Journalist crasht Camaro ZL1, schaamt zich niet

Auteur: , 21 Reacties

Waar gehakt wordt vallen spaanders en waar auto's getest worden sneuvelt wel eens iets. Je kan dan proberen om zo'n incidentje onder het tapijt te schuiven, maar in de tijd waar we momenteel in leven kan je toch niks meer 'geheim' houden. Je kan er dus maar beter om lachen en met de billen bloot gaan.

En dat is precies wat de Amerikaanse autojournalist Aaron Gold heeft gedaan. Toen hij op de Virginia International Raceway de gloednieuwe Chevrolet Camaro ZL1 (587 pk) aan de tand mocht voelen maakte hij een klein uitstapje.

Hij was gelukkig wel zo sportief om een foto van de geschonden Camaro op zijn Facebook pagina te zetten met de opmerking Whoops.

Hij loopt niet weg voor zijn foutje en is er lekker open over. Op Facebook plaats hij onder andere nog de volgende opmerkingen:

My new favorite song: ”Blame It On the Rain”

Driver was me, I am fine, thank you. GM guys said the damage is cosmetic, but maybe they are trying to make me feel better…

En alsof dat nog niet genoeg was heeft Aaron ook nog een compleet artikel over zijn crash geschreven waarin hij ons deelgenoot maakt van zijn belevenissen met de ZL1 op het circuit en de crash die volgde. Toch leuk om ons op zo’n manier deelgenoot te maken. (via: jalopnik.com)

Als je wil weten wat een professionele coureur kan met een Camaro ZL1 op Virginia International Raceway’s “Grand Course” dan wil ik je aanraden om onderstaande video te bekijken.

Chevrolet Camaro ZL1 @ VIR

PS Een grote foto van kapotte Camaro kan je HIER vinden.21 reacties

Fail :P
Dat rondje moet nog wel sneller kunnen, veel glijden. Sowieso in erbarmelijke staat dat circuit.
@Larick: Veel glijden? het enige wat ik zie is zo nu en dan een tikkie onderstuur en soms een beetje gripsverlies van de achterbanden.. Dus nee dat kan niet veel sneller!
als je totaal geen interesse hebt in de MPH kan je ook dat autojunk.nl filmpje kijken ..
hahaha! Fail inderdaad, maarja kan gebeuren :P
Wat een lul zeg.
bumper draf snokke en doorrijde!
Wacht even, ik heb net dus gekeken naar een filmpje waarin hij hem gewoon netjes op de baan houdt, zat steeds te wachten totdat hij de fout in ging wat zo gesuggeerd wordt… Maar verder ligt hij dr strak in.
@The360box: beter lezen, want dat wordt nergens gesuggereerd! Er staat heel duidelijk:

Als je wil weten wat een professionele coureur kan met een Camaro ZL1 op Virginia International Raceway’s “Grand Course” dan wil ik je aanraden om onderstaande video te bekijken.


wat een supervet circuit! mooie chicanes waar je lekker over de kirbs kan knallen en grote hoogteverschillen! heb echt met plezier naar de ronde gekeken.
OT: kan gebeuren, zeker met een 580pk sterke camaro. hopen voor hem dat GM niet zo moeilijk doet.
Niets om je voor te schamen, is een teken dat je lekker op de limiet rijdt! En er dus ook weleens over kunt gaan, alsof Senna nooit crashte…
Heeft er iemand van Autoblog weleens schade gereden :P
Ben altijd al benieuwd geweest hoe dat afgehandeld wordt, autojourno’s die auto’s van fabrikanten in de prak rijden. Het is immers wel reclame maken voor de auto en de fabrikant. Op dit geval na dan.
Ik zou me ook niet schamen. Ik zou me ervan bewust zijn dat ik een goede daad had verricht.
Wel echt een vette auto die camaro!
Tja als je een wagen vernielt kan je er maar net zo goed voor uitkomen, het is niet dat hij zich ermee interessant wil maken.
een camaro op dieet zal de conclusie er wel weze . bumbertje en intercooler reparatie ?
Kan gebeuren, beter om het in het verhaal te verwerken.
Professional driver. Closed course. Do not attempt.
onehp via Android app
Mooi circuit, veel gecombineerde bochten en helemaal niet vlak met blinde heuveltjes etc., zou ik zeker wat rondjes draaien willen draaien…. Maar dan liever in iets (veel) lichter!
Autojournalisten en autorijden..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).