Jos Verstappen in de cel voor mishandeling vriendin

Auteur: , 100 Reacties

Vers van de RTL Boulevard-roddelpers. Jos Verstappen zit sinds vanmorgen in de gevangenis. Daar zou hij in zijn gegooid wegens een meningsverschil met zijn ex-vriendin. Nou ja, meningsverschil, hij zou op haar zijn ingereden met een auto en weer eens last van losse handjes hebben gehad..

Zat Jos nou maar in de Dakar-rally truckertje te spelen, dan zou hij nu niet stevig het zeepje hoeven vast te houden. Maar helaas voor zijn (voormalige?) wederhelft ging Jos volledig door het lint. Althans, als de verhalen kloppen. De vriendin -die anoniem wil blijven en inmiddels is ondergedoken- liep bij de dollemansactie van Verstappen diverse schaafwonden en kneuzingen op.

Overigens is dit niet de eerste keer dat hij vrouwvolk lastig valt. In 2009 werd de voormalige F1-coureur veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van drie maanden plus 1.650 euro boete wegens het belagen van zijn toenmalige vrouw. En eind november vorig jaar kwam er een gerucht naar buiten rollen dat hij zijn vriendin (24) in een hotelkamer had gemept. Jos Verstappen ontkende overigens.

Zwaaien we even met z’n allen naar de racecarrière van Jos The Boss?

UPDATE 06-01-2012: Het voorarrest van Jos Verstappen is vandaag met twee weken verlengd. Ingewijden melden dat de coureur poging tot doodslag ten laste wordt gelegd. Oei.100 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Vandaar dat ie zo graag naar Zuid-Amerika wilde. Ik wil geen mensen beoordelen op geruchten en mediaverhalen, maar erg best komt ie niet naar voren.
Jos the Klos.
@E34M5Touring: Jos Verstoppen. Zou hij daar ook ‘snel’ in zijn? :D
@euro95: Moeilijk verstoppen voor je celmate in een 4 by 4 room. Don’t drop the soap Jos.
@E34M5Touring: Dit is Amerika niet.
@euro95: haha
@euro95: haha, die is leuk: Jos Verstoppen.
Volgens mij heeft Jos dat wel al een keer geprobeerd door in de 1ste bocht na de pit stop (met koude banden dus) direct de grindbak op te zoeken.
Zielig mannetje dan zeg.
@norge: Idd, net als in zun raceperiode weet hij weer niet datgene te raken dat hij voor ogen had. Zag hij haar maar als grindbak…
* Anoniem wil vlijven

Geen schade aan de auto?
Wat een vent zeg, pff…….
Daar hoort hij ook thuis
Das verveelnd
Is hij mentaal echt zo zwak dat hij op zijn vriendin moet kloppen om zijn zin te krijgen?
Wat is lozer is me dat zeg!

Deze geruchten zijn dan misschien nog niet bevestigd, hij heeft zijn verleden niet bepaald mee…
Gefrustreerd dat schumacher een betere auto had.
Terecht!, had ze maar niet in de grindbak moeten gaan staan.
Dan ben je ECHT mislukt hoor als je ook in het privé leven regelmatig uit de bocht vliegt! Jos zet je trotsheid opzij en ga een zelfbeheersingcursus volgen!
@VeniVidiVici: Schiet hij niets mee op. Hetzelfde als met een wolf. Eenmaal bloed geproefd kun je hem beter afschieten!
@euro95: Haha ja dat is waar :) Jos gedraagt zich alleen als een wolf in schaapskleren.
Echt een stoere vent die Jos Verstappen.. Not! Hoe triest ben je om je eigen vrouw of sowieso een vrouw te slaan. Bovendien die vent is gemaakt voor de cel. Elke keer opnieuw een media bericht wie die nu weer heeft geramd. Bovendien versta je die vent voor de flikkáh niet. Alsof die allemaal grind in zijn bakkes heeft. Opsluiten die lul en sleutel weggooien!
Wanneer komt er echt autonieuws?
@marokkaanseheld: helaas, daarvoor ben je hier op de verkeerde weblog
@betonstaal: Het heet, Autoblog.. Geen Webblog..

