Kim Dotcom’s autoverzameling blijft verbazen

Auteur: , 98 Reacties

Nog meer foto's van de indrukwekkende speeltjes die gereden werden door Kimble.

We hebben de indruk dat de speeltjes van Megaupload-oprichter Kim Dotcom (voeger heette hij Kim Schmitz, maar deze achternaam past hem inderdaad beter) niet bepaald stofverzamelaars waren in één van de vele garages op zijn landgoed te Nieuw-Zeeland. We kregen een aantal foto’s toegestuurd van een selectie auto’s van Kim, die staan opgesteld in de haven van het Franse Antibes.

We zien zijn Mercedes CL65 AMG (KIM.COM), een Mercedes CL63 AMG (HACKER), de Mercedes S65 AMG (CEO) en een Mercedes CLK DTM AMG (EVIL). Natuurlijk mag de echte bazenauto van de 2 meter lange en ruim 130 kilo zware internetondernemer niet ontbreken, dus was ook de Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé (GOD) van de partij. Tezamen met nog twee motorfietsen. En nu zijn ze van de Feds, omdat de ACTA-verzinners dat zo wilden…

Met het standaard vermogen uit de AMG-blokjes nam Dotcom overigens geen genoegen. Zowel de CL63 AMG, CL65 AMG als de CLK-DTM hebben immers een NOS-systeem aan boord. Heel erg ‘2 Fast 2 Furious’, maar effectief is het wel qua instant vermogensboost.

 'I need NOS' - Brian Spilner

Meer foto’s in de gallery, waarvoor we Guido bedanken!98 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
NOS in een AMG? Is dan niets meer heilig???

In elk geval een (op z’n zachts gezegd) louche figuur!
@Rohrl-fan: Naar mijn weten is Jezus nog altijd heilig.
@Nv: jezus is een broodje aap verhaal. ;)
@tuning: Broodje aap is een broodje aap.
Wouter-Klinge via iPhone app
@TimoBac:

“Broodje aap is een broodje aap” is een broodje aap…
@Wouter-Klinge: ik zeg niks…
@tuning: Waar haal je die onzin vandaan? Ga zelf eens denken!
De NoS verpest het, voor de rest veel leuke auto’s met geniale kentekens
@loopjes: Geniale kentekens? Ik zou het eerder smaakloze en gênante kentekens noemen.
Daar ga je als volwassen kerel toch niet meer rondrijden, iets met compensatiegedrag…
@holbewoner: genitale tekens
Om eerlijk te zijn vind ik het een ernstig inspiratieloze verzameling. Een luxe Benz, een snelle Benz en twee dezelfde Benzen. Allemaal in zwart en we doen er eentje in grijs want het is donderdag-gektedag.

Zelfs een Benz fetisjist zou met de waarde van dit spul toch wel een paar leukere en interessantere auto’s kunnen aanschaffen.
@bozewolf: Dat herr Kim geen smaak had, was al eerder duidelijk geworden. Typisch gevalletje van teveel geld, te weinig fantasie. Maarja, als tien-tonner past hij ook niet in een krappe sportauto en heeft hij heel veel airco nodig :)
@dawwg: voor de prijs van een zo’n Merc had hij ook 2 jaar lang een personal trainer aan kunnen nemen, had ie nu geen morbide obesitas gehad. Ach ja, nu mag ie in de bak mensen betalen om hem te beschermen. So long, Kimble…
@bozewolf: Zou precies hetzelfde kopen maar ipv die Rolls een CLS.
die NOS! lol! :lol: Is die shit duur?

Wordt het gewoon gemengd met de benzine op het moment dat je het gebruikt of wordt het puur ingespoten in de cilinders?

