Jongen wordt omver gereden op snelweg

Auteur: , 35 Reacties

Only in Russia, maar ouch. Maar misschien is het ook niet heel handig om midden op de snelweg te stoppen en uit je auto te stappen?

Joost mag weten waarom er twee auto’s (ogenschijnlijk zonder schade) stilstaan op de middelste baan van een driebaans snelweg in Rusland. Feit is dat er een aantal mensen niet meer in staat is om de boel te ontwijken. Resultaat: terwijl één iemand (de vader?) in de kofferbak springt van de achterste auto om een achterop crashende auto te ontkomen wordt een jongen die naast de auto staat en afgeleid is door de eerste crash aangereden door iemand die het geheel tracht te ontwijken. De jongen kwam er vanaf met twee gebroken benen en dat mag een wonder heten gezien de klap die je hier ziet. Heftige beelden, u bent gewaarschuwd.35 reacties

Ooh crap die gaat hoofdpijn krijgen. :)
Lijkt wel of dat filmpje een frame mist, zo kneppelhard in een mum van een seconde vliegt die jongen ondersteboven in de lucht..
Dit filmpje doet me sterk denken aan zo’n ander nep filmpje.
http://www.youtube.com/watch?v=47p59c-euuU
@kaasboerin: Ja vrouw, dat gebeurt er nou als een auto met 100~ km/u op je knalt.. Niets neps aan. De kinetische energie is enorm.
@stihl: Dat was misschien 50km/h, 100km/h overleeft niemand.
kaasboerin via iPhone app
@stihl: Heer, ik zeg nergens dat het nep is hoor. Kijk wel lekker uit.
Goeiemorgen zeg, he! Zoals Bobby Farell zong in Rasputin: Oh, those Russians…
Goed dat ie het kan navertellen, maar ik vraag me wel af wat de nieuwswaarde hiervan is. Meeste autoblog bezoekers zitten hier niet op te wachten denk ik. Er zijn andere sites voor al die ‘only in Russia filmpjes’.
via Android app
@B100: dumpert bijvoorbeeld? :)
@B100: je ziet op ab vaker van dit soort sensatie filmpjes staan, kan best
WTF!!
Enter deed zich voor als ‘plaats reactie’ knop -_-

edit: WTF!!
Leek net een pop hoe die heen en weer vloog!
Eigen schuld?
@ThomasBol: Lijkt me wel. Hij staat namelijk stil midden op een snelweg… ;)
Pfff..die had “geluk” dat ie werd aangereden door een moderne auto.. Ik moet er niet aan denken, wat een klap!
Deze knaap had volgens mij alleen een gebroken been meen ik me te herinneren.
2 dus.. Eerst lezen, dan schrijven.
over een snelweg lopen, die hebben zeker teveel vodka gedronken
Gaat Keigoed Hier!

Wonder boven Wonder..
Kan een pech situatie zijn geweest natuurlijk. Daarom hebben we hier matrixborden. Hoewel als mijn auto er midden op de snelweg mee ophoudt zal ik hem met zijn laatste krachten naar de vluchtstrook sturen. Als moet het op de startmotor. Een paar jaar geleden pech gehad en dan merk je met hoeveel geweld het verkeer langs je heen raast. Alleen de luchtverplaatsing van de vrachtwagens al.
@midasracer: of…ff je kinderen aan boord laten…OP ZN MINST !
Detail, maar is een zelfs een vierbaans snelweg
Dit hoeft niet op Autoblog heren… nergens voor nodig!! Maar goed, wie ben ik!
@baap: Het is niet alsof er daardoor anders nieuws niet op de site komt… Als het kopje je niet trekt klik je er toch ook niet op ?

Vind het zelf toch altijd knap dat er bij dit soort dingen altijd wel iemand in de buurt is die zijn gewone alledaagse rit naar het werk op film vastlegt :P
Dit filmpje klopt niet, zet m stil op het moment van raken, en daarna verder, jongens staat ineens op de kop
@timtussengas: helaas wel…je bènt een lappenpop, kijk maar eens naar een stierenvechter die op de horens wordt genomen.
Oei, dat is een flinke tik!
Ik maak toch liever zo’n salto van de duikplank het zwembad in.
@VeniVidiVici: Ik geef deze dan ook een 8 voor de uitvoering. Een 4 voor de landing.
Maar inderdaad liever een bak met water onder me dan.
Wie iemand wat voor auto dat is op dat eerste plaatje links boven? Ik dacht misschien een Ford Contour, maar die ziet er een klein beetje anders uit.
Haha.. lol
Damn, wil dit soort dingen eigenlijk niet zien maar uiteindelijk kijk je er toch naar.
Je bent echt een domme lul om op rijbaan #3 te stoppen, uit de auto te stappen en w/e te gaan doen. Dan vraag je erom om zo aangereden te worden.
Ik blijf me erover verbazen dat men in een maatschappij die toch aardig met de onze vergelijkbaar is zulke vreemde afwegingen maakt. Welke debiel gaat er daar stoppen en ontspannen de kofferklep opendoen? Pech of niet, ze stonden daar met de klep open. Lijkt me stug dat beide auto’s niet kunnen rijden, daarnaast hadden ze zelf in de berm moeten staan.

Hetzelfde geldt voor die filmpjes van Lada’s die spontaan linksaf slaan op een 6 baansweg. Is dit alcohol of domweg mentaliteit?
“One day i’ll flyyyyy awaaaaay!”
Zo dan… dat was wel even een pijn in de buik momentje! sjeessss man.. maarre die gozer achter de bumpert wordt die ook even gekraakt door die vitara-achtige? lijkt er wel op!
Probeerde op youtube volledige versie te vinden, maar kwam er eentje tegen. 100km/u vs 100km/h tegemoetkomend verkeer! Dat maakt een rotklap! Gewoon op slag dood lijkt me. Tenzij je een vrachtwagen rijdt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).