Pff, pubers. -_-
@marokkaanseheld: Zal ik je eens wat nieuws vertellen; blog is een afkorting van weblog. Webblog bestaat niet…

Pff, net z’n tweede decennium in en gelijk een oude lul… -_- Hehe
@marokkaanseheld: Na dit artikel ;)
@marokkaanseheld: na de reclame
@Benjamin1: lol
Niet de eerste keer van die losse handjes.
Destijds als F1 coureur bij Benetton, sloeg de heer Verstappen een tiener jongen tegen de vlakte na een verloren indoor Kart race.
Wij kwamen daar een uurtje nadien aan en er lag nog een heuse plas bloed op het asfalt.
Daarnaast ben ik hem al eens in Limburg in het normale verkeer tegen gekomen, rijdende in zijn BMW M3 E46 cabrio. Erg aggressief.
Gefrustreerde man. Jammer. Hij had zo ver kunnen komen met zijn talent.
@grimi: En het trieste is dat je over een incident spreekt van nog geen half jaar geleden. Over die plas bloed dan..
@grimi: Ja hij had met zijn talent zeker ver kunnen komen… Als bokser dan! :)
@grimi:

Dacht dat hij prive alleen audi rijd
baap via Android app
@towi1989: Hij rijdt ook een Bokster!! ;)
Medelijden met Jos, door z’n pa op jonge leeftijd in de kartwereld geslagen, de enige manier waarop hij heeft leren communiceren in relaties.
@betonstaal: +1, Dit is nu een goede grap! :)
@euro95: he, ik word hier voor betaald – dus net als met koefnoen en draadstaal, zijn na 1 aflevering de grapjes wel op.
Ze zal het wel verdiend hebben.
@Dev: dan rijd je nog steeds niet met een auto op haar in
@Dev: Zelfs als -mislukt- grapje kun je er iets beters van maken. Creativiteit is tegenwoordig ver te zoeken. Je weet wel? Zoiets als: ‘Het was blijkbaar geen voorbedachte raden, anders had Jos wel een bull-bar’.
@euro95: valt nog mee dat hij haar niet op de motorkap heeft vastgebonden
@betonstaal: en dan als stormram gebruiken, zo mooi voorop je vrachtwagen net als die piratenschepen van vroeger.
@betonstaal: hehe, echt he! Dat is pas spierballen-taal :) Lekker voor hem dat hij 2 weken langer in de bak moet spenderen!
Game over! Altijd al een eikel g echt z domme limburgse eikel
@hakenhaai: Limburg staat compleet buiten de kwestie. Ben je dan zóóóóóóóóó hersenloos dat je er weer provincies bij moet betrekken?
@hakenhaai: dus iedereen uit limburg heeft een pet op, en groeid in de boom??
@sportquattro: Klopt! En schrijven ook “groeid” in plaats van “groeit”…….
@bowie: LOL, letterlijk.. Ik lach even gevouwen op m’n bureau stoel :)
@bowie: euh… oeps??? :oops:
volgens mij wou ik weer eens te snel.
@sportquattro: ‘wilde’ te snel
@hakenhaai: pleonasme
Daaag Jos!
@Dev En al die andere hadden het zeker ook verdient? Wat een pussy
Sarcasme is moeilijk te lezen op internet, maar ff stapje terug jongens, dit was wel heel duidelijk.
@Dev: Natuurlijk, geef jezelf nog maar een plek in dit topic. Wat was sarcastisch dan aan jou opmerking? Je kunt ook gewoon toegeven dat het een misplaatste grap was..
Zal ook wel een vreslijk tyfuswijf zijn geweest…komop, zelfs een grindbakman verliest wel eens z’n emoties bij het aanzien van een hoopje hoerige treurnis….denk dat het ook allemaal wel meevalt. Maar goed, de meesten van jullie hebben een mening klaar, terwijl jullie nog nooit een berin hebben meegemaakt.
@Megakix: Het punt is dus, dat hij altijd zijn emoties verliest. Bovendien weet je niet of het om een berin gaat of niet. Als dit een eenmalig iets zou zijn, oké. En zelfs dan zou ik het nog niet oké vinden.. Hoe ver kun je gaan om -als racer zijnde- iemand voor zijn flikker te rijden. En als dat niet genoeg is besluit je om je handjes eraan vuil te maken? Of dit nu een vrouw, hoer of berin is staat gewoon buiten de kwestie. Jos verstappen is gewoon een agressieve randdebiel. En jij wil mensen gaan veroordelen omdat zij dit gedrag afkeuren en hierdoor hun mening klaar hebben?
@euro95: iets moet hiervoor een reden zijn geweest…en ik zoek ff de climax hierin op. My point is, nooit zomaar op die vuige aangiftes van vrouwen afgaan. Er zijn al meerdere mannen opgepakt voor het feit dat er een vrouwelijk schreeuwhok ze te kakken zet op een bureau. 2 zijden, waarvan ééntje blijkbaar op een gegeven moment gaat ‘zwaaien met zn knokkels’. Maar er zijn grenzen aan het ‘opnaaien’ van een vent…dont speak me about it.
@Megakix: Ik begrijp je punt. Ook zelf heb ik hier meerdere negatieve ervaringen in gehad. Ik wilde je alleen graag meenemen naar mijn andere visie op jouw punt ;)
@Megakix: Het is de 3e keer. Dus of ons Joske is onbetwist kampioen fout wijven uitzoeken, of veel waarschijnlijker, ons Joske kan zich niet beheersen bij ruzie met z’n meisje.

