Kansloos: app geeft je suffe auto een dikke V8-brom

Auteur: , 58 Reacties

The little engine that couldn't..

Rij je een stomvervelend hok met een doodsaai geluid, maar wil je jezelf toch dolgraag trakteren op een gorgelend, brommend, supervetcooltof racy geluid? There’s an app for that.

Sommige mensen kunnen zich er niet bij neerleggen dat hun auto klinkt als dertien in een dozijn. Ze willen beleving in hun auto, in de vorm van een lekker geluid. Soms vervult de fabrikant deze wens zelf, zoals BMW met de nieuwe M5, maar dan rij je tenminste ook echt een auto met V8 en bijbehorende hoge prestaties. Rij je echter Prius, dan moet je voor drastische maatregelen gaan.

De app heet XLR8 (oftewel ‘accelerate’ danwel ‘exhilirate’), kost 99 cent, en is beschikbaar voor zowel iPhone als Android. De geluidjes die nu verkrijgbaar zijn, zijn van een Chevrolet Camaro V8, Lamborghini Gallardo (ook met je mond te maken), Ferrari 458 Italia, een NASCAR-pruttelblokje en een Ford GT40. In onderstaande video’s wordt een en ander uitgelegd.

Eerlijk zeggen: zou je dit in je Nissan Sunny willen hebben? Het klinkt wel echt racy.. (via Carscoop)

58 reacties

Triest en kansloos koop dan een dikke Amerikaan doe de ramen open en geniet zal ik maar zeggen.
@agera: dus jij vergelijkt deze app van nog geen euro met een dikke Amerkaanse auto? Dan is die app wel heel goed geprijsd in vergelijking met de concurrentie. :-P
@heiligehandgranaat: Ow jij bekijkt het zo :P Ik bedoelde meer dat Amerikaanse auto’s over het algemeen een zalig geluid produceren en nog enigzins redelijk betaalbaar zijn. Een Ferrari of een Lamborhgini is natuurlijk ook fantastisch maar veel minder binnen handbereik en meer een droom :P
Triest… Heel erg triest… Meer valt er niet te zeggen
Ik wil een app die mijn Lambo het geluid geeft van een…Daf 55?
Kansloos ja voor $0.99 als het nou gratis zou zijn waarom niet. Laat de beste mensen ook eens genieten ondanks dat het pauper is maar dat hele systeem van BMW is net zo pauper en kansloos als dit hoor maar ‘omdat hij de prestaties’ heeft is het opeens ók?
@The360box: BMW heeft hiermee een een uitlaatgeluid in de cabine weten te creëren wat niet storend/vermoeiend is op lange afstanden. Itt pauper civics ed:) daar komt bij dat de BMW verder zo stil is, dat op die manier alleen het stukje sportieve karakter naar voren komt en niet het bandengeluid en windgeruis.
@dragspert: neee een Prius of zo maakt veel herrie?!
Er zou een verschil kunnen zijn in kwaliteit van je audio-installatie. Maar dat is nou niet echt lastig te verhelpen.
Dit kan ook alleen maaar als je en automaat hebt, anders raak je ook helemaal in war, di eschakelmomenten van dat ding zijn zo te zien niet gesynchroniseerd met de werkelijke (kan ook bijnna niet)
loll asjeblieft zeg
Vandaag gratis in de AppStore.
en al zou die gratis zijn hij kost 40 mb dat past echt niet op mijn mobiel
@rsvbf1: Hoezo? zelfs met het minste model 16GB kan je 40MB makkelijk kwijt..
Het is toch te gek!
gewoon een echte auto kopen, je doet toch echt iets fout als je in een prius zit en je verlangt naar het geluid van een dikke v8..
Als het kansloos is waarom wordt er dan toch een compleet item aan besteed? Komt de kwaliteit van de site niet ten goede zo.
Bmw doet het al zo wat zou er dan mis mee zijn?
Dat is wel mooi voor die elektrische auto´s :D
Maak er dan ook een rotatiemotor geluid bij.
(Ik weet dat er veel mensen zijn die er niet van houden, maar het geluid van een ouwe Cosmo of een RX7 kan ik niet weerstaan :) )
@cosmo110s: Rx7 stationair klinkt echt zo apart mooi! En volle toeren kwijl je al het speeksel in je mond eruit.
Leuk voor op de brommert…
hahaha, ik vind het wel humor, als je beetje tegen zelfspot kan is dit erg leuk
Lekkere NASCAR brul op me fiets!
@wantthegreen: Ja of iets voor die van smokalot..
Ik snap niet wat hier zo kansloos aan is? Toch super grappig om een keer te ouwehoeren! Ik begrijp heel goed, dat je hier standaard niet meer gaat rijden nee!
@martijnh: Idd, stel dit wordt een kleine 100.000 keer gedownload “voor de grap” á 99 cent.. ka-$hing!
@integraturbo: Voor Google ja. Wat houdt de ontwikkelaar er aan over?
@potver7: volgens mij iets van 70/80%, google vraagt er niet veel voor in vergelijking met apple, omdat apple daadwerkelijk de apps controleerd.
Wat nou, Kansloos? Ik wou dat ik erop was gekomen…
@Esprit_de_Flandre: Inderdaad, niks kansloos aan. Het is gewoon voor de lol.

