Kies maar: Susie Wolff Stoddart of Maria de Villota

Auteur: , 40 Reacties

Nieuwe vrijdagmiddag, nieuwe 'kies maar'. Vandaag in de Arena: twee F1-testchica's, de een van Marussia (de Villota), de ander van Williams (Wolff).

Enkele weken geleden verbaasde Marussia door Maria de Vilotta aan te trekken als testrijder. Een groot deel van de verbazing ligt in het feit dat de 31-jarige Spaanse nog geen superlicentie heeft. Desalniettemin is ze al wel sinds 2001 actief in de racerij, eerst in de Spaanse F3 en later onder meer in het WTCC en de Trofeo Abarth Europe.

Daarnaast komt ze uit een racegezin: haar vader, Emilio de Villota, was vroeger een F1-coureur.

Susie Wolff-Stoddart (29) gaat bij Williams aan de slag, zo werd eergisteren bekend. Niet geheel toevallig is haar man Toto grootaandeelhouder bij Williams. Zij was eerder actief in de DTM, waar ze er zelfs tot twee keer toe in slaagde om punten te scoren.

Kort na de bekendmaking van haar aanstelling haalde de oude geilspin Bernie Ecclestone de verontwaardiging van de internationale pers op zijn hals door te stellen: “If Susie’s as quick in a car as she looks good out of it she will be a massive asset”. En ik altijd maar denken dat bejaarden nog gewoon met racisme en seksisme wegkwamen…

Anyway, het lijkt er op dat de dubbele X-chromosomen nu toch echt het mannenbolwerk dat de racerij heet beginnen te penetreren. Wie van de twee zou jij het liefste in jouw teastteam hebben, de Schotse blonde of het Spaanse temperament? Kies maar!

Susie in haar vrijetijdskleding40 reacties

mmm Susie

“Anyway, het lijkt er op dat de dubbele X-chromosomen nu toch echt het mannenbolwerk dat de racerij heet beginnen te …” Haha lol :D ze zullen toch een hulpstuk nodig hebben
@stanny: Held
Ik stem voor Susie!
Het oog wil ook wat, dus Susie
Susie.
Susie.

Maarre.. Stoddart van achternaam.. dochter van Paul Stoddart? We weten nog wel.. de Australische Airline magnaat en oud eigenaar van het Minardi Formula One racing team.
@Freewarefreak: Dat was t, waar ik die naam van kende!
Doe mij maar Nascar-chic Danica Patrick!
@Freewarefreak Nope,

Doe mij maar Susie, Maria lijkt te veel op mijn moeder…
Susie.. Kom jij eens bij papa op schoot.
dus mij maar Tamara Ecclestone ;-)
@fep739:

Bullseye
Susie ,maar niet tegen Mevrouw norge zeggen he?
@norge: Ach, ik verzorg haar wel ondertussen.. :D
Droom maar lekker verder jongens :) Het is uit onderzoek gebleken dat een man liever niet een vrouw heeft die beter kan autorijden dan hijzelf. Al kan dromen altijd natuurlijk…
Trio!
Euhm… Allebei? :P
Susie
Mevr. De Vilotta was in o.a. de Super League Formula een rijdende chicane (soms 4 seconden langzamer dan de rest). Maar ja, pappa schijnt goed geboerd te hebben en vriendjes op belangrijke plekken te hebben.

Suzie Stoddard is als coureur een stuk beter maar na een aantal jaren DTM kun je haar nou ook weer niet indrukwekkend noemen. Feitelijk houdt ze bij Mercedes het stoeltje bezet waar Renger vd Zande recht op had. Maar ja, Suzie heeft geen piemel maar wel lang blond haar. Dat vinden de Marketing Maatpakken bij Mercedes kennelijk belangrijker dan echt talent.
meer foto’s
Emh, Guido van der Garde dan maar?
Wilde net vragen waarom zij wel in de F1 en ik niet, maar bijgaande foto verklaard alles….
Tits and ass!!!
Persoonlijk zie ik nog liever Madalena Antas; http://i2.listal.com/image/954965/936full-madalena-antas.jpg, ook blond maar
Moet nou elk wijf dat aan autoracen doet hun lichaam ten toon stellen? Zijn er ook nog racende vrouwen met zelfrespect?
@jeffreym3: Misschien vinden vrouwen het zelf wel leuk om zich zo te laten fotograferen? Misschien geeft het hen ook, gewoon als vrouw zijnde, meer zelf vertrouwen, dat kan het natuurlijk ook zijn.
Niet te kortzichtig worden, je hoeft er niet naar te kijken en al helemaal niet op te reageren.

Ook sponsorgeld moet binnen gehaald worden om hen hun sport te laten uitvoeren, mooie foto’s leveren nu eenmaal meer op, soms vang je dan twee, of drie vliegen in één klap.
@jeffreym3: Trouwens, een vrouw een wijf noemen, getuigt ook niet van veel respect naar de racevrouwen, en voor vrouwen in het algemeen.
@Orichy: Ik heb bewust gekozen voor wijven en in mijn tweede zin voor vrouwen om even duidelijk te maken dat een vrouw die haar lichaam verkoopt voor sponsorgeld. Racende mannen hoeven/gaan hiervoor toch ook niet uit de kleren (over het algemeen). Gewoon een zwakte dat ze gelijk hun lichaam te koop zetten. Uit de kleren gaan om meer zelfvertrouwens te krijgen is natuurlijk de grootste onzin.

P.s: Je hoeft hier ook niet op te reageren hè. Doe je helemaal zelf ;)
@jeffreym3: Ging iets fout. Om mijn eerste zin af te maken; Ik heb bewust gekozen voor wijven en in mijn tweede zin voor vrouwen om even duidelijk te maken dat een vrouw die haar lichaam verkoopt voor sponsorgeld voor mij gewoon een wijf is en zodanig niet betiteld wordt als zijnde vrouw.
Als we het over driver-skills hebben en niet FAP-looks, dan is er maar 1 vrouw: Michele Mouton. Group B rally-kampioen, met grotere ballen dan een willekeurige hedendaagse coureur:

En ze is inmiddels 60+, maar rijden kan ze nog steeds:
http://www.youtube.com/watch?v=Zp8QkyXyTrc
@dawwg: Ik denk dat mevrouw Kleinschmidt ook wel zo’n beetje zo rijdt, but it’s great to see.
@dawwg: die tante kan aardig sturen.
Aangezien ik in Friesland woon mag ik gewoon meerdere vrouwen hebben. Jammer voor hun mogen vrouwen in Friesland geen autorijden. Dus zullen ze de hele dag thuis op mij moeten wachten, misschien kunnen ze dan een beetje met elkaar spelen… (oh wacht dit was een auto site! ;) )
@SDM: Waar slaat dit op?

Waarom veranderen mannen als het onderwerp vrouw aan bod komt in psychopaten? Zoek een (goede) psychiater!
@ccvw: Je snapt em duidelijk niet, daar gaat het mij juist om. Deze hele post heeft eigenlijk niets met auto’s te maken. :-)
Omdat die mannen in één van de volgende situaties zitten:
1: Ze zijn maagd. En praten graag stoer over iets waar ze niks over weten of iets mee van doen hebben.

2: Hebben zelf een erg onaantrekkelijke vrouw.

3: Krijgen te weinig seks in hun relatie.

4: Zijn vrijgezel en staan al te lang droog.
@jeffreym3: Vandaar… Okee, terug naar de auto’s!
Maria de Villota

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).