Mijn geld staat op optie #2.
@Megakix: ja kan! Maar.. Je kan ze in bedwang houden! ligt er dan wel aan of je zelf qua emoties sterk bent! Waarschijnlijk zullen er wel van die standaard vermoedens zijn zoal: moeilijke jeugd gehad, veel gepest vroeger, werd minderwaardig gemaakt etc. Maar je/(we) weet(en) het niet! En je weet ook niet ofdat zijn tyfuswijf (zoals jij dat zo zegt) daar iets aangedaan zou kunnen hebben! Voor hetzelfde geldt was zijn eten niet warmgenoeg en is hij doorgedraaid!? Maar iets is goed fout bij die kl&&tz*k! 1x losse handjes, fout!.. meerdere keren? opsluiten! Naar mijn mening geheel terecht! (dit is niet zozeer een reactie op jouw reactie maar het ging mij even om het idee dat je niet meteen zijn vrouw/vriendin de schuld moet geven over iets waar we niks van weten) M.V.G lamborgfan
Daaaag Jos!
Wat een kneus…
En hoe staat het met de auto ?
Teken van onmacht (evenals slaan) ….kan haar zeker verbaal niet aan….
@bowie: Onmacht? Niet verbaal aankunnen? Heb jij sowieso dit artikel wel gelezen?
[
‘.. hij zou op haar zijn ingereden met een auto en weer eens last van losse handjes hebben gehad, aldus Kwalbert V.’
[
Waarneer zou er dan een gesprek moeten hebben plaatsgevonden? Je weet wel, waarin zou blijken dat Jos Verstappen het verbaal niet aan zou kunnen?
@euro95: Zeker het artikel wel gelezen……alleen wat ik schrijf heeft meer met het slaan “in de algemene zin” te maken…..
trieste driftkikker, ga maar fijn brommen, rijden kan hij toch niet.
Hopelijk laat hij zijn zeepje vallen
Gezien zijn autokeuze had Jeremy Clarkson toch gelijk dan. Eikels rijden tegenwoordig Audi.
Op haar ingereden ? Nee hoor rechter ik ben namelijk niet zo flink in autorijden.Als bewijs heb ik een paar oude zandbak opnames meegenomen……
met welke auto zou die dat gedaan hebbe??
ze Audi RS4 of RS6??
zielig hoor als je zo bent. zal hem duur komen te staan
Eerlijk is eerlijk, als ’t er echt op aan komt kan hij wel behoorlijk aan z’n stuurtje draaien. Alleen jammer dat hij op ongeveer alle andere vlakken SUCKT!

Kl**t van ne vent!!!
http://i42.tinypic.com/dndh1h.jpg
Heb de auto in kwestie nog gespot een tijdje geleden haha.
van de grindbak naar de bak
@rcionos: hij gaat er op dat vlak wel op vooruit. Hij heeft nu altijd vaste grond onder zijn voeten.
Word hij vast aggresief van omdat hij grind wil..
*facepalm* no. 413486134
Z’n vriendin zal wel blij zijn dat hij niet zijn vrachtwagenrijbewijs heeft gehaald!