In deze tijd dat je veel kan verdienen aan een app is mooi meegenomen.
Het werkt niet..
Haha heb ‘m even uitgeprobeerd op de Mustang! Jammer dat het bagger werkte maar het is een grappig idee dat verder uitgewerkt zou kunnen worden. Een groot succes wordt het gegarandeerd, denk aan de nu nog brommerjeugd, de doelgroep van Civic’jes met sportuitlaat. Zo houden de toekomstige Civic met sportuitlaat ventjes meteen een zakcentje over omdat ze geen sportuitlaat aan hoeven te schaffen.

Kortom een goed idee en totaal niet kansloos. Je bent (qua financieel inzicht) kansloos als je dit idee kansloos vindt want er valt een goed gevulde portemonnee uit te halen.
Kost 75 cent!
Hahaha, ik vind dit juist gruwelijk. Ik zou het zelf niet gebruiken maar ik vind dit toch wel echt om te gieren.. Net alsof je een knijper op een spaak van je fietswiel deed vroeger.. Hilarisch.
zo wil ik wel een 787b geluid in mijn brommobieltje :)
Ik vind het super! Mooi gemaakt en voor 99 cent denk ik dat het best een hit gaat worden.
Weetje hoe tering vet dit is! haha
Meh, liever een genuine V8 geluid uit een vintage big block Amerikaan.
Alhoewel toch wel een +1 voor de makers voor het idee :)
net zo zielig als 18″ velgen, donkere raampjes en spoilers.
@Hubert: nee gek! das vet..
haha dit is echt vet, beter ook voor android
uhmmm tja ik zal dan echt een V8 in mijn Sierra moeten bouwen om dit geluid te krijgen want een radio zit er niet in xD Maar wel leuk voor in een Civic of Prius.
Waarom nou weer kansloos? Is toch leuk om een keertje voor de grap te doen, natuurlijk gaat niemand dit iedere rit gebruiken. Gewoon een of twee keer voor de lol, en een keer met vrienden, kun je ff lachen. Nadenken voor je wat zegt en niet mee lopen met de rest.
Ik heb hem toch echt gedownload :p wel vet hoor!
Van degenen die dit kansloos noemen weet ik wel zeker dat ze 0 zakelijke ervaring hebben, werk het helemaal uit en je verdient bakken met geld neem dat maar van mij aan.
Doet me herinneren aan de Vroombox van een aantal jaartjes geleden en misschien nog steeds wel! De Vroombox is een voorbeeld van dit idee tot in de puntjes uitgewerkt, jullie mogen 3 maal raden hoe dik de portemonnee van de bedenker van de Vroombox tegenwoordig is.
@a6stang: Op zich waar, maar het zijn vooral Google en Apple die hieraan verdienen natuurlijk.
Nog een euro.
http://www.youtube.com/watch?v=iqpZrS9BwFE
@dotternetta: deze was beter, haalde het toerental uit de trilling op de spanning van de sigaretaansteker.
Dit is zo TRIEST!
Mooi apparaatje, voor in je Koekblikje I30 CW CRDI …. :-)
Dat ik deze app zojuist gekocht heb O.o’ Kost 80 cent.. Je hebt alleen maar de Camaro tot beschikking! De andere (en enige) 4 auto’s moet je kopen! Slechte app. Dom van mij xD
@porschegt2rs: De app crasht zelfs als ik in-game aankopen wil doen! En denken jullie dat het zal werken op de auto van mijn vader? Ik heb trouwens een iPod en geen iPhone en de app vroeg me ook nog om locatie voorzieningen in te schakelen enzo..
Aan diverse bovenstaande reacties te zien, zijn er al diverse mensen ingestonken.
Krijgt autoblog deel van de opbrengst?
Acoustic Innovation: e-sound by Audi

http://www.youtube.com/watch?v=HoEDLvQZg5I

De Audi ‘App’.
@mcdonald:

Zoo dat klinkt wel bruut moet ik zeggen. Netjes gedaan bij Audi :D
Ik heb hem gedownload. Ik. Vind het wel geinig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).