Kies maar: de ASMA S-Klasse-editie

Auteur: , 22 Reacties

Sinds we begin deze week de Dubai-spot van een Mercedes CLS met ASMA-saus publiceerden, begon het weer een beetje te jeuken omtrent de tuner 'everybody loves to hate'. We snorden twee moderne S-klasses voor jullie op, waarvan jullie mogen zeggen welke je het mooist vindt. Of het minst lelijk, dat mag ook.

Beide auto’s zijn ver hier vandaan op de foto gezet, op plaatsen waar de kunstwerkjes van ASMA iets gretiger aftrek vinden dan hier. Exemplaar 1 is een matzwart gewrapte S55 AMG, die ergens in Arabirië staat. Maar wacht even, is de W221 er ooit wel als S55 geweest? Nope, bij ons weten niet. Een mooi creatief gevalletje badge-plakkerij dus.

Als we op het papiertje in de auto afgaan, dan concluderen we dat dit een S350 is. Komt nog steeds goed vooruit hoor, maar wel een V6 in plaats van een V8. In de kasten prijken een set fikse, diepe zwarte lichtmetalo’s en als je bij de voorkant aankomt is alle eventuele twijfel weggenomen: dit is een ASMA.

Exemplaar 2 is eveneens matzwart, en voorzien van een Roemeens kenteken. Aangezien deze auto pure klasse uitstraalt gaan wij er van uit dat hij toebehoort aan een plaatselijke notabele met een hoog aanzien (een hersenchirurg, of een notaris, ofzo), en dat je helemaal niets verdachts tegenkomt als je de kofferbak open doet (let ook even op de Bentley ervoor die in de poeier ligt).

Naast de bekende brede bodykit met sleuven er in zijn de velgen van het type ‘potdicht’, en volgen ze braaf het zwarte thema van de rest van de auto. Als je aan de achterkant gaat zoeken naar uitlaten kan je lang zoeken, want deze W221 is voorzien van heuse sidepipes. SLR McLaren-stylo, je weet. Op deze foto zie je er ook nog een dikke S600 naast staan, wat een verwennerij voor de liefhebber van das Haus.

Enfin, de vraag is duidelijk: met welke van de twee zou jij het liefst (gekleed in bontjas en met twee skinny modellen aan je zijde) over de Oudezijds Achterburgwal rollen? Kies maar!22 reacties

Doe dan die 2e maar!
thrillseeker8820 via iPhone app
-=edit: vragen en opmerkingen kunnen via de mail=-
thrillseeker8820 via iPhone app
@thrillseeker8820: via jullie mobiele app is er nergens een optie om te mailen, excuses voor mijn onwetenheid.
@thrillseeker8820: Via de mobiele site is er ook geen mogelijkheid om te reageren, in te loggen, te delen via twitter of facebook, of foto’s te zien op autojunk omdat deze ook niet mobiel beschikbaar is. Jullie hebben nog veel werk hoor AB!
@4poorte: de nieuwe versie van autojunk kun je prima bekijken of iPhone en iPad etc, er is daar geen aparte mobiele site meer nodig.

Wat betreft de rest van je opmerkingen heb je gelijk en we zijn reeds bezig met een nieuwe mobiele site voor AB. Nog even geduld dus;) Tot die tijd kun je overigens wel onze apps gebruiken, indien je iOs of Android hebt.
@autoblogger: Probleem is dat ik Blackberry heb dus het zal idd nog even afwachten worden :p
Doe mij maar gewoon geen van beide. Voor een getunede Mercedes ga ik wel langs bij FAB design!

Die Bentley ziet er overigens ook goed uit… Gaan ze die ook zo verneuken?
(foto 1 bij de gallerij “Mercedes S-Klasse W221 Eagle-II”)
Heel erg lelijk hoe je ziet dat ze de voorste deur normaal hebben gelaten en alleen aan de achterste deur hebben gezeten, ze lopen niet eens meer mooi in elkaar over..
Voor mij de tweede dan, hoop wel dat de airco goed koelt anders is het wat warm in bontjas. Zonde van die Continental GT trouwens.
Is die tweede niet een omgebouwde pre-facelift waar ze de voorlampjes van over hebben geslagen?
Ik zou in allebei nog niet dood gevonden willen worden.
Het valt me eigenlijk op dat alleen de voorkant écht lelijk is, de rest is eigenlijk best dik :O
Aaahhh neee.. nog meer gouden kots op mn beeldscherm :(
deze jongen *spuugt tweemaal*

en krijgt vervolgens een asTma aanval…

Wat een lelijke ondingen!
ik zou voor die eerste gaan maar dan wel met een hele grote ster in die gril (verdeeld over de hele gril:)
Doe die Asma maar niet…
Waarom ook altijd die lelijke grill??
the-budel-guy
doe ons dit asmablieft niet aan.
Als ik mocht kiezen zou ik zeker kiezen. Als ik moest kopen… Nooit! In mijn ogen compleet verprutste auto’s.
Erg zonde, gewoon weer terug laten bouwen naar origineel want dan zijn ze al dik genoeg!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).