En krijg je echt blauwe vlammetjes uit de pijp? Nee toch?
@kliko: Je hebt verschillende manieren om het in je cilinders te krijgen. Dry, wet single-point, Wet direct port, etc.

http://www.youtube.com/watch?v=yN4XVIKrWEM
@ricardo: cool! thanks! Weer wat geleerd. :)
@ricardo: Dan is dit de wet versie:

http://img838.imageshack.us/img838/8804/tumblrlmf8ylcvrr1qh90m7.jpg
@sacha: Ik vind jouw wet version precies interessanter dan die van robbie…
@xilver: van @ricardo zal je bedoelen…
@robbie: Oh ja.. Nu zie ik het, mijn excuses ;-)
@sacha: Juist!
Ik heb een z’on vermoeden(kan het natuurlijk helemaal mis hebben)dat deze man iets geld overhad
@toeter11: Misschien even aan je zinsbouw werken voordat je stijlfiguren gaat toepassen? :)
@NielsGP: Niet zo miereneuken! Heeft toch geen zin.. en “zinsbouw”? Het is zinsOPbouw dude!!! Flater.. ;)
@baap: Weet je het zeker jongen? Zinsopbouw klinkt jou niet raar in de oren? Het ís zinsbouw…
@gerard1710: Het is zowel zinsbouw als zinsopbouw! Het kan allebei blijkt! “Weet je het zeker jongen?” vind ik alleen nogal kleinerend en dan vooral van een mannetje wat z’n rijbewijsje nog geen eens heeft! ;)
@baap: 2 woorden: double fail ;) En trouwens wat heeft het al dan niet hebben van een rijbewijs hiermee te maken? Deze discussie gaat toch niet over autorijden..
@NielsGP: Nee, die zijn er met de spreekwoordelijke haren bijgetrokken ;-)
@NielsGP: als jij je daar prettig bij voelt, en het je gelukkig maakt om andere mensen op hun taal te wijzen. Dan wil ik het best op mijn zinsbouw letten, waarom ga je de politiek niet in om mensen op ”hun hebben” en op ”dat en als” te wijzen?
@toeter11: Waarom zou je dan de politiek in gaan?
@toeter11: Het zou mij idd heel gelukkig maken als je je reactie 2x zou lezen alvorens op de knop ‘plaats reactie’ te klikken. Hoogachtend, de autobloggrammaticanazivereniging
@toeter11: Geeft niets hoor jochie. Die taalnazi’s hier ook… Ze beginnen nu zelfs met elkaar te bekvechten! :o
Zinsbouw, zinsOPbouw. 1 pot nat! (niet te vergissen met een natte pot :lol:)
@kliko: uiteraard he!
@kliko: Is het nou echt zo’n grote moeite om goede zinnen te maken en te letten op spelling? Dat leest toch veel gemakkelijker?
@gerard1710: dat leest makkelijker, daar heeft de schrijver niks aan, voor hem is het makkelijker gewoon op te schrijven wat er in hem opkomt.
@kliko: jouw vergissing is dat je “niet te verwarren” bedoelt?
Jep, en dat pakken ze gewoon af omdat ze er zin in hebben…

Los van het feit dat Kim een ontzettend fout figuur is kom ik er niet bij hoe zo’n grote internationale arrestatie opgezet is zonder werkelijke criminele aanklacht.

Niemand is vooralsnog direct benadeeld door eenbeetje ‘bestandsdeling’. De arrestatie is meer die van een bende die aan grootschalige internationale bankenfraude deed…

Anyway, pak hem dan op omdat hij NOS in een AMG bouwt. :)
@Alwood: hij is ook opgepakt vanwege aanklachten voor het witwassen van geld.
Typisch geval van geen maatschappelijk gevoel. Eerst dat geld jatten en dan ook alleen maar aan jezelf denken.

Hopelijk gaat hij wat jaartjes weg, zodat hij misschien frisse lucht leert waarderen.

Maar het zal wel tegenvallen. Hoe hij over z’n rijbewijs schoonhouden praatte alleen al gaf weinig hoop voor onze corrupte samenleving.
@jolig: vind ik enige uitleg wel op zijn plek, wel geld heeft hij precies gejat?
@Alwood: Een groot deel van zijn geld komt van mensen die betalen voor illegale downloads. Copyright en auteursrechten die hij bewust geschonden heeft.
@jolig: hij heeft slechts de ruimte geboden om materiaal te delen. Dat wordt volgens mij heel fout weergegeven. Hij heeft geen pistool tegen het hoofd van artiesten gezet of onder zijn eigen naam andermans liedjes uitgebracht.

