Kindje is gek op Audi R8 van papa

Auteur: , 37 Reacties

"Can you say turbo?" - Sorry pap, ik ben even op het gaspedaal aan het drukken met mijn handje.

Deze kleine is dol op papa’s speledingen. Niet alleen de R8 Spyder in het begin van het filmpje kan de goedkeuring van de kleine wegdragen, ook de coupé verderop in het filmpje krijgt een stamp of approval. De kleine meid geniet zichtbaar van papa’s rijvaardigheid maar later in het filmpje is ze iets ouder en mag ze zelf op het gaspedaal drukken terwijl de auto stationair op de oprit staat te pruttelen. Deze meid is in ieder geval niet bang voor de toerenbegrenzer en papa vindt het allemaal prima.

Dat papa het kind graag aanmoedigt is duidelijk, aangezien één van de eerste woordjes uit haar vocabulaire “Turbo” lijkt te zijn. “Do you like the R8?” – Welk kind van die leeftijd niet, vraag je je af. Mocht jij dit vroeger ook van papa?

Check de video op Autojunk.nl37 reacties

lol, zit er al vroeg in
trisx via Android app
Fun om 8u
Mooi ! Zo jong en nu al een echte ‘Petrol-head’
Of ‘Gear-head’ noemen ze dat geloof ik in de U.S.
“Mocht jij dit vroeger ook van papa?”
Toen bestond er nog geen eens een R8, en voor een oude roestige Toyota Tercel loop je als kind ook niet snel warm.
@bullgod76:

Haha, jouw vader dus ook aan de Tercel? Behalve die van m’n pa zag ik die dingen echt zelden rijden.. en ik was toen al vrij autobewust op die leeftijd :)
En toch.. Papa’s auto is altijd cool als je nog een klein jochie bent!

Overigens, de R8 in het tweede gedeelte van de video, waar het meisje gas geeft, is geen Spyder maar een dichte Coupé..
@bullgod76: die ouwe van mij reed een eend en later *Schaam* opel
@Soulmaster: en wat is er mis met opel?
Zal de leeftijd wel wezen…
@norge: Jou kleine roept “PAUPER!!!” en dan mag ze even aan de raamslinger draaien :D ?
@luuktb: Fail ,raamslingers vindt je alleen maar in VAG producten .In een Hyundai gewoon alles electrisch rondom .
@norge: Wat een feest zo’n Hieoenndaiiiii
Ja hoor, ik was dol op de lichtblauwe VW Kever van m’n pa. Vooral het open dak met oranje windkap! :)
hahaha geniaal dat ze zelf gas geeft
Zo schattig :D
“turboo”
Effe de gas vloeren met haar handje & dan die lach op haar gezichtje, wat wil je nog meer als petrolhead-vader :)
@vale46: een blonde vrouw haha
Met mijn pa driften op het parkeerterrein van de AH als er sneeuw lag, gillend op de voorstoel!! Wat een lol kan je hebben met een witte Volvo 740 sedan (met LambdaSonde logo in de grille)
Haha super.

Mijn kleine van 1,5 jaar vind het ook geweldig in onze e90 330i. Van de week een andere uitlaat gemonteerd, over een jaartje mag hij ook eens op het gas duwen.
Turbo? dat ding heeft geen turbo…
Ik mocht ook altijd gassen in de ’78 alfa spider van papa.. totdat ie weer verzoop! Maar dat waren wel de hoogtepunten van mijn peuterbestaan!
Weet nog goed toen ik voor de eerste keer eens de gaspedaal van de Jaguar XK mocht aanraken. Moment dat je nooit vergeet :-)
Ik mocht vroegah de versnellingen langs terwijl mams de koppeling ingedrukt hield. Vet leuk.
Zo, is dat bijzonder dan? Kan ik ook wel 10 filmpjes opsturen van mijn kleine meid in de Saab Cabrio… Leuk hoor, ‘dak open’ roepen (al vriest het 10 graden…) zwaaien naar iedereen, armpjes omhoog als ik gas geef, broembroem, kei gezellig.
@Svenska_Aeroplan_AB: Mijn pa rijdt anders geen r8, en ik denk dat van de meeste mensen hier, de vader geen r8 rijdt. Oftewel, dat is vrij bijzonder ja.
@Robdg: oh, ik denk niet dat een meisje van 1 of 2 zo kieskeurig is hoor… Als het dak maar open kan! ;)
@Svenska_Aeroplan_AB:

Toch wel knap dat je ook hier weer een negatieve reactie op weet te fabriceren icm het feit dat jouw geweldige SAAB bolides dit minstens even goed kunnen ( eigenlijk beter).


http://assets.diylol.com/hfs/758/274/92c/resized/impressive-meme-generator-impressive-most-impressive-4b4e57.jpg?1316985325.jpg
Doet me denken aan de tijd dat ik in de zijspan zat en ik zo af en toe eens aan de gas mocht draaien of als ik al wat ouder was op de naftbak zitten en op een parkeerterrein ermee rondrijden. Mooie tijd, dit kleintje vergeet die R8 nooitmeer.
Mij lijkt spijtig genoeg een consumptie wagen die R8 en niet eentje die je eeuwig bijhoud. De kans is dus klein dat dit kleintje binnen 18jaar de sleutels ervan krijgt en dat dus de band tussen mens en machine ooit verbroken zal worden als er een nieuwer speeltje in huis komt.
Vond het vroeger al leuk als ik mocht schakelen, op het teken van pa/ma de volgende versnelling inleggen, helemaal geweldig!
Dat is nou wat ik noem een geslaagde opvoeding!
Heheeh ik ben geen R8 fan maar dit is toch wel een hele leuke video :P
Leuke video. Dat zou ons pap mij niet laten doen zo jong. Ik heb al een keer een mazda 323f in de sloot gereden toen ik 5 jaar was.
@jordy14: Aight little criminal :P vertel :P
Ik weet alleen nog dat mijn eerste favoriete auto een VW Caddy was! Haha
haha, leuk!
Ja vroeger met de R4 en de R5 :-)
Ik schijn in mijn vroegste jeugd gek te zijn geweest op mijn vaders witte DS.
the-budel-guy via iPhone app
Ik mocht vroeger als ik buiten aan het spelen was en m’n vader kwam van het werk bij hem op schoot de auto op de oprit zetten. De eerste keer het gas pedaal aanraken was begin 2012 met m’n eerste Rijles.
sorry hoor maar ik ga niet als een mongool rijden met me kinderen in de auto, en zeker niet in een kinderzitje en op die leeftijd. hoevaak zal het gebeuren dat die auto in ze vrije staat en op een of andere manier tikt zij het gas aan en aan die pook zit te trekken? ik zie het alweer gebeuren. rare verhouding trouwens, een r8 spyder en een Dodge pickup van 1999

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).