Kia Track’ster is echt heul agressief

Auteur: , 13 Reacties

De Kia Track'Ster Concept is een speeltje gebaseerd op de Kia Soul en probeert te laten zien dat een Soul ook héél sportief kan zijn.

Toegegeven: er zijn misschien betere auto’s om te laten zien dat je als merk ook een beetje sportief kan doen, maar de Soul wordt door de Kia marketingboys nu eenmaal aan een jong publiek toebedeeld. En jong publiek heeft natuurlijk het meeste zin om sportief te doen, zo is het ook! Of de marketingboys van Kia ook met de marketingboy in Nederland hebben gebeld over de naam van deze concept laat ik even in het midden.

De Track’ster is misschien niet een ieders kop thee maar het ziet er niet eens slecht uit. Sterker nog, laat Kia deze uitgebouwde, verlaagde, krachtige Soul die we hier zien maar gewoon op de markt brengen met dezelfde motorisering als het concept (250 pk). Wellicht zien we dan binnenkort wat meer van die Souls op de weg.

En geen grapjes over die naam hè? Nee, niet doen, gedraag jullie.13 reacties

Het heeft wel wat, vind em alleen niet mooi.
@syliaca: Mee eens, maar de wielen zijn best lekker dik onder dit ding.
-edit: nutteloze bijdrage-
@serkiejj: Dat laatste deel is geen toevoeging en had je beter achterwege kunnen laten?
@serkiejj: ‘toch’, ‘echt’… moeilijk hoor. Maar goed, door die laatste toevoeging snap ik meteen dat jou niveau niet te hoog is dus dat valt me nog mee van je.

Ik heb toch liever zo’n leuk bommetje op mijn stoep staan dan een, let’s say; een VW Polo. Ik neem tenminste aan dat dit in dezelfde klasse valt?
Wat een verschrikkelijk lelijk hok, mmmmwwwhahahaha !!!
Ik snap de grap van de naam niet, leg eens uit?
@sdk16420: Ik zie der wel een grap in, weet niet of ze dat bedoelen.
@sdk16420: Ik moet me bij u aansluiten. Ik zag in het vorige bericht wel iets van Ruk’ster voorbij komen, maar welke ontschoten puber daarmee is gekomen?

Ja hij is wel lekker inderdaad, maar toch niet op zo’n manier..
Mooie auto. Niks mis mee. Alleen hij heeft die 250 pk wel nodig anders word het een auto met een sportief en snel uiterlijk maar is ie uiteindelijk niet vooruit te branden…
Ik vind die wielen wel dik (zonder die ene rode inlay) maar de rest kan me niet bekoren, sorry. En die 250Bhp. hadden ze beter in Hyundai’s Veloster kunnen hangen. Dan had die z’n uiterlijk tenminste waargemaakt.
Shit, nu wil ik dit :( @Kia: gewoon maken die handel! Ik heb de Soul altijd wel al leuk gevonden, apart en fris ogend, maar het interieur ziet er nogal teleurstellend uit en de motorisering is ook niet echt om over naar huis te schrijven.. Ziet er naar uit dat dit die twee bezwaren volledig met de grond gelijkmaakt :)
dit is echt een wagentje voor de kleine coole (beginende)gangster die geen geld heeft.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).