Daar zit mijn probleem in ieder geval met deze hele zaak. Oud dictators worden van hun bed gelicht zoals deze Kim, voor een internet-crimineel is de hele gang van zaken tamelijk overdreven.
Heel goed kan ik het allemaal nog niet plaatsen maar volgens mij hebben de “pyramid schemes” twee jaar terug veel meer schade gedaan bijvoorbeeld… Ook die werden niet zo gewelddadig van het bed gelicht.
@jolig: ga je ons nou vertellen dat je nog nooit wat illegaals gedownload hebt?
@syliaca: hij heeft niet eens een computer
@betonstaal: Das logisch natuurlijk ??XD
Volgens mij kan deze man in Amerika levenslang krijgen. Zou jammer zijn voor hem :P
@meneersander:

50jaar geloof ik, een beetje disproporioneel.
@Hupke: Nja, ik weet niet hoe oud deze meneer is, want 50 jaar is voor sommige ook levenslang :P
Smaak heeft hij niet die Kim, die heeft een chronisch aandachts te kort. Zonde eigenlijk want hij is nu zo’n beetje een martelaar geworden die genaaid werd door de internetGestapo.
Het is moeilijk piraterij af te doen als slachtofferloze misdaad (is het dan nog een misdaad) als je symbool rijkelijker leeft dan Louis quatorze.
@Hupke: Ik denk dat hij inderdaad als voorbeeld gebruikt wordt naar de rest van de internetwereld toe. Ongeacht hoe rijk je bent, ze pakken je toch.
Die vent heeft een minderwaardigheidscomplex… Die nummerplaten … GOD… Crazy kerel, en inderdaad een wat eenzijdige verzameling, al had ik er graag ook zo een paar gehad. Trouwens, 24″ velgen onder de Rolls, vraag me af wat die bandjes kosten…
Why was MegaUpload really shut down?
(UPDATE: Forbes covered this story a day after this was posted. (http://goo.gl/KnsW7) As did Prison Planet (http://goo.gl/t2J5N) Awesome, guys! )

In December of 2011, just weeks before the takedown, Digital Music News reported on something new that the creators of #Megaupload were about to unroll. Something that would rock the music industry to its core. (http://goo.gl/A7wUZ)

I present to you… MegaBox. MegaBox was going to be an alternative music store that was entirely cloud-based and offered artists a better money-making opportunity than they would get with any record label.

“UMG knows that we are going to compete with them via our own music venture called Megabox.com, a site that will soon allow artists to sell their creations directly to consumers while allowing artists to keep 90 percent of earnings,” MegaUpload founder Kim ‘Dotcom’ Schmitz told Torrentfreak

Not only did they plan on allowing artists to keep 90% of their earnings on songs that they sold, they wanted to pay them for songs they let users download for free.

“We have a solution called the Megakey that will allow artists to earn income from users who download music for free,” Dotcom outlined. “Yes that’s right, we will pay artists even for free downloads. The Megakey business model has been tested with over a million users and it works.”

https://plus.google.com/u/0/111314089359991626869/posts/HQJxDRiwAWq
@rotarypowah: *zet aluhoedje op*
“We kregen een aantal foto’s toegestuurd van een selectie auto’s van Kim, die staan opgesteld in de haven van het Franse Antibes.”

Waarom zouden die auto’s in Frankrijk staan met nummerplaten uit Nieuw Zeeland?
@henk123456: omdat hij in Nieuw Zeeland woont en je auto’s gewoon kan laten overvliegen. Nooit al die kentekens uit Qatar, Abu Dhabi en andere oliestaatjes in Londen gezien?
Die NOS heeft AMG waarschijnlijk verplicht gesteld voor meneer 130kg. AMG heeft een reputatie en snelheid daalt behoorlijk met zo’n gewicht…
@fiscaal: Maar er zit geen trekhaak op voor de schoonmoeder :(
Een CL63 AMG, EN een CL65 AMG! men, oh men, …
Overigens;
http://img401.imageshack.us/img401/3786/kimdotcom.jpg
@Dev: Wat een knettervet huis is dat! :O
@Dev: Huurde de woning!
@Barnato: Ja, dat is gemakkelijk. Als je dat huis beu bent ga je gewoon naar een ander. Geen rompslomp met verkopen enzo.
@Dev: lol, die helicopter. Verder best grote garage.
Beetje off-topic maar wel on-topic!

