl 1 van laatste seizoen vond ik echt leuk. De rest mhaw. I can wait! Zat ander leuks op tv. En anders doen we een playstation aan. Of mens erger je nieten ofzo.. Of Autoblog
Nou, tot mijn schande moet ik bekennen dat ik van het voorbije seizoen geen enkele aflevering gezien heb. Is het de moeite om alsnog te bekijken, of heb ik niets gemist?
@SimonMc: Pff absoluut! Er zaten wat fantastische items tussen. Met name aflevering 1 was subliem. Noble M600/Aventador/MP14-2c door Italie. De laatste en voorlaatste aflevering waren ook heel mooi.
@SimonMc: Ik vond de aflevering met de look alike 20-er jaren race auto’s met WW2 vliegtuigmotoren helemaal waanzinnig. Vooral toen ze gingen racen, de Duitse met een BMW blok van een litertje of 20 en een Engelse Bentley achtige met een Merlin blok. Ongelooflijk!
Neen
Idd ik heb meer aan Grip dan dat kansloze top gear
Ach, nou ja, dan moet ik het maar doen met alle afleveringen (vanaf 2001) die ik op m’n NAS heb staan.
nou dat is jammer……
alleen hebben ze nou de tijd om betere afleveringen te maken
Jammer, heel jammer
Als ze nou tot 2014 zouden gaan en dat nu al hadden gezegd, was de klap minder.
@bonkers: hoezo? Je moet nu gewoon paar maanden extra wachten..
Gelukking hebben we Top Gear US nog, dat is toch leuker om te zien.
@Die-Bolle14: Weet iemand wanneer daar nieuwe afleveringen van worden gepubliceerd?
Wauw, krijgen we weer een goede handvol afleveringen met amper deftige testen van wagens die al eeuwen op de markt zijn…
Clarkson bevestigt het nog maar eens op zijn twitters: http://twitter.com/#!/jcrclarksonesq/status/200124115900837888
Topgear moet een beetje meer back to basic gaan. Minder siarpc, meer auto’s testen. & af en toe een niet-geregiseerde uitstap zoals naar de Amazone. Hylarische aflevering.
Lambo vs noble vs mclaren, zo moeten er meer tests zijn!
Of het stukje over saab was ook wel leuk :)
Gaan ze seizoen oveslaan voor een paar van die sporters,kan echt niet, ik zie veel liever TG dn een paar rondrennende mensen
Hopelijk klopt t nie wat ie zegt. Maar daar komen we vanzelf achter
Jeremy Clarkson:
There’s a rumour in internet land that there will be no more Top Gears this year. I’m afraid that apart from an Xmas special, it’s true.
hopelijk komt het terug was wel lachen met die gasten moet wel over auto s blijven gaan niet van die onzin wat er laatste tijd word uitgezonden
Tot die tijd dan maar top gear USA kijken. Dat is hetzelfde maar dan met gekke accenten. :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).