Kijkvoer: in een Aston Martin DBS met Inna

Auteur: , 32 Reacties

Met wie? Nou, met die Roemeense modelmevrouw die door een handige producer (zeg maar de Roemeense Wessel van Diepen) is gecharterd om in korte tijd heel veel geld voor hem te verdienen door middel van liedjes. En dan bedoel ik eigenlijk het Roemeense culturele erfgoed op te pakken en dit met een repetetief karakter in de etalage zetten. Een soort van Balkan Beatz, maar dan minder authentiek. Deze dame mocht met een Fransoos in pak in een DBS door Parijs rollen.

De Roemenen: behalve in onze Amsterdamse winkels en via onze pinpassen roven ze tegenwoordig ook op meer legale wijze onze portemonnee leeg. Met goed in het oor liggende deuntjes die op elke plaat hetzelfde klinken. Als je dat dan ook nog eens door een lekker wijf laat zingen is het gewoon kassa. De Vengaboys deden het, en Inna doet het.

Deze dame heeft verder eigenlijk geen fuck te melden: ik hoorde in de sportschool laatst een interview met haar op de radio tijdens het bankdrukken en kreeg spontaan trek om mijn bankdrukstang op mijn hoofd te laten vallen, alleen maar om de pijn te doen ophouden. Maar in dit video’tje rijdt ze DBS, dus we hebben een excuus om het te posten. En bovendien: supercar + mooie vrouw is altijd postwaardig. (via Autogespot)

Kop die cd mens0n!

Let ook even op de schaamteloze plug van de cd. Tsja, ze gaat natuurlijk niet voor niets in die auto zitten:

Korte versie:

Lange versie:32 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Very Nice :)
In mijn volgende leven zou ik graag die auto (van inna) willen zijn
@leftlane: jep, lekker buiten in de regen slapen….
@Benjamin1: 1 voor de gevatte opmerking! Denk trouwens niet dat er veel Aston Martin’s ’s nachts buiten slapen.
@leftlane: dan wil ik de stoel van Inna zijn;-)
Voor mij die dame dan heb je een win-win situatie. :P
Ik weet niet of ze dit bij AM ook leuk vinden. Als oostblokdames ook in DBSsen gaan rijden dan is voor mij de lol er af.
@ferrari94tr: Zat oostblokvrouwen die in hele dikke auto’s rijden die Jan Modaal nooit van z’n leven zal kunnen betalen (precies omdat ie al zn centjes naar die vrouwen brengt:P)
@ferrari94tr: Alleen West-Europese of mensen uit de VS mogen hierin rijnden? Autofabrikanten zullen op hun blote knieën bedanken dat landen als Rusland bestaan. Ze strooien met geld als pepernoten, terwijl er in het Westen crisis heerst en de autoverkopen hard dalen!
@ferrari94tr ,
Omdat je mannen liever hebt of zo?
GAY :)
@disciplina: Laat die jongen toch :D
@disciplina: hij kan er niks aan doen :P
@disciplina:
*kuch projectie kuch*
@JvT: hahahaha. Inderdaad…
En nog een handbak ook? Niet slecht.
Inna kan wel vloeiend Frans!
@trabbit: ik heb haar ooit is gefolowed op Facebook, en er worden steeds foto’s op gepost van haar bij een Franse radio show, dus ik denk dat ze daar wel wat training in heeft gehad:p
@meneersander: Trabbit bedoelde het sarcastisch :D
@masterstig: nee echt?:p
@meneersander: Ik zie nu pas de ”:d” in jouw reactie, ik dacht even dat je het echt meende :D
Geweldig mooie bak en wat n geluid heeft die dbs :)
ik krijg diarree in de hoogste graad van dat frans gedub.
Quand il fait vert les gens s’arrêtent?? Ok herinnering aan mezelf om nooit in roemenië te gaan rijden ( niet dat daar iets te doen valt natuurlijk)
Mooi geschreven stukje van de Opperroker. Sir Smokalot schrijft hier echt het leukst, ga zo door!
Ik ga voor dat ondeugende vrouwtje aan het einde icm de Nissan GTR. Aston Martin is overpriced en te chic voor mij. Niet dat ik me die GTR en dat vrouwtje kan veroorloven momenteel. *waarheid is hard*
@nsmvo: ik stel voor dat jij voortaan bij elke post die niet over Nissan gaat en jij er hen toch weer bij haalt, je een Euro aan autoblog geeft.
Dacht dat alleen spanje en duitsland alles wat engels is inspreken in hun taal tering wat irritant is dat zeg, engels is toch een wereld taal of wah? Trouwens echt een lekkerdi g zeg die inna
Nasynchroniseren SUCKS ASS!!!!
@E34M5Touring: OMG F*Ck sync
Inna… Ik heb me nog nooit zo geërgerd aan die klote muziek op de radio. Elk liedje is hetzelfde deuntje met een geblaat waar een schaap jaloers op kan zijn en toch wordt het steeds weer uitgezonden. Schiet mij maar lek.
Een clip van haar in ‘mute’ is leuker dan dit saai filmpje.
Vind haar clips met minder aan toch entertainender…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).