Kijk Nederland, dít is pas een sneeuwstorm [Nemo]

Auteur: , 21 Reacties

Niet dat we dat dode paard nog een keer willen slaan, maar je hebt sneeuw, en je hebt sneeuw. In Noord-Amerika is alles groter, ook de sneeuwstormen, zo ondervonden ze aan de oostkust. Koning Winter neemt de (gewaarschuwde) Amerikaan en Canadees er genadeloos met de volle 35 centimeter.

De sneeuwterreur des doods, die de snoezige naam Nemo kreeg, zaait er dood en verderf. En aangezien het Amerika is, roepen tal van mensen ‘YOLO, Instagram dat joint!‘, dus we hebben een overzichtje gemaakt van wat er allemaal op de twitters en andere social media is geslingerd. Het is in feite deze sneeuwlaag, maar dan keer oneindig. De eerste Imperial Walkers zijn al gesignaleerd:

Seems legit

Weer of geen weer, het is altijd cabrioweer!

Held?

Succes met het uitgraven van je auto…

Graven maar

Na Sandy is dit weer een stukje natuurgeweld dat de Amerikaan aan de oostkust te verwerken krijgt, en in het mid-westen heb je regelmatig last van tornado’s, dus je zou zeggen: ga lekker aan de westkust wonen. Maar daar stikt het van de hippies, en je zit op een breuklijn, dus ik snap die oostkusters wel, dat ze deze barre omstandigheden trotseren.

500.000 huishoudens zitten zonder stroom, en de autoriteiten roepen vooral op om de weg niet op te gaan. Toch trotseert een enkeling de weersomstandigheden. FOTO’S! Sfeerimpressies in beweging op JoeToep.21 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
En dan lopen wij al te janken om 2mm
@sirmustang: Spreek voor jezelf.
Dat zijn hoeveelheden die ik hier ook graag eens zou willen zien!
@retsok: ga naar de alpen ligt nu meer dan 3 meter!!!
Iedereen Nemo zoeken hebben ze ‘m eindelijk gevonden is het weer niet goed. Ik zou hem weer terug in zee gooien in ieder geval.

Trouwens vroeger, in mijn tijd kinders, heette de “Imperial Walkers” At-At. Welk jaren ’90 kind, die het allemaal niet heeft meegemaakt, maar “cool” en “apart” wilde zijn door zich met de jaren ’70 en ’80 te identificeren, heeft “imperial walkers” in schwung gebracht?

Nou wie? Dat kind moeten we net als Nemo vinden en afschieten. Nou ja, misschien niet afschieten maar heel hard schreeuwen…
@Rick-dos: meestal volg ik je prrrrrima…maar kerel, wát lul je allemaal over at-at en imperial walkers…etc…wtf ?? ^^
@Rick-dos: Imperial Walkers is inderdaad niet helemaal correct, aangezien de AT-ST’s óók Walkers zijn. En @Megakix: mag ik voorstellen dat je eens de originele Star Wars-trilogie bekijkt? In het bijzonder Empire Strikes Back en Return of the Jedi om de Walkers te zien ;)
@Yeelen: ha, ok, dus daar komt die term vandaan !? :) Star Wars inderdaad nog nooit gekeken…of beter gezegd…willen kijken ^^
@Megakix: Imperial = van het Keizerrijk (Empire), Walkers = een soort tanks, maar ipv te zweven/rollen lopen ze op poten. De AT-AT, zoals in het artikel, loopt op 4 poten, en de AT-ST ( http://bit.ly/U4MIAV ) loopt op twee poten, waardoor hij soms ‘Chicken Walker’ wordt genoemd. En dan heb je toch iets uit je jeugd gemist, hoor!
@Yeelen: ik lees net, dat ik het gemist zou moeten hebben in mijn jeugd…. :) Dank voor de moeite kerel !
@Rick-dos: omdat iedereen wel meteen weet wat er bedoelt wordt. Niet zo autistisch.
Held in die Cabrio!
@meneersander: of sukkel omdat hij zijn zekering niet kan vervangen.
Kijk als ze in Amerika een weeralarm afgeven dan is het ook ECHT raak! Hier in NL vraag je je op dat moment af, ehhh… nou, waar is/blijft dat zuchtje wind dan?
@VeniVidiVici: aha…en als iemand van z’n skateboard valt…dan schreeuwen ze direkt ‘ooooh myyyyy gaaaaawd’…komop man, amerikanen zijn nóg grotere doetjes dan wij. Ze zijn niet voor niets ook als land gesticht door bootvluchtelingen en drenkelingen en verbannelingen uit het west-europeesche ! :)
@Megakix: Die Amerikanen zijn geen grotere doetjes ze houden alleen van heel veel show.
Rijp voor het gesticht, die gast met zijn gitaar.
@moveyourmind:
die loopt daar altijd, meestal met zijn vriendin in een witte bikini. in december liepen ze ook bij 5 graden rond.. the naked cowboy..
Graaf je keurig je auto uit om, vervolgens ja wat eigenlijk, de auto te kunnen wassen. Want rijden is er toch niet bij.
Zal de ns (of hoe dat daar heet dan) daar wel gwn doorrijden???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).