Kerstgrapje van Ford: Evos Conceptslee voor Santa

Auteur: , 7 Reacties

Om alvast in kerstsferen te geraken heeft Ford een nieuwe conceptcar-zonder-wielen gelanceerd. Bedoeld voor sneeuwachtige gebieden en geheel rendierloos. Rudolph en zijn vriendjes kunnen dus een enkeltje slachthuis krijgen. Immers, ook de kerstman dient in deze tijden op de kleintjes te letten.

Herkenbare styling? Klopt. Deze ludieke slee heeft veel kenmerken van de Evos concept, de gevleugelde conceptauto die het merk in Frankfurt uit de doeken deed.

Overigens is het Ford te doen om de carbon footprint van Santa onlaag te brengen. Ze hebben berekend dat de bebaarde cadeautjesstrooier per jaar 200.237.360 kilometer aflegt, waarmee hij persoonlijk de ijskappen van de buren laat smelten (ja, rendieren zijn gigantische milieuhaters). De Evos Conceptslee bespaart de Kerstman 214.670 ton aan CO2, want onder de kap ligt een 1.0-liter driecilinder EcoBoost-blok die natuurlijk vééél schoner is dan negen fucking rendieren. En met die kerstgedachte wenst Ford u groengezinde feestdagen.

De onthulling van de Evos Kerstslee (high-res) vindt plaats op de NAIAS (North-Arctic International Autoshow).7 reacties

TIL dat er een NAIAS bestaat.
Hebben ze tijd over bij ford ofzo? Dat ze maar zorgen dat de styling van de evos op de productiemodellen komt!
geniale marketing stunt, FORD rules
@ferrari94tr: In Amerika wel ja. ;) Allemaal mooie grote fords. Maar het enigste spannende dat je tegenwoordig van ford hebt is of te duur en of een pick-up.
hehe .. het zou zelfs nog béter zijn als ze deze inderdaad in productie namen.

zie het al voor me, hahaha .. een SLEE met een dikke V8 erin met 480BHP :P lolz

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).