Kijk, een opgefriste Dacia Logan!

Auteur: , 10 Reacties

Aaahh, vrijdag. Weekend in het vooruitzicht, geen files tegengekomen onderweg, het meisje van de receptie droeg haar iets te strakke knoopblouse, de baas komt vandaag niet naar kantoor, en aangekomen op je workstation zie je dat AB een heersend setje foto's van de VERNIEUWDE Dacia Logan voor je heeft klaarstaan. Echt, hoe kan je dag beter beginnen dan dit?

De low-budget sedan komt met nieuwe motoren en accessoires, waaronder Renault’s TCe 90 driecilinder benzinemotor (90 pk/135Nm). Liever 15 pk meer, opteer dan de 1.2-liter viercilinder. Liever tanken met een handschoentje (grapje, je rijdt immers Dacia), dan is de 1.5 dci met 75 of 90pk beschikbaar, gekoppeld aan een verbruik van 3,8l/100km en 99 gram CO2/km.

De Logan wordt voorzien van USB- en jackaansluitingen, en een optioneel multimediasysteem. alsof je dat alleen in premium merken krijgt, kom nou. Over de uiterlijke tweaks heeft Smoke jullie al enthousiast gemaakt, klik dus snel door naar de fotoos.
10 reacties

Dacht als eerste aan een Polo 4deurs…
@moondustfocus: Hoe kun jij je daarin vergissen.
Deze Dacia ziet er meer premium uit dan een Polo.
@bullgod76: Sorry, zal het nooit meer doen.
@moondustfocus: En toch sta ik achter jou en steun ik jouw reply.
“Echt, hoe kan je dag beter beginnen dan dit?”

Als het meisje van de receptie ook een kort rokje aan had?
oh leuk! dit keer met een halve raam!
Lijkt wel of ze ff goed VAG in hun bek willen sch***** met dat design.
Ziet er gewoon netjes uit, punt. Gewoon een geel redelijke auto voor een prima prijs.
Kan wel een sjorbandjes verlaging gebruiken.
Aardige sprong vooruit gemaakt. Zeker binnenin ziet het er stukken beter uit voor een goedkope auto. Maar wil je echt goedkoop rijden neem je gewoon een gebruikte dik aangeklede grote middenklasser. Met de huidige benzineprijzen zijn er best veel grote auto\’s voor weinig te koop, die nog niet eens echt veel meer verbruiken. En dan zit je wel lekker met je kont op verwarmde/gekoelde elektrisch verstelbare stoelen met leren bekleding.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).