Kies maar: een busje vol luxe of vol subwoofers?

Auteur: , 58 Reacties

We hebben in de aanbieding: 2 Vito's, de ene heeft de Vilner-treatment gekregen, de ander is door Pioneer onder handen genomen, met als resultaat een slordige 30.000 Watt geluidsopbrengst. Kies maar!

Over Vilner hebben we al meermalen geschreven; je weet wat je kunt verwachten, dus we laten de foto’s van hun Vito VIP voor zich spreken.

De Vito met meer geluidsapparatuur dan de HiFi-zaak om de hoek heet ‘Project X’, en is het resultaat van een samenwerking tussen Mercedes UK, Brabus en Pioneer. Aan boord is serieus geïnvesteerd in apparatuur (voor 25.000 pond), en dankzij een 3.0-liter V6 diesel komt hij nog vlot van zijn plaats ook: deze levert 224 pk en doet de 0-100 in circa 8 seconden. Wij werden op dit gevaarte gewezen door Vale46, bedankt voor de tip!

In welke van de twee kom jij het liefst voor rollen bij de volgende grote ‘zien en gezien worden’-première?
58 reacties

Maybach Bus please!
De luxe graag. Met de Brabus velgen, wat er nu onder zit lijkt van een Ford te zijn gejat.
Comi van boxen en luxe?!?
Kan er geen combinatie worden gemaakt? Beetje van het project x en een beetje van het luxe?
Als ik er een onderhouds contract bijkrijg neem ik die muziek bus wel,maar een Vito is en blijft een technische ramp die nooit heel blijft.Het rijdt wel lekker.
@norge:

Het eerste wat ik daarvan hoor?
Bij m’n vader op het werk rijden er veel techniekers met vito’s en sprinters nog nooit van problemen gehoord en dat zijn er allemaal die meer dan 2000km per week doen.
@Hupke: 5 jaar meegereden en als hij het deed was het een heerlijke bak ,maar vraag nooit aan me wat er aan kapot ging ,vraag liever wat er niet kapot ging zijn we sneller klaar .Plus dat de mijne na 4 jaar overgespoten moest worden omdat de roest overal tevoorschijn kwam ,wel garantie .En ja dit was een 2005 model.Type 2 dus.
@norge:

Kwam je ermee op werven of op plaatsen waar er geslepen werd? (je weet wel dingen vernielen met een slijpschijf?) Want dat kan er veel mee te maken hebben. Anders heb jij misschien een slechte gehad.
@Hupke: Hier in het oosten heb ik anders ook wel gehoord van dat probleem, dus dat roestprobleem zullen ze allemaal wel hebben.

Paar weken terug ben ik nog getuige geweest van een adres invoeren in de navi: Als je een letter van een adres hebt ingetoetst kun je weer een minuut wachten tot dat die in het scherm staat…. Het is maar net wat je luxe noemt.
@norge: euhm….. NEEN, vanwaar haalde da in godsnaam???
Wat heb je nou aan 30.000watt? Je word er doof van & mooi kan het nooit meer klinken als het zo hard staat.
Dus als ik er een zou bestellen, graag de luxe variant :)
@Melvivio: Ohja zeker wel hoor, daarvoor zijn equalizers uitgevonden.
30.000 watt is zo nutteloos..

doe mij maar lekker de luxe versie, radio op normaal volume.. lekker :D
Baden in luxe….smullen met een goed glas whiskey en laten rijden !
@Megakix:

Daar volg ik je in, da’s zoveel beter dan door elkaar geschud te worden door die gigantische boxen.
Lol, speakers wat te hard aan, alle ramen dicht en alle ramen klappen de auto uit. Zinloos, en gezien de ruimte van een auto, kan je daar nooit top geluid uit halen. Dus hier kan je lekker je bougie’s eruit laten trillen met je speakers, maar daar houd het wel mee op.
@joosthoeve: Waarom zou je de ramen dicht doen dan? Ja, als het koud is. Normale mensen doen de raampjes dicht zodat ze zich op de muziek richten i.p.v. windgeruis. Ik denk niet dat je daar last van heb met 30.000 watt? ;)
@euro95: Ik heb vaker mijn ramen dicht dan open ja. Lijkt mij opzich niet zo heel gek. Punt is gewoon dat het onpractisch is.
@joosthoeve: uhm bougies en diesel?
@johanhummer9: Ja, voor de centrale verwarming!
Of ik had dat stukje van het artikel overgeslagen, u mag kiezen.
@joosthoeve:

In een diesel zitten geen bougies
mb via Android app
@Davyburger: gloeibougietjes , zes stuks.
@MB: Maar dat zijn niet de dingen die je normaal verstaat onder ‘bougie’s’.
@MB:
Gloei-spiralen het zoiets
@joosthoeve: Ah ja, heb je airco? Vaker gebeurt het dat mensen met airco ook altijd met ramen dicht rijden. Ik moet zeggen dat ik vrijwel altijd een raampje open heb staan onder rijden. Zowel voor het roken als toevoer van frisse lucht ;)
Die vip Vito voegt helemaal niets toe, wat een lelijk ding zeg, ik hou het liever bij een Viano 125 edition…
Als eerste dacht ik: ‘duh, luxe natuurlijk’. Nu ik er achter ben dat de “luxe” slaat op het vervoeren van meerdere personen. Dan liever Project-X. Dan kun je tenminste zeggen dat je een echte knaller hebt. Doch ik meer van zwart als kleurstelling -voor een vehicel- hou dan blauw.
DHUU luxe!
Zeker de Vilner! Ultieme wintersport-bak.
De vito vip veel mooier
De Vilner is geweldig, alleen de velgen zijn wat twijfelachtig, ik heb het idee dat ze onder een Ford ST-uitvoering vandaan komen, weet niet waarom.
Vol luxe graag!
the-budel-guy
luxe en dan gewoon een maybach logo op knallen.
Luxe heb je alleen wat aan als je met de auto op vakantie gaat en een chauffeur hebt. Ik ga nooit met de auto op vakantie en een chauffeur heb ik ook niet. Dan maar lekker de alles en iedereen van je lawaai laen meegenieten haha!
Absoluut de VIP bus, comfort op z’n best. off topic: voor de mensen die nog zin hebben in Top Gear, vandaag om 20:20 op veronica.
@amg77: Die 2 afleveringen van vanavond zijn er al heel vaak op geweest, ik ken ze onderhand uit mijn hoofd. Het word tijd voor nieuwe op veronica.
Doe mij maar een mooie Vito V6 met Merc’s AMG pakket in een dubbele cabine. Bijna net zo luxe te maken en je houd nog wat ruimte over ook.
Ik vind die Speaker bus echt super dope! :p
Maar die VIP versie doet met teveel denken aan een lijkwagen :((
30.000 watt maar? :p
Trouwens, elke Vito doet me denken aan lijkwagens!
Ik heb een bijbaantje bij een bejaardemtehuis en daar komt met enige regelmaat een vito met gordijntjes langd.. :p
De Vito VIP, dat klinkt zo belangrijk, en ik ben helemaal niet van dat ge-subwooferd. Tis meer show, totaal geen prestaties…
@The360box: same here
@The360box: Das mooi geregeld dan, want ik zoek nog een chauffeur die me wilt rijden!
@The360box: 1
haha vol subwoofers, ik ben geen sjonny
maar dat andere is trouwens ook niet echt wat voor me
Oh ja prijs??
Ik geef veel aandacht aan een installatie maar niet op die manier. Daarom de luxe met kwaliteit spul.
Ik ga voor de merc VIP. Lekker als we naar zuidfrankrijk rijden relaxen in die heerlijke uitziende stoelen!!! En ons mam laten rijden
Dit is pas full options, let op het gebruik van de achterste laad/los ruimte. http://www.youtube.com/watch?v=DFqYD2yoPOI
@audicoupe84: Baas!! en wtf? Andrea Borchelli als achtergrondmuziek?
@audicoupe84:
Wel grappig dat je dit soort gasten ondanks hun grote hoeveelheden geld en speeltjes alleen in video clips met vrouwen (lees bimbo’s) ziet maar in het “echte leven” omringd zijn met homies.
De subwooferbus : De natte droom van petjes dragend nederland !
Leuk om mn tip op AB te zien verschijnen :)

Ik zou een combinatie van de 2 nemen, luxe fauteuil met een stevige muziekinstallatie er in. 8)
Doe mij maar de Pioneer bus. Stampen met die woofers. Ik hou ook van Car Audio. Mijn auto is ook helemaal gedempt met Dynamat, high end compo’s met scheidingsfilters, versterkers, subwoofer, heerlijk!
Een combinatiengraag en anders een boxenbus.
Graag het interieur van de zwarte ingebouwd in de blauwe! Best of both worlds :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).