Jerry Seinfeld komt met een nieuwe autoshow?

Auteur: , 21 Reacties

Komiek Jerry Seinfeld schijnt bezig te zijn met een nieuw TV-dingetje waarin auto's centraal staan. Dat hij een hardnekkige auto-obsessie heeft -met name voor Porsche- is geen geheim, en dat wil hij nu dus omzetten in een jolig autoprogramma om te lachen.

Als we The Daily mogen geloven zal de show ‘Cars and Comics’ gaan heten en wordt het geheel door Seinfeld zelf opgezet. En er zijn meteen al een aantal grote namen die aan de show worden gelinkt. Onder meer Alec Baldwin (grappig), Ricky Gervais (nog grappiger) en Larry David (wie? oh, die van de Seinfeld-aftiteling) worden genoemd als mede-presentatoren. Ze zouden voornamelijk oude auto’s uit hun verleden rijden terwijl er onderweg grappen worden gemaakt. De enige naam die eigenlijk ontbreekt is Jerry’s maat Jay Leno, waarmee hij onlangs nog in reclame voor Acura (Honda) speelde.

Op Twitter heeft Seinfled de afgelopen weken al een aantal hints losgelaten, en postte onder meer deze foto waarin hij met Larry David bij een ’53 Volkswagen Kever staat.

Jerry & Larry

Sinds de sitcom Seinfeld, waar hij al vaak het nodige autogeweld in wist te proppen, heeft hij echter weinig succes meer gehad in de TV-wereld, en het is ook nog maar de vraag of ‘Cars and Comics’ bij een grote Amerikaanse omroep als NBC wordt geparkeerd. Bronnen melden dat het meer iets is voor kabel-TV of dat het, zoals Leno’s autodingetje, direct op internet wordt uitgezonden.

Hamvraag: zou jij een Amerikaanse autoshow met Jerry Seinfeld en een scala aan komieken en klassiekers op leeftijd willen kijken?21 reacties

w115 via Android app
Topgear usa moet wel heel beroerd zijn wil dit een succes worden
@W115:

Wat ze doen is anders wel cool, hoe ze het doen een stuk minder.
Ik kan z’n kop niet zo goed zien en grappige Amerikanen moet ik nog tegenkomen. Ik betwijfel of deze show aan mij besteed zal zijn maar ben wel benieuwd om er ten minste 1 aflevering van te kijken.
@Hupke: tja wat is humor. Ik vond de Soprano’s erg grappig, maar dat is wellicht mijn soort van humor.
‘nieuwe autoshow van Jerry’ heeft hij eerder eentje gemaakt? Ben wel benieuwd eigenlijk, en hoeveel Porsches had hij ook al weer?
Jerry Seinfeld! de man die grappig probeert te zijn maar het eigenlijk niet is!!!
@fiestafeest: grappiger dan jij is hij sowieso.
@nitroman: jij, jij, jij
@fiestafeest: amen! Ik heb nooit begrepen waarom “Seinfeld” in de categorie comedy werd ingedeeld, terwijl het toch een soap was of misschien zelfs een drama.
Boooring dude…en dan bedoel ik nog niet eens z’n uiterlijk ! :(
Topgear UK is inmiddels al slecht, en Amerikaanse humor is ook crap.
Ben benieuwd! En zou fijn zijn als het in Nederland ook word uitgezonden !
Schaamt u als je Larry David niet kent. Heeft al jaren op HBO de hilarische sitcom “Curb your Enthusiasm”. Youtube dat maar eens.
@d15b2: heel nederland kijkt ook elke dag naar hbo ja
Jay Leno heeft al wel bewezen dat hij een goed autoprogramma neer kan zetten. Niemand kan ook meer twijfelen of hij verstand heeft van hoe auto’s gemaakt worden.
Ik hoop dat ze het van de grond krijgen. Ik wil geen 2e TopGear, wel nog een fantastisch auto-programma. Aan de andere kant zou een beetje concurrentie voor TopGear geen kwaad kunnen.
@JanJansen: “Leno’s autodingetje” is inderdaad een grove onderwaardering, Jay Leno’s Garage is juist supercool, door een fan voor fans :)

En zelfs de objectiviteit is soms beter dan bij de geijkte internet “pro’s” …
Ik kijk tegenwoordig liefst naar de YouTube channel drive. Nuff said.
@AutomotiveDesigner:
Ik ook, maar dan met name voor de rijverslagen van Chris Harris. Hij heeft de zeldzame combinatie van rij-skills, gevoel voor drama en kennis van auto’s. Daarnaast is Wes Siler al jaren een goede motorverslaggever.
http://www.youtube.com/user/drive
Die Leo Parente, mijn god wat een saaie verslagen van deze bejaarde met ADHD. Dat terwijl hij zulke briljante auto’s mag rijden. In het laatste filmpje zegt hij dat hij gaat vertellen wat het inhoudt om een F3(!) auto te rijden. Lijkt me een fantastisch uitgangspunt om een once-in-a-lifetime ervaring te delen. Maar vervolgens alleen maar holle onsamenhangende frasen en incompetentie.
@JanJansen: Klopt bij Drive vind ik voornamelijk de verslagen van Matt Farah (Tuned) en natuurlijk Chris Harris het leukst helaas nu tijdelijk alleen Chris
@JanJansen: Leo Parente is echt héél vermoeiend om aan te horen. Hij mag van mij wat rustiger aan doen en wellicht oude klassieke maffiosi-sleeën reviewen zoals Don Corleone dat zou doen. Chris Harris heeft een god given’ talent dat niet te evenaren is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).