Kijk, een beschonken BMW-beklimmer

Auteur: , 45 Reacties

Muhaha. Tuig dat zomaar in je auto gaat zitten van buitenaf opsluiten, de politie bellen en een foto maken ter bewijs. Soms maak je gekke dingen mee als BMW-eigenaar.

Dit bizarro-verhaal komt van een BMW-adept uit Canada, die ’s nachts wakker werd van zijn autoalarm in de 325i (E36). Het dronken petje hierboven op de foto zat er toen nog niet in, maar zodra het alarm eraf werd gehaald, en de deuren ontgrendelden, sprong hij in de auto. Terwijl de eigenaar toekeek vanuit het slaapkamerraam.

Politie bellen? Honkbalknuppel ter hand nemen? Niets van dan. De BMW was namelijk uitgerust met een double lock, dat niet van binnenuit is te openen, maar wel via de afstandbediening is te activeren. Tja, dan zit je hard voor lul terwijl de eigenaar de politie belt en jij geen kant op kunt.

Omdat dit té grappig is, hieronder het relaas van de eigenaar op Bimmerforums.com.

So last night about 3:30am, my wife wakes me up, “is that your car alarm going off?”. It was. It was parked in the driveway, so I look out the window and see nothing out of the ordinary. I disabled the alarm, and the doors unlocked. Then I see some dude with no shirt on get into my car! I’m thinking “what the fuck”. I immedately lock the doors, then double lock/arm. Owned. I tell the wife to call 911, while I go outside and snap a quick cell phone pic of the guy just incase. After the first picture, he started getting pissed off and gave me the finger. I then went into the garage and grabbed my 3lb sledge. I stand next to the driver’s door with the sledge in my hand and a very angry look on my face. If he tries to bust his way out of the car, he’s getting squashed. The kid is obviously scared shitless, as he doesn’t even move or look at me. Cops come and ask how I locked him in the car, and I tell them about the double lock.

Turns out the kid is drunk as f*ck and he told the cops he thought my house was his friend’s house. Sounds like a bullshit story, but whatever. He also threw up on the outside of my passenger door.

But yeah, double lock saves the day.

Moraal van het verhaal: dronken shirtlozen in Canada zijn bang voor grote hamers & een double lock op je auto levert epische foto’s op. Busted!

Met dank aan Martijn voor de tip!45 reacties

Haha geweldig, daar zit je dan :p
Haha, prachtig! Das ist der hammer! Ideaal zo’n double lock systeem, de volvo van mijn ouders heeft het ook, maar activeert pas 30sec na het afsluiten van de auto ofzo… In dat geval was de hamer dus direct noodzaak geweest!
Bazenactie van de eigenaar! +1
@vwally
In de categorie; you have been owned :P
HAHAHA! Prachtig!
Het is dat ik het verhaal heb gelezen. Alleen uitgaande van de foto had ik geen onraad geroken.
Dit is toch de stereotype e36 eigenaar?
@jrk68: +1. lol
Mooi verhaaltje :D
Veiligheids hamer pakken en een raampje tikken. Daar sta je dan met je double lock. :)
@bempi:

er stond alleen nog een canadees met voorhamer…

daar sta je dan met je noodhamertje ;-)
@timberleek:

Dat wordt een episch battle ! :D
Hoe komt het in je harses voor om überhaupt te gaan inbreken terwijl je dronken bent.. Dit is nog is genieten, wat een oetlul, inderdaad, ‘owned’ is hier wel toepasselijk.
@kaasboerin: als je dronken bent dan denk je daar niet bij na.
@jordy14: Ja, dat snap ik, maar hoe komt dit op dat moment in je op???? Het enige wat bij mij opkomt is m’n nest..
de pest is alleen… voor hetzelfde geld sloopt ie even je mooie interieur…
ik heb liever zo’n etter betrapt en ‘m met een maglite even stil leggen.
Hahaha prachtig! Zoiets moet ik later ook hebben op mijn auto
@kaasboerin
Ik zag trouwens de eerste stereotype E36 bezitters grap al voorbij komen :P
@jrk68
Beetje flauw want het zijn, ondanks het discutabele imago heerlijke auto’s. Vooral nette exemplaren duiken nu steeds vaker op bij liefhebbers, youngtimer in wording wat mij betreft.
@bempi
Jaja, veiligheidshamertje versus sledge hammer (voorhamer) wie wint er denk jij. Die double lock kwam het beschonken heerschap denk ik erg goed uit haha.
@koelkast:

