Jeroen Bleekemolen wint 24u van Dubai!

Auteur: , 28 Reacties

Nou ja, niet in zijn eentje, maar wel met team Black Falcon Motorsports, waar hij deel van uitmaakte. De SLS AMG GT3 rolde zojuist na 24 uur racen als eerste over de streep.

Team Black Falcon, dat bestaat uit Khaled Al Qubaisi (UAE), Sean Edwards (ENG), Jeroen Bleekemolen (NED) en Thomas Jäger (GER), finishte voor team Heico 1 Motorsport, eveneens in een SLS AMG, met daarin de Nederlander Christiaan Frankenhout. Ook de derde podiumplaats was een prooi voor Mercedes, team Heico 2 Motorsport maakt het SLS AMG GT3-feestje compleet.

Jeroen Bleekemolen

Bleekemolen zelf heeft al een telefoon/computer gevonden, want hij twitterde zijn eerste overwinningsbericht al. Gefeliciteerd mang!

Met 628 gereden rondjes werd er tevens een nieuw afstandsrecord neergezet. Zodadelijk worden de racers per kameel naar het podium vervoerd. Je moet je tradities niet verloochenen per slot van rekening.28 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
:lol: laatste zin.. xD

628 rondjes rijden.. nu heb ik net mijn rijbewijs gehaald en kan niet wachten om een DBO te maken.. (Doelloos Blokje Om voor onwetende) maar 628.. my gosh..
@dennisr: je had een paar maanden geleden toch al examen gedaan?
@alcantara: pijnlijke constatering misschien? Ach ja hebben is hebben hoor!
@alcantara: jup, 8 maand geleden de eerste, 7 maand geleden de tweede, 6.5 maand geleden de derde.. toen ZOU ik hem krijgen.. vervolgens mocht ik al die maanden niet afrijden, en gister dus gehaald :) na 4 keer is het bootje weer recht.. toch..
@dennisr: gefeliciteerd, moet 2 februari voor de 1e keer afrijden :) vrijstellingen bijzondere verrichting heb ik in ieder geval :D en een auto ook :)
@smoked: al een auto, das helemaal super :P ik moet maar even sparen voor een mooie bak :D de vrijstelling voor bijzondere verrichting hoor je steeds vaker, ik heb het niet gedaan, ben daar nooit op gezakt en is maar 1 examen geldig dus had er geen geld voor over.. ik kan slecht tegen zenuwen :P gister had ik pilletje, goed spul.. je zou ze alleen voor de zekerheid al in moeten nemen, TIP ;)
@dennisr: Ik gooi liever in één keer mijn geld op een duur examen, met de gok dat ik de bijzondere verrichtingen haal, dan dat ik twee keer betaal, voor een vrijstelling van bijzondere verrichtingen. Eigenlijk is een tussentijdse toets sowieso afzetterij. Een goede rijschool zou uit zichzelf al een tussentijdse toets moeten verrichten, tijdens je normale rijlessen. Zo heb je in ieder geval een indicatie op je echte toets, zonder dat je daar 150 euro bovenop hoeft bij te lappen. Gefeliciteerd nog overigens!
@jzaero: thnx :) het hele rijbewijs is afzetterij :P CBR heeft aan mij goed verdient :lol:
bedankt, en succes trouwens :)
@dennisr:
Gefeliciteerd!
@dennisr: gratz ! opdat je nu echt een grote vent mag worden ! :lol:

4x is overigens wel ‘vaak genaaid’ zijn…
@Megakix: thnx ook :) tjaa, zenuwen he.. grootste vijand :P had eerder aan de medicijnen moeten gaan maar als het me toen gelukt was reed ik nu onverzekerd rond.. al het gedoe erbij is achteraf maar beter geweest.. heb het nu toch :D
Facking lijp
tsja eerste keer rijbewijs halen = nooit meer rijbewijs halen imo, inzichtloos en of gewoon motorisch (hihi) gestoord = lekker met de trein of een snel taxi bestellen.

voorbeeld nemen aan midden oosten(SA) geen vrouwen achter het stuur

alle vracht per vliegtuig of trein

Alle trage autos met de koeien in de wei

lekker veel ruimte voor mij

overigens wel graag allemaal bijdragen aan onderhoud van de wegen

en mensen net hun rijbewijs hebben verplicht een week cursus geven met race instructeur om ”verantwoordelijk” hard te rijden zodat mijn toekomstige kinderen of ikzelf als bejaarde als ik terug ga naar mijn jeugd, veilig op straat kan spelen
@mcf1: Droom lekker verder descriminerende vriend. Je weet dat de meeste ongelukken door mannen worden veroorzaakt (macho gedrag) en niet door vrouwen met een gebrekkig rijinzicht ?
@mcf1: Droom lekker verder discriminerende vriend. Je weet dat de meeste ongelukken door mannen worden veroorzaakt (macho gedrag) en niet door vrouwen met een gebrekkig rijinzicht ?
@mcf1: Er is niet zoiets als verantwoordelijk hard rijden. Als je hard rijd, betekent het al dat je boven de verantwoordelijke snelheid rijd, anders is het niet hard rijden. Waarom is 120 op een snelweg wel verantwoordelijk? Omdat het daar kan. 120 in een woonwijk is weer volslagen krankzinnig. Het gaat om de omgeving en als je hard rijd, ben je al per definitie onverantwoordelijk bezig. Het lijkt er dus ook op dat jij eigenlijk degene bent die inzichtloos is, of niet soms?
Autoblog what happened to Detroit? Zelfs niks in Brussel te zoeken? Waar gaat dit heen?
Tijdje geen autoblog gelezen? http://www.autoblog.nl/archive/tag/detroit-2012
@sir_smokalot: Maar over Brussel hebben jullie toch amper iets geschreven (buiten greenpeace :D )
Er stond dan ook niet erg veel boeiends daar, of wel soms?
@NielsGP: Greenpeace was ook het enige nieuws.
@robbie: Maar vorig jaar was het het ‘kleine’ salon met bedrijfsvoertuigen en dan was je fotoslaaf er, nu staan er wel degelijk deftige auto’s en je spreekt enkel over groentjes ;)!
Team heico 1 en 2 in een SLS? Is dat dan ook die Heico die zich specialiseert in Volvo tuning? Zeker niet veel volvo’s meer om mee te racen? Of het is die s60 btcc en de c30 bio-ethanol…
en dat met sls. Als ik filmpjes zie van de sls zijn nooit de snelste. dit doet mij weer goed als Mercedes fan.
@gerjan: Mij ook;)
man, man wat heeft die gast ondertussen en cv opgebouwd. je hoort hem niet vaak, je ziet hem niet vaak maar presteren doet ie! prachtig
Jeroen is weer goed bezig geweest! Hulde!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).