Maarre… tijd voor een cursus anger management Jos!
Heb hem nooit echt gemogen.
Hij heeft altijd commentaar op andere coureurs.
En hij weet altijd hoe het beter moed.
Dom van hem dat hij zo zijn carrière verkloot.
@ascari15: moed met een t (moet) Oeps
Achja daar hebben ze in ieder geval geen grindbak.. Lql
heeft ie nou echt “law” op z’n nummerplaat staan?
Rijbewijzen en racelicenties inleveren dan maar??
Zijn er mensen die de film P2 hebben gezien. De gestoorde beveiliger die een man vastbindt in een bureaustoel en dan in zijn auto hem keer op keer tegen de muur rijdt :P dat zou de straf voor Verstappen moeten zijn dan zou het wel voelen :P
Zijn er mensen die de film P2 hebben gezien. De gestoorde beveiliger die een man vastbindt in een bureaustoel en dan in zijn auto hem keer op keer tegen de muur rijdt :P dat zou de straf voor Verstappen moeten zijn dan zou het wel voelen :P
baap via Android app
Joske, Joske, Joske!! Wat ben je ook een idioot!! Let es op je gedrag man pannekoek!!! En dan ook nog met een AUTO op een/je vrouw inrijden??!! Je verkloot het voor zowel je vrienden, familie en de race-fans die je (nog) had!! Hoop dat ze je wegstoppen voor minimaal 5 jaar en ga dan maar es een cursusje “anger management” volgen!! Rust zacht in de bak sukkel!!
@baap: Het woord Pannenkoek prachtig :P ontzettend populair geworden na het incident met van Basten.
Ach, en iedereen lekker afbranden.

Vind Jos een prima kerel, niet zo lang geleden wat gedronken. Als over een paar jaar Max presteert staat iedereen weer te zwaaien met een vlaggetje.
pursuit; lekkere vrienden heb jij…..no brainer.

Jos kan niet rijden (anderen zijn veul beter), Jos kan zn handjes niet thuishouden, Jos is echt de grootste sukkel die er is. Hij faalt echt met alles.
-edit: over de schreef-
Keith Bakker zoekt nog een celmaat.
@bobb: Hahaha.
@bobb: Joran ook 8)
Onze Zjos “losse handjes” Verstappen wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Roermond.
“Daar zou hij in zijn geflikkerd wegens een meningsverschil met zijn ex-vriendin. Nou ja, meningsverschil, hij zou op haar zijn ingereden met een auto en weer eens last van losse handjes hebben gehad, aldus Kwalbert V.”

Hij zal dus een meningsverschil gehad hebben. De rest verzint Kwallie er bij.
@rotarypowah: Het roddeltje bleek waar te zijn. De politie heeft het aanrijdincident al bevestigd.
Frusti Josti
Ik had de update ook net gelezen. Op de Telegraaf stond dit relaas van zijn vriendin:

“..nadat hij volgens de politie zijn ex-vriendin opzettelijk zou hebben aangereden in Roermond. De vrouw liep kneuzingen en schrammen op. Zijn ex-vriendin onthulde dat Jos na het incident huilend zijn spijt heeft betuigd en haar gesmeekt hebben om niet de politie in te schakelen. “Om hem te kalmeren, heb ik dat toegezegd. Maar eenmaal veilig binnen heb ik onmiddellijk 112 gebeld. Ik heb heel veel geluk gehad” liet de Roermondse vrouw in De Limburger weten..”

Krokodillen tranen..
@Freewarefreak: Ik vind het trouwens enorm getuigen van mentale zwakte dat je je gram moet halen bij je ex. Hoezeer laat je jezelf dan kennen? Agressief doen, smeken, bedreigen, net ALLE dingen waarmee een vrouw jou classificeerd als geen echte man. Als je al iets zou willen doen om haar terug te krijgen dan vallen al deze zaken daar zeker niet onder.

Slechte zaak Jos.
Het voorarrest van deze talentloze str0ntzak is verlengd. En terecht, domheid wordt hoe dan ook bestraft!

Tja, want als hij echt goed was zat hij in de Formule 1. Of reed hij ergens in Zuid Amerika rond in een grote grindbak. Maar nee, te dom.
@gearhead: Ja, wat een straf! Twee weekjes langer verblijven in de nederlandse luxe-hokjes wat wij een cel noemen. Vroegáh werd je in een hokkie van 2 bij 2 gegooit en kreeg je een possie kk klappies…
Wat een klootzak is t ook…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).