Wie niet waagt wie niet wint :P
@koelkast:
Zeg ook niks over de auto, zelf m’n rijbewijs nog in een E30 gehaald.
Persoonlijk vind ik de E36 de minst begeerlijke, E46 is meer mijn ding dan.
@koelkast:

Jij bent een liefhebber blijkbaar. Dan heb ik een vraag voor je (gewoon om te weten, niet dat ik er eentje wil kopen ofzo) maar ik heb al eens van mensen gehoord dat die E36 allemaal scheuren krijgen in hun carrosserie waar de achteras is opgehangen zeker als er sportief mee gereden word. Klopt hier iets van? Want dan zijn het toch allesbehalve youngtimers.
@Hupke: Sowieso een BMW kwaaltje, Z3 en E46 hebben er ook een handje van, met name modellen met zwaardere motoren. De bevestiging van het subframe achter is niet heel geniaal. Maakt het niet minder een youngtimer hoor en ’t blijven gewoon heel fijne auto’s. Heb ook een E36 328i cabrio in nette originele staat en een E46 sedan en met beide heb ik die problemen niet.
@griffendahl: Ter aanvaulling, het is niet dat alle E36’s dat hebben. Het komt echter een enkele keer voor, E46 van voor 9-2000 heeft er bijvoorbeeld eerder last van als na 9-2000. Overigens is het ook iets dat gewoon te repareren is. Ook kun je precentief al het een en ander doen. Elk huisje heeft zijn kruisje, BMW’s zijn superfijne auto’s, maar zijn zeker niet perfect (net zo min als willekeurig welke andere auto)
@Hupke: volgens mij is dat staal moeheid oid. Een goede vriend van mij rijd een e36 cup, en naar twee seizoenen begon het beestje ook scheuren te vertonen. Uiteraard is er dan al 2 jaar meegeracet en was de auto al op leeftijd.
veel VAG-auto’s hebben het ook :D
Hahaha geniaal dit!
Grappig? Niet echt nee, maar wel handig, kan hij de volgende dag gelijk je auto komen poetsen.
LOL.

Maar buiten deze situatie, waarom zijn double locks handig?
@sketcher: Dan wordt het onmogelijk om te hengelen. Dus met behulp van een draadje(of soms ander materiaal) het portierknopje(of hoe noem je dat ding) omhoog te trekken. Klassieke methode en BMW heeft daar wat op gevonden.
in een vag-auto zou hij in de auto zijn gekomen zonder dat de alarm afging :) die dingen zijn ook makkelijk te jatten
@bmwe53: Schroevendraaiertje mee en je schroeft het multimediasysteem van 2500 pleuro er uit.
Scared shitless en scared shirtless.
@Sorcerer: +1 voor jou!
Ja.. dan baal je
haha, dat verhaal is nog grappiger dan deze situatie.
Geniaal! Alleen als je dit in NL doet, wordt je veroordeeld voor vrijheidsberoving…
Dronken? Op de foto lijkt het een dikke crackpijp rokert.
@audir8v10: Niet iedereen rookt crack.
j00rs via iPhone app
Haha lol. De Punto van mn moeder heeft het ook. Is eigenlijk bedoeld om mensen buiten je auto te houden, maar deze manier van gebruik is veel leuker :D. Moet ie alleen niet vervolgens je hele interieur aan gort trappen, want dan schiet je er niet veel mee op.
Geweldig, die gast is echt geownd.
Domme actie ja en dan zou dit @rechercheur moeten wezen :)
Wel een erg leuke optie dat double-lock, wel eens van gehoord maar dacht dat dat alleen bij de top modellen was (vanaf twee ton klasse).
@masterstig: onder de naam supervergrendeling heeft elke Golf 4 met centrale deurvergrendeling dat al. Het is dus erg gebruikelijk.
BMW’s trekken petjes aan, what’s new, hehehe?
Haha, nice. MG heeft dit ook, alleen heet het dan “Super Lock” :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).