Kia Cross GT laat het breed hangen

Auteur: , 10 Reacties

Kia duikt de markt in van semi-busjes en people movers! Er komt iets boven de Sorento, waarvan dit de eerste voorbode is.

Op de Autoshow van Chicago heeft Kia deze Cross GT klaargezet. Van binnen is het ‘slechts’ een vierzitter (check die zwevende stoeltjes, inderdaad, lekker concept) maar de buitenkant laat zien welke designrichting het merk op gaat met de grotere modellen in de line-up, waarvan het overigens nog maar de vraag is of ze ook in Europa verkocht gaan worden. Wat in ieder geval wél naar ons continent komt is deze SUV/Crossover in het B-segment, waar de verkoopactie zich afspeelt.

Kia noemt het een ‘Crossover Utility Vehicle’ en met zijn fors bemeten velgen, houtinleg in het interieur en stukken glas in het dak moet het laten zien wat we straks boven de Sorento kunnen verwachten. Verdere details over dit Koreaanse proefballonnetje moeten nog worden vrijgegeven, maar we hebben alvast een serie FOTO’S.10 reacties

Mooi ding hoor.
De Sorento is al te groot en duur voor ons land, dit zal dan ook alleen maar in de U.S.A. gaan aanslaan.
@bsxc2: Sorento te groot en duur? Het is een betaalbare auto die flink aan de maat is maar een X5, ML en een Q7 zijn groter en niet te betalen…. So whats your point?
Ford Flex ..
(sorry .. kon het niet laten) ..
Mooi gedaan
Hier had van mij ook “Range Rover Sport” opgeplakt mogen worden van mij.
Mooi ding, maar idd niet iets voor NL.
Wel mooi! Maar wanneer komt er nou eens een auto op de markt met net zo’n mooi interieur als deze? (en vele andere conceptauto’s)
Naiss!
Aha design ,
Hahaha!! Dat dak!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).