Hebben jullie de online petities tegen de schurkerij van ACTA al ondertekend? De Europese Commisie heeft het al goedgekeurd maar het moet in Juni nog langs het Europarlement.

De ACTA wetgeving wordt bewust geheim gehouden, de stukken zijn GEHEIM! D66 heeft een motie ingediend dat NL tegen moet stemmen tenzij de stukken openbaar gemaakt worden, helaas heeft bedrijfspoedel Wilders dat tegengestemd waardoor de regering vrij spel heeft om mee te lopen.


STEM HIER TEGEN, MENSEN! Wij worden als EU-burgers gepiepeld met een stuk wetgeving waarvan we niet mogen weten wat het inhoudt! Het geeft commerciele bedrijven een ongekende vrijheid om op internet censuur toe te passen naar gelang zij dat goeddunken!

Dat is geen democratie meer!!! Laat dit niet gebeuren!

http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fpla

http://petities.nl/petitie/verwerpen-acta-verdragLaat het internet geen marketingspeeltje worden van een plutocratie!
@bozewolf:

Heb al 10tallen van die dingen ondertekend, vreselijk gewoonweg.
Gelukkig zijn er mensen die hier iets hardere actie tegen voeren. Al denk ik niet dat ze het internet gaan kunnen reguleren. (ja in theorie gaat dat allemaal maar nee, want er is te veel tegen en er zijn te veel wizkidz en geniën tegen)
Ik zou die NOS wel op mijn fiets willen, kan ik een uur langer in mijn bed blijven liggen!
http://mootz.com/2011/12/pvv-zegt-ja-tegen-acta-verdrag-in-achterkamertjes/
@bozewolf: toch fijn om te weten dat die PVV al aardig ingeburgerd is in Den Haag.

Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.
Die dtm is zooooo lekker
Volgens mij heeft één van die CL’en geen volwaardige achterzetel meer.
Kim Dotcom… Je kunt hem beter blauw verven en Kim Bol.com noemen :)
Maar ja, denk alleen dat de bekende koopsite niet blij is met zo’n mascotte haha
GVD dan loop je toch elke dag met een big smile erheen zeg. En dan nog nagaan dat ergens anders een E en een Sl amg en weet ik het staat.

Wel nutteloos een cl63 & cl65 maar goed zal het wel kunnen missen.
Die Rolls.. FUCKING AWESOME
@TimoBac: Een indrukwekkendere auto dan een Rolls Royce bestaat toch niet?
@agera: eigenlijk wel te veel om op te noemen.
Geef die CL65 AMG maar hier… dikste wagen die er rond rijdt! Sinds die rijtest van sasha krijg ik gewoon niet genoeg van dat ding.
Damn wat een indrukwekkende auto is die Rolls Royce.
Van al die auto’s de Rolls het vetst vinden. Het lelijkste en
domste ding van al die auto’s daar. Dan heb ik liever die S65.
Waauw. Wat een inspiratie heeft die man!

Waar zijn de leuke dingetjes?
vet huis, maar saaie auto’ s
Ik denk dat hij inspiratieloos was omdat hij niet in die andere auto’s past!!! hij is 2 meter lang en 2 meter breed.
Geniale verzameling, geniale man. Kentekenplaten = geniale humor. Laat vrij die man!
@baseone: in je eentje het woord geniaal laten inflateren = geniaal ;-)
Die CLK-DTM is baas! 8)
Eikel
@raymond18: waar ben je met je gedachten?
@betonstaal: Bij iets waarvan de meesten hier niks over willen weten.
Die kerel had 3 CLK DTM’s;

2005 Mercedes-Benz CLK DTM, VIN WDB2093422F165517, LicensePlate No. « GOOD »

2004 Mercedes-Benz CLK DTM AMG 5.5L Kompressor, VINWDB2093422F166073, License Plate No. « EVIL »

2006 Mercedes-Benz CLK DTM, VIN WDB2094421T067269;

Hier allemaal in zijn garage;

http://news.sky.com/home/technology/article/16155926
Dus we hebben dezelfde smaak qua